BLW ​szakácskönyv 2 csillagozás

120 recept az igény szerinti elválasztáshoz
Annabel Karmel: BLW szakácskönyv

A legtöbb édesanya puha pürékkel és a kanál használatával kezdi a hozzátáplálást. Napjainkban azonban egy másik, a baba igényei felől közelítő módszer, a BLW is egyre népszerűbb. Annabel Karmel több mint 25 éve segíti a szülőket ötletes és könnyen elkészíthető receptjeivel. Legújabb, BLW szakácskönyv című könyvében az igény szerinti elválasztás rugalmas formáját kínálja, és arra biztatja a szülőket, hogy engedjék a gyermeket egyedül étkezni. A ropogós, darabos falatkák receptjeit tartalmazó gyűjtemény útmutatóként szolgál mindazoknak, akik kizárólag a BLW-t szeretnék alkalmazni, de a szerző hazánkban is nagysikerű, Babaétrend és Pürékorszak című könyveinek kiegészítőjeként is jól használható.
Annabel Karmel a mai napig Nagy-Britannia első számú babaétrend-szakértője. Több mint húsz sikerkönyv szerzője, aki maga is háromgyermekes édesanya. 1991-óta segíti munkájával a családokat abban, hogy soha ne fogyjanak ki az ízletes és tápláló receptekből.

>!
Partvonal, Budapest, 2018
222 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155783173 · Fordította: Mohai Szilvia

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 5


Hasonló könyvek címkék alapján

Heidi Murkoff – Arlene Eisenberg – Sandee Hathaway: Az első 12 hónap
W. Ungváry Renáta: Szoptatós füzet
Szilágyi Virág: Iker siker
Máire Messenger Davies: Szoptatóskönyv
Nagy Réka: Ökobaba
Anne Deans: A terhesség ABC-je
Vasvári Judit (szerk.): A baba első éve
Tracy Hogg – Melinda Blau: A babasuttogó minden problémát megold
Szemenyei Betti: Szia, mami!
Karin Schutt: Babakalauz