Vágyak ​tánca 6 csillagozás

Anne Douglas: Vágyak tánca

Ő maga volt a rejtély. Vajon úrhölgynek született, hogy gyermeket szüljön és neveljen,vagy csak egy álruhás könnyűvérű nőnek? Feleség vagy szerető? A fiatal hölgy semmit nem akart elárulni múltjából, még a nevét sem. Rycote gróf csak azt tudta,hogy ez a nő az ő házában lakik, sorsa az ő kezében van,és szépsége egészen megbabonázza. Miss Caroline pedig nem merte felfedni a valóságot önmagáról, és nem is akart a gróf terhére lenni,bár egyre jobban érezte, hogy közeledik a veszély, és Rycote vágyainak nem fog tudni ellenállni…

>!
Alexandra, Pécs, 1995
256 oldal · ISBN: 963367221X · Fordította: Hunyadi Lászlóné

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit 
Anne Douglas: Vágyak tánca

Ez is egy kedves kis történet volt, nagyon tetszett.
Igaz az eleje kicsit vontatott volt, de aztán felpörögtek az események. egész jó kalandos izgalmakkal telítődött, szeszcsempészekkel, hazaáruló fegyvercsempészekkel. Angliában a Napóleoni háború idejében játszódott.
Természetesen a romantikus szerelem sem hiányzott, bár eléggé kétséges volt, hogy a főhősök egymásra találhatnak, de ahogy lenni szokott, a végére minden elrendeződött.
Szórakoztató könnyű kis olvasmány volt.

>!
ÁgiCica
Anne Douglas: Vágyak tánca

Az ötödét olvastam el, de ez valami szörnyű, nem fecsérlem rá az időm…

>!
Nofrit
Anne Douglas: Vágyak tánca

Jaj. A történet még a ponyváknál elmenne, ha nem így lenne megírva… Szörnyű. Olyan szavakat használ, amit akkoriban nem alkalmaztak. Szatyor, parti? Nem tudom, hogy ez a blődség az eredetiben is megvan, vagy csak a fordításban, de valami katasztrófa. Sajnos ez a tőrténetvezetésben is látszik.

>!
Zita_Pupak
Anne Douglas: Vágyak tánca

Nahat ez egy romantikus konyv es amint a borito is sugalja kellene legyen egy csomo nyalladzo resznek benne…..de nincs. Mindent szepen nem tul nyalasan elinteznek es Caroline sincs benne agyonfenyezve , nem egy hetszepsegnek van bemutatva hanem egy atlagos normalis no. Nagyon jo a tema , a vege is jora sikeredett de nehany helyen olyan erzesem volt hogy hianyos. Pl. nem sokat tudtam meg Walterrol pedig tobb is erdekelt volna, vagy hogy mi tortent kettojuk kozzot amiert annyira felt tole.

>!
wallery
Anne Douglas: Vágyak tánca

Nagyon unalmas volt, alig vártam, hogy végére érjek


Hasonló könyvek címkék alapján

Barbara Cartland: Megcsúfolt érzelem
Dawn Lindsey: Az amerikai unokatestvér
April Kihlstrom: A félrevezetett Diana
Linda Madl: Szívem vágya
Patricia Potter: Indián vér
Nicola Cornick: Titkok és vallomások
Evelyn Richardson: A vonakodó örökös
Julia Quinn: És boldogan éltek
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Margaret Mitchell: Elfújta a szél