Before (After 5.) 8 csillagozás

Anna Todd: Before

Book Five of the After series--Anna Todd's Wattpad fanfiction that racked up one billion reads online and captivated romance readers across the globe! As told by Hardin and other characters, „Before” will explore the hero's life before he met Tessa, reveal what happens after „After,” give you new insights on their turbulent romance--and revel in the awesome power of true love. #HESSA

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Simon & Schuster, New York, 2015
512 oldal · puhatáblás · ISBN: 1501130706
>!
Gallery Books, New York, 2015
338 oldal · ISBN: 9781501130700

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Hardin Scott · Tessa Young · Zed Evans


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa P
Anna Todd: Before

„I want to be lost in the world of a novel where the characters have much worse problems than me and make me feel slightly more normal than I am.”

A fèl csillag levonás nem a törtènetnek tulajdonítható, hanem az írónőnek. Nagyon szerettem olvasni de a mellèkszereplők fejezetei engem untattak. Teljesen mindegy a törtènet szempontjából min mentek keresztül, a szemèlyisègük nem lett szimpatikusabb. De sajnálom, hogy a kiadó nem adja ki magyarul, ugyanis remekül kiegèszíti a sorozatot. Hardin kètszer olyan aranyos, mint amilyen aljas pedig meg sem erőltette magát :) Azok a cinikus gondolatok! Mennyit kacagtam. Jó volt, na :)

>!
BarbyMalik0112 P
Anna Todd: Before

Bővebben: http://barbyesakonyvek.blogspot.hu/2017/02/anna-todd-be…

„Mindenkinek érdemes elolvasni, aki hatalmas After-fan, mint én és tud egy kicsit angolul. Olyan különleges élményt nyújt, hogy azt mikor elkezdtem, még nem is gondoltam volna. De megtette. Faltam a sorait, és nem akartam, hogy befejeződjön valaha is. ”

>!
viky0222
Anna Todd: Before

Nem is értem, miért tologattam én ezt ennyi ideig…
Elképesztően jó volt visszatérni Hardinékhoz és újra átélni a legfontosabb pillanatokat most a másik szemszögből is. Sokat hozzátett a négy részhez. Összességében most is ugyanazokat az érzéseket kaptam, mint először a többi résznél.
A néhány mellékszereplő szemszögéből írt fejezetek is nagyon bejöttek, nagyon sokat hozzátettek a karakterükhöz, pedig csak egy-egy fejezetet kapott mindenki.
Aki szerette az Aftert, annak ez is kötelező. :)

>!
konnyufanni
Anna Todd: Before

Én mint, After és „Hessa” ship nagy rajongó nagyon imádtam ezt a könyvet.
Nekem ez a könyv olyan volt, mint fagyihóz járó cukor szirup! Mivel ez a könyv nem egy karakter szemszögéből tartalmazó történeteket tartalmaz. Nem számoltam mennyi szereplő szemszög van benne, de biztos több mint 5-8 karakter szemszöge van benne. Ez a könyv olvasás után, már úgy érzem hogy 100%osan ismerem az egész After sorozatot akármilyen oldalból.

>!
Virágx
Anna Todd: Before

csillagos hatos, örülök, hogy ezt a részt is elolvashattam ebből a szemszögből, a plusz részeknek és a mellékszereplőknek a részei is érdekesek voltak :)

>!
dorikatapal
Anna Todd: Before

Csak azért a 3+ csillag, mert Hardin szála tetszett, jó volt a 4. könyv után átélni egy másik szemszögből az 1. kötetet. De a többi szál engem nem fogott meg, így az utolsó oldalakat sajnos el sem olvastam.


Népszerű idézetek

>!
BarbyMalik0112 P

As I hate to admit it, they have something special between them. As dysunctional as they are, I've never seen two people fight for each other the way those two do.

Kapcsolódó szócikkek: Hardin Scott · Tessa Young · Zed Evans
>!
BarbyMalik0112 P

Does she know him already? Does he know her? Does she like him?
Why the fuck would I care?

>!
BarbyMalik0112 P

„I'm not swimming in that.”
This water is clearer than most lakes I've ever seen, actually. Which is exactly why I can't stand stuck-up, snobby girls, who are afraid of get dirt under their manucired nails.
„And why is that? I'ts clean enough that you can see the bottom.” I point towrd the spakling water. I thought she would be more impressed than she is. The idea that I never know what she's thinking unnerves me.
„So… there are probably fish and God knows what in there!” she shrieks.
Fish? Really?

>!
BarbyMalik0112 P

„You… you make me want to be good, for you… I want to be good for you, Tess.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Losing Hope
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Whitney G.: Reasonable Doubt 2.
Colleen Hoover: Maybe Someday
Jamie McGuire: Beautiful Oblivion
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Julie Johnson: Like Gravity
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
Linda Kage: Price of a Kiss