After ​We Fell (After 3.) 23 csillagozás

Anna Todd: After We Fell Anna Todd: After We Fell

Book ​Three of the After series—now newly revised and expanded, Anna Todd’s After fanfiction racked up 1 billion reads online and captivated readers across the globe. Experience the Internet’s most talked-about book for yourself!

Tessa and Hardin’s love was complicated before. Now it’s more confusing than ever. AFTER WE FELL…Life will never be the same. #HESSA

Just as Tessa makes the biggest decision of her life, everything changes. Revelations about first her family, and then Hardin’s, throw everything they knew before in doubt and makes their hard-won future together more difficult to claim.

Tessa’s life begins to come unglued. Nothing is what she thought it was. Not her friends. Not her family. The one person she should be able to rely on, Hardin, is furious when he discovers the massive secret she’s been keeping. And rather than being understanding, he turns to sabotage.

Tessa knows Hardin loves her and will do anything to protect her, but… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Simon & Schuster, New York, 2015
842 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781501104046
>!
Gallery Books, New York, 2014
834 oldal · ISBN: 9781476792507
>!
Gallery Books, New York, 2014
848 oldal · ASIN: B00LD1OHFY

Enciklopédia 1


Kedvencelte 3

Most olvassa 4

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Enikő_Darai_Enii>!
Anna Todd: After We Fell

Nehéz egy több mint 800 oldalas könyvről értékelést írni, hiszen sok-sok dolog történt benne, így meg különösen, hogy egy After könyvről van szó.
Számtalanszor szerettem volna a falhoz vágni a kötetet, de legalább ennyiszer kaptam magam mosolygáson, miközben egy-egy párbeszédet olvastam. Annyira ellentétes érzéseket hozott ki belőlem a történet, mint szerintem eddig még soha semmi.
Tessa és Hardin kapcsolata egyszer fent volt, egyszer lent, de a könyv közepétől kezdve egyértelműen látszódott mindkettőjükön a változás. Változtattak magukon, a hozzáállásukon, csak azért, hogy működjön a dolog. Nem számít hányszor tettek nekik keresztbe spoiler, néha saját maguk is, de felálltak.
Bevallom, Tessa a vége felé néha indokolatlanul irracionális volt, de számomra tökéletesen ellensúlyozta a viselkedését az új, viszonylag nyugodt és ésszerű Hardin, akiért mellesleg még jobban odavagyok, mint eddig!
Az írónő most sem hagyott cserben minket, természetesen függővéggel zárta le a történetet, aminek olvasása után tátott szájjal ültem, majd szó szerint felrohantam a folytatásért. Egy atombombát dobott le Anna, így mindenki készüljön fel, hogy az After We Fell után égető szüksége lesz az After Ever Happy-re!

Viviana97>!
Anna Todd: After We Fell

Korábban félbehagytam, mert úgy éreztem, hogy egy helyben toporgunk több száz oldalon keresztül. Ugyanazok az események történtek fejezetről fejezetre. Aztán most, hogy láttam a második részből készült filmet, újra kedvet kaptam, hogy befejezzem a harmadikat. Az utolsó 200 oldal nagyon sokat javított az egészen, végre volt egy kis izgalom is. Igaz, már sejtettem, mi az a titok, de kimondva vált igazán valósággá.

Ebben a részben azonban Hardinból majdnem teljesen kiszerettem. Tudom, szegénynek komoly problémái vannak, de ez nem mentség arra, amit sokszor Tessával művelt.

Evelena P>!
Anna Todd: After We Fell

Ritkán szeretek annyira egy több, mint 800 oldalas könyvet, hogy utaztassam magammal a suliba is. De ez a könyv pontosan ilyen, folyton olvastatja magát.
Anna Todd már a harmadik könyvben teszi velem azt, hogy néha oldalanként érzelmek töménytelen mennyiségével áraszt el. Le sem tudom írni, mennyire élvezem ezt!
Annyi a komplikáció és mégis ott a megoldás: az együttlét.
Ott a család, a tanulmányok, a barátok, a rossz megítélések. Néha olyan erősnek érzem a két szereplőt, mert annyi mindenen mentek már keresztül, együtt és külön is, de mindig megtalálják magukban az erőt, hogy talpra álljanak.
Számomra ez a történet nagyon különleges.
Ha ti is szeretnétek átélni azt, hogy minden percben számíthattok arra az olvasás során, hogy nem tudjátok mire is számítsatok a következő fejezetben, hogy csak olvastok és olvastok, de soha nem tudjátok hányadik fejezetnél jártok, mert annyira magába szippant a történet, hogy a fejezetszám elolvasására időtök sincs és hogy kinek a szemszögéből íródott a fejezet, már az első mondat után is ki tudjátok találni, mert már annyira ismeritek a szereplők stílusát. :)
Nevettet és könnyeket csal ki a szemedből, néha a kettőt egyszerre.
Több könyvre van szükségem! Drága Anna, kérlek írj még! :)

viri98>!
Anna Todd: After We Fell

Húztam, tologattam az olvasást…legalábbis próbáltam.:D De nem működött. Meglepődtem az elején, hogy Hardin mennyire visszaesett úgymond, ahhoz képest, hogy a 2. részben mennyit fejlődött. Ugyanakkor, ahová most eljutott az már jóval előrébb van, mint előzőleg. Most úgy érzem, valamit hiányolok a történetből, de nem tudom pontosan megmondani, hogy mit. Annyira viszont azért nem, hogy levonjak belőle akár egy fél csillagot, mert elfogult lettem Tessaval és Hardinnal. Imádom ezt a történetet és ez így is fog maradni.:)

viky0222>!
Anna Todd: After We Fell

Több mint 800 oldal. Magyarul sem egyszerű, hát még angolul! Én mégis legyűrtem, imádtam, oly annyira, hogy mindenhova magammal cipletem volna, ha nem lett volna ott a lehetőség, hogy bármelyik oldalon elbőghetem magam. Voltak oldalak, amiket végigsírtam, nem is egy, hanem néha egyben negyven is… Mondhatjátok, hogy mazochista vagyok, de ez a könyv ezért jó. Hihetetlen mélységben tud hatni az olvasóra, olyan érzelmeket vált ki, amiket néha meg sem éltünk. De mégis valódinak tűnik az egész.
http://readerwiththousandlives.blogspot.co.at/2015/08/a…

Virágx>!
Anna Todd: After We Fell

Mindig az a könyv a kedvencem a sorozatból, amit éppen olvasok, viszont ez volt az a rész, amiben visszaszámoltam negyven(!) oldalt bőgtem végig kisebb-nagyobb szünetekkel. Csodálatos, viszont fáj, hiszen ismerem a szereplőket, mindegyikőjüknek a gondolataival tisztában vagyok, és mégsem az egyértelműt, az egyszerűbbet cselekszik. Nem az történik, ami a legvalószínűbb lenne, és mindig van egy kis csavar benne. Imádom, közben mégis utálom, hiszen Anna Todd folyamatosan csavargatja azt a bizonyos tőrt a már így is repedt szívemben.
De hát ilyen a szerelem, nem?


Népszerű idézetek

Enikő_Darai_Enii>!

“Okay, I spy something”—I look down at Hardin—“black.”
“Hardin’s soul!” Landon shouts, and I laugh.

Enikő_Darai_Enii>!

That one day he will finally see that he isn't a villain. He tries so hard to be one, but deep down he's really a hero. He's been my hero, my tormentor at times, but mostly my hero. He saved me from myself. I spent my life pretending to be someone I wasn't, and Hardin has shown me that it's okay to be myself

Kapcsolódó szócikkek: Hardin Scott
Enikő_Darai_Enii>!

“Imagine the things we could do if you had an iPhone, too. There’d be even more ways for us to communicate, and you know I’d get it for you, so don’t mention the money again.”
“What I can imagine is doing things like tracking my phone so you could see where I go,” I tease, ignoring his overpowering need to buy me things.
“No, like we could video-chat.”
“Why would we do that?”
He looks at me as if I’ve grown another set of eyes and shakes his head.
“Because, imagine being able to see me each day on your shiny new iPhone screen.”

Enikő_Darai_Enii>!

Wisconsin!” Karen says loudly, clapping her hands together, then pointing at a passing truck.
I can’t help but laugh at Hardin’s horrified expression. “Oh my fucking God,” he huffs, laying his head back on the seat.
“Would you stop? She’s having fun,” I scold him.
“Texas!” Landon calls out.
“Just open the door, and I’ll jump out here,” Hardin adds.

Virágx>!

Somethimes his silence is far worse than his yelling

118. oldal, chapter nineteen

Virágx>!

That stubborn, obnoxious, uncompromising girl is my entire world.

240. oldal, chapter forty-four

Virágx>!

Maybe there is hope for us after all.

447. oldal, chapter eighty

Virágx>!

„Couldn't we make our own story?” I look up into his troubled eyes.
"I don't think we can. You know this is goning to end one of two ways,"he says, shrugging his shoulders.

812. oldal, chapter one hundred and forty

Virágx>!

I want to thank her, to tell her that I love her and that she brought me out of the darness, not only tonight, but ever since the day she caught me off guard by kissing me in my old bedroom at the frat house, but I can't find the words.

810. oldal, chapter thirty-nine


A sorozat következő kötete

After sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Broken Knight
Colleen Hoover: It Ends with Us
Taylor Jenkins Reid: Daisy Jones & the Six (angol)
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue
Kendall Ryan: The Room Mate
Erin Watt: Cracked Kingdom
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Cora Reilly: Bound by Vengeance