After ​Ever Happy – Miután boldogok leszünk (Miután 4.) 365 csillagozás

Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Tessa ​és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak?

Miután boldogok leszünk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiú, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin múltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
GABO, Budapest, 2016
400 oldal · ISBN: 9789634062226 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
>!
GABO, Budapest, 2016
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634061908 · Fordította: Gondáné Kaul Éva

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Hardin Scott · Tessa Young · Landon Gibson · Christian Vance


Kedvencelte 63

Most olvassa 33

Várólistára tette 81

Kívánságlistára tette 147

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Nos, itt a vège, ès szomorú vagyok mert egy hosszú utazás vègère èrtem, ahol nem kevès küzdelem volt. Noha már a mindennapjaim rèszèvè váltak a szereplők ès szinte magától èrtetődő volt, hogy velük töltöm a szabadidőmet – most mègis el kell engednem a kezüket:)
Nagyon szèp lezárást kaptunk, de kicsit elhamarkodottnak èreztem. Ettől függetlenül nem maradt bennem hiányèrzet:) Tökèletes volt. Egy rèszlettel búcsúznèk a könyvből, ami mindent magába foglal és elmondja helyettem mièrt is szerettem ennek a különc párosnak szokatlan, nèhol bosszantó de gyönyörű szerelmi törtènetet.❤

"Ez egy olyan szerelmi történet, ami igazi problémákkal foglalkozik. A megbocsátásról és a feltétel nélküli szeretetről szól.
Megmutatja, hogy az ember meg tud változni, ha nagyon akarja, és hajlandó megdolgozni érte. Bebizonyítja, hogy minden lehetséges, ha az ember fejleszti önmagát.
Elmeséli, hogy ha van valaki, akire támaszkodhatsz, aki szeret téged, és nem mond le rólad, akkor van kiút a sötétségből.
Nem számít, milyenek a szüleid, milyen függőséggel kell megbirkóznod, minden akadályt legyőzhetsz, és jobb emberré válhatsz."

2 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Mindig fájdalmas elengedni egy sorozatot és búcsút mondani a szereplőknek. Lehetne sok rosszat mondani Hardin és Tessa szerelmére, de teljesen magával ragadott a történet, és nosztalgiázva gondolok vissza az első részre, és arra, mennyi jellemfejlődésen estek át mindketten. Az elején mindketten nagyon idegesítettek de aztán Hardin lenyugodott és elfogadta önmagát, Tessa pedig megtanulta a saját életét élni.
Amikor először „találkoztam” Hardinnal, nem gondoltam volna, hogy ez az indulatos és sérült punk fiú fogja nekem pár hónappal később megmutatni, mit jelent az igaz szerelem. :)

7 hozzászólás
eSsZ P>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

szent paprikás krumpli savanyú uborkával! :D
egy perc néma csendet kérnék!!na nem azért mert annyira sajnálom, hogy vége lett, inkább azért,hogy a fejemben lévő sikoltozó gondolatok végre csituljanak el.

az jutott eszembe, ha ebből a sz*rból meglehet élni, akkor én is írni fogok egy könyvet. igen, valami olyasmi tartalommal, hogy hogyan kell egy f*s történetet megírni, és ezt hogyan adjuk el jó, illetve rossz reklámmal, de lehet, hogy szerelmi story lesz.
lesz majd benne egy tetkós idegbeteg nyivákolós pasi, akit hosziarmandó esztebán luizpedrónak fogok elnevezni.
lesz egy lyánykám, aki szende, sipákolós buta és idegesítő, rikácsoló és persze szűz, de valójában egy minden pasi álmaféle' r*banc az ágyban. jah, a neve? hoszeszitá eszmeralda izauraperon .
aztán lesznek a szülők, akik mind ribik és alkoholisták mindenki d*gni fog mindenkivel és persze a főszereplő hosziarmandó azt se fogja tudni, hogy ki fia borja.
mindenki szeret mindenkit vagy utál, megy a sírás-rívás, verekedés.. ' há' szeretlek hoszeszitá.. ' bőgés, ordibálás… féltékenység… ' há én is szeretlek hosziarmandó'…
majd ugrok pár évet, és 'dontvöri.. mindenki hepi' :D

ahhjj.. de k*rva jó nekem.! na meg neked! jah??!! még nem olvastad? akkor ne tedd, vagy dee! igen. légyszi! mert ha elolvastad, nem fogsz röhögni.
kb.ennyi a történet. ha megírom és kiadom, akkor ugye azt is elolvassátok majd? köszi!

kérdezhetnéd, hogy akkor mért szenvedtem vele? azért mert mazohista énem igényli ezt a fajta szenvedést, és megmondom frankón, hogy kíváncsi is voltam, hogy hova a túróba lehet még süllyedni. ne felejtsd el! mindig van lejjebb!
egy jó pontja van.. ööö, várj, nincs neki.

azt a kemény másfél csillagot a gyerekekre adtam… na meg Ken?- azt hiszem így hívják re és asszonyára, bírtam őket. mindenki mást lapáttal ütöttem agyon.
és még valami! ki a franc lett Landon felesége?? ez számomra rejtély.. na de együtt tudok élni ezzel. na pá. mert vége. és megyek törölgetni a szemeimet. na igen, bőgtem. örömömben.
minden jó ha … ja nem, az egy másik iromány.

28 hozzászólás
Naiva P>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Azért gratulálok magamnak, hogy csak elolvastam mind a 4 kötetet. Nem csekély mennyiségű mazochista hajlam kell(ett) hozzá és az is biztos, hogy alaposan próbára tette a türelmemet. Közben megjelent a Mielőtt (előzmény) kötet is. Szerintem arra is kíváncsi leszek. Ezen a részen már lehetett érezni, hogy az írónő és a karakterei is elfáradtak. Talán ezért is van még most is némi hiányérzetem a végével kapcsolatban. Holott rendesen le lett zárva, de annál jobban el volt kapkodva. Sokkal több közös, boldog pillanatra lett volna szükségem, hiszen a történet spoiler Hardin jó irányba fejlődött ugyan spoiler, de Tessa határozottan visszafele fejlődött. A sztori nagy részében csak az önsajnálat. Azt is nagyon furcsállottam, hogy nem volt megnevezve, hogy kit vett el feleségül Landon. Meg kellett néznem spoiler Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé.

5 hozzászólás
Virág_Blogger>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

„Azt hittem, meg tudjuk csinálni. Azt hittem, hogy olyan a szerelmünk, mint a regényekben. Akármilyen gyors, kemény és nehéz volt, végig azt hittem, hogy túl fogjuk élni, és majd boldogan meséljük mindenkinek, milyen szerencsések vagyunk.”

Szóval ilyen a búcsú pillanata? Meg nem mondtam volna előre. Őszintén szólva valami örömtánc-félére számítottam magamtól, meg határtalan megkönnyebbülésre – ez utóbbi amúgy érzem, hogy azért nem várat majd sokáig magára –, pezsgőbontásra meg tortára, ünneplésre… de tévedtem. Ürességet érzek, azt, hogy valamit most elvettek tőlem. Talán a lehetőséget, hogy további részeket oltsak szét egy-egy értékelés keretein belül… de nem ez fáj, valami más. Talán csak hiányzik a függővég a történet végéről, hogy morogva, de kezembe vehessem a folytatást és a szívem mélyén picit izgulhassak, most mit fog elszúrni ez a két szerencsétlen. Hiányzik, hogy számomra itt vége, és nem tudom, hogyan tovább – és zavar, hogy vártam, vártam és vártam a percre, mikor minden rendbe jön a szereplők között, és mire elérkezett ez a pont, az írónő azt mondta: pá! Pedig elértük a csúcsot, a Miután boldogok leszünkben eljutottunk oda, mikor kicsit kieresztve a gőzt azt mondhattam, erre megérte várni, ezért megérte küzdeni. Nem volt tökéletes, még mindig többször idegesített, mint egy jó könyvnek kéne… de valahogy mégis több volt benne, mint az előzményekben. Több mélység. Több valódi érzelem. Kevesebb gyermeteg hiszti. Hardin és Tessa úgy érzem, végre kicsit felnőttek, megtanultak érettebb döntéseket hozni, tisztelni egymást és önmagukat egyaránt… s ezáltal kicsi kivívni az enyémet is. Mondom: egy kicsit. De ennek már nagyon itt volt az ideje.

Teljes értékelésemet a könyvről a blogon olvashatjátok: https://neverletmegobyviranna.blogspot.hu/2017/11/anna-…

PS: VÉGEEEE

szymba23>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Nagyon nehezen akartam befejezni ezt a történetet, próbáltam lassítani az olvasást, de nem ment… még itt is nagyon nagy feszültségek és érzelmi megrázkódtatások voltak, egy percre sem avult el a történet, fantasztikus volt mind a 4 rész és örülök neki, hogy elolvashattam.
Kell egy Hardin, teljesen beleszerettem, sajnos elfogult voltam és mindig drukkoltam neki Tessával szemben. :)

Nikyy18>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Nos végre vége ,mert már kezdtem unni ezt a sok veszekedést amit ezek ketten csináltak. És már kicsit kezdett egy szappanoperára hasonlítani ez az egész. Hardin-t egy jó párszor megcsapkodtam volna. hogy ezt most mért kellett. Ebben a részben Tessa-t sem bírtam annyira mert nem tudta eldönteni mit akar. Mondjuk sajnáltam az miatt ami az apjával történt. Az epilógust a végén nagyon jól megcsinálta az író nő, hogy bepillanthattunk abba mi is történt velük egy, kettő meg tíz év múlva.

Samantha>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Sokáig képtelen voltam írni bármilyen értékelést erről a könyvről. Tetszett, de mégsem. Utáltam, de mégsem. Beleszerettem, de mégsem. Örültem a végének, de mégsem. Értelmes ez így egyáltalán?
Nagyon nyugis volt. Már mindketten belefáradtak a sok, nevetséges vitákba, így semmilyen miutános tipikus jelenet nem volt spoiler . Egy részben meg tudtam érteni Tessa döntését, de mélyen, legbelül tomboltam, hogy „Miért? Miért teszed ezt az olvasókkal? Miért nem könnyíted meg a dolgunkat?” Az elején még jó ötletnek tartottam ezt a spoiler dolgot, de amit már Anna Todd a végén csinált azt már túlzásnak találtam.
Nagyon tetszett, hogy végigkísérhettük Hardin jobb emberré válását. Egyrészt megtisztelő (úgyhogy köszi, Anna), másrészt pedig szerintem mindenki erre volt leginkább kíváncsi.
A könyv vége pedig tetszett (de mégsem). Igazából az történt, amire mindenki legjobban vágyott, és hát azért valljuk be, így KELLETT történnie mindennek, de a rengeteg ugrálás miatt nekem már az életkedvem is elment. Amikor már harmadjára láttam meg, hogy „két évvel később” feliratot, már legszívesebben kitéptem volna egyesével az összes hajszálamat.

De mindettől eltekintve egy csodás zárása ez a könyv a sorozatnak, volt benne minden, fordulat, szerelem, sírás, utazás, humor. Fáj a szívem amiatt, hogy vége van, de szerintem tökéletesen lett lezárva, amire ha kényszerítenének sem változtatnám meg.

Sylvie23 P>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Uhh ez a könyv nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Először is itt van Hardin. A csoda – emós – punk vagy nem is tudom milyen fiúcska, aki tele van pénzzel, mert bár a diplomája még nincs meg, jól kereső, menő állása természetesen már van és két kézzel kapkodnak utána. A mi kis drágánknak 2 apja van, az anyja is meg van természetesen abból is kettő jutott neki, mindenki szereti, a barátnőjét is úgy kínozza lelkileg, ahogy csak akarja, telik neki kocsira, lakásra, drogra és piára is, de mindezek ellenére természetesen sajnálnunk kell az elcseszett gyerekkora miatt, amivel természetesen a felnőttkori elmebeteg ámokfutása is megmagyarázható. Szóval szánjuk-bánjuk ezerrel. Hozzá társul még hajcsavarós Tessa akinek 19 évesen dettó telik lakásra és társaira, de amúgy az anyagi helyzetük mégis olyan vacak, hogy apja temetését is a pasijának kell állnia, természetesen mindezt titokban. Nos a mi kis pornós szűzikének szintén csak a dráma jutott, ami nálam már átcsapott undorítóan énközpontú önzésbe, szó szerint páros lábbal hajítottam volna ki az ajtón mondjuk Karen helyében, de persze ez nem történt meg, hiszen ő a jó kislány ezért szeretnünk kell. Landon egyetlen értékelhető pillanat az volt, amikor beolvasott neki. Szó szerint hihetetlen, hogy ezek a gazdag majmok mit összeszenvednek, arról nem is beszélve, hogy természetesen mindent megúsznak, legyen az akár egy jó kis gyújtogatásos buli. Ugyan mi az nekik.

Uhh összeségében köszönöm istenem, hogy megéltem ennek a sorozatnak a végét. Ha jót akarsz magadnak ne olvasd el! Nekem két szóban ennyi a véleményem: VÉGRE VÉGE! :D

10 hozzászólás
Fire_bird>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

„A mosolya láttán legszívesebben megcsókolnám és megpofoznám egyszerre.”
Olvasás közben én is ezt a kettősséget éreztem végig. Igazából az egész sorozat olvasása közben ezt éreztem. A szeretet és a gyűlölet minden árnyalatát átéltem, míg eljutottam Hardin és Tessa történetének végére.
„Ha a történet nincs rád hatással, és nem változtat meg egy kicsit, akkor nem jó könyvet olvasol.” – Az idézet még a második részben hangzott el Tessa szájából, de azóta is sokszor eszembe jut, mert nagyon igaznak érzem. Hatással volt rám, belemászott a fejembe és a szívembe is ez a nem szokványos, viharos szerelmi történet, ami tele volt veszekedéssel, humorral, féltékenységgel, rossz döntésekkel, szenvedéllyel, megbocsátásokkal és újrakezdésekkel, mégis szerettem.
De Hardin szavai sokkal jobban összefoglalják, hogy miről is szólt ez a sorozat:
"– Ez egy olyan szerelmi történet, ami igazi problémákkal foglalkozik. A megbocsátásról és a feltétel nélküli szeretetről szól. Megmutatja, hogy az ember meg tud változni, ha nagyon akarja, és hajlandó megdolgozni érte. Bebizonyítja, hogy minden lehetséges, ha az ember fejleszti önmagát. Elmeséli, hogy ha van valaki, akire támaszkodhatsz, aki szeret téged, és nem mond le rólad, akkor van kiút a sötétségből. Nem számít, milyenek a szüleid, milyen függőséggel kell megbirkóznod, minden akadályt legyőzhetsz, és jobb emberré válhatsz. A Miután egy ilyen történet. Erről szól.
Miután? – Felnéz rám, és a kezével védi a szemét a nap elől.
– Ez a címe. – Elfordítom a tekintetem, mert zavarban vagyok a cím miatt. – Az utamnak arról a részéről szól, miután találkoztam veled."
Hardin pedig visszatalált a szívemhez. Nem változott meg, ugyanaz az ember maradt, csak egy jobb kiadásban, aki képes arra, hogy kezeljen, megbeszéljen és megoldjon egy problémát, nem pedig elmeneküljön előle vagy szembeszálljon vele.


Népszerű idézetek

Acton>!

Az a baj, hogy ha az ember „megvan”, attól még nem boldog. Egy szürke, közbülső állapotban van, ahol minden reggel felkel, és éli az életét, néha még nevet vagy mosolyog is, de ez nem jelent sem örömet, sem boldogságot. Ha „megvagyok”, akkor nem várom a következő napot, a következő másodpercet, és igazából nem élvezem az életemet. A legtöbb ember beéri azzal, hogy „megvan”, engem is beleértve, és mindenki úgy tesz, mintha ez rendjén lenne, pedig igazából gyűlöli. Az időnk nagy részét azzal töltjük, hogy várjuk, mikor törhetünk ki abból, hogy „megvagyunk”.

365. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hardin Scott · Tessa Young
Acton>!

Ez egy olyan szerelmi történet, ami igazi problémákkal foglalkozik. A megbocsátásról és a feltétel nélküli szeretetről szól. Megmutatja, hogy az ember meg tud változni, ha nagyon akarja, és hajlandó megdolgozni érte. Bebizonyítja, hogy minden lehetséges, ha az ember fejleszti önmagát. Elmeséli, hogy ha van valaki, akire támaszkodhatsz, aki szeret téged, és nem mond le rólad, akkor van kiút a sötétségből. Nem számít, milyenek a szüleid, milyen függőséggel kell megbirkóznod, minden akadályt legyőzhetsz, és jobb emberré válhatsz. A Miután egy ilyen történet. Erről szól.

358. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hardin Scott · Tessa Young
namelessev>!

-Nem a pontos időt vagy az időjárás-jelentést kértem tőled,hanem a vodkát.

Hardin

Fire_bird>!

Nem tudok már több könnyet ejteni érte, ma már nem. Aztán megtudom, hogy könnyek nélkül a sírás még fájdalmasabb, és nem lehet abbahagyni.

83. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hardin Scott · Tessa Young
Acton>!

Nincs is annál rosszabb érzés, mint amikor az embert nem szívesen látják valahol, de nem tudja, hogyan menjen el onnan.

294. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hardin Scott · Tessa Young
Acton>!

Mi vagyunk a legelszabottabb pár az egész földkerekségen.
Elszabott, mégis tökéletes.

267. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hardin Scott · Tessa Young
namelessev>!

-Túl fogjuk élni!-kiáltja fel fuldokolva.
Nem nézek rá,mert tudom,mit látnék.
-Éppen erről van szó,Hardin.Én nem csak túlélni akarok,hanem élni.

137. oldal

namelessev>!

-Sajnálom,hogy nem tudtalak megjavítani. suttogom,miközben lágyan simogatom a csapzott haját.
-Én is.-zokogja,a combomhoz szorítva az arcát.

Csirik_Adrienn>!

Mindig van egy következő nap, mindig kapunk lehetőséget arra, hogy helyrehozzuk, amit elrontottunk, és bocsánatot kérjünk az emberektől, akiket megbántottunk. Mindig van valaki, aki szeret minket, még akkor is, ha teljesen egyedül érezzük magunkat, és csak vergődünk, várva a következő csalódást. Mindig jön valami jobb.

381


A sorozat következő kötete

Miután sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
J. A. Redmerski: A soha határa
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss – Perzselő csók
Jenn Bennett: Alex, nagyjából…
Jenny B. Jones: Tiéd leszek
Meg Cabot: Veszélyes háromszög
Morgan Matson: Páratlan nyár
Nicola Yoon: Minden, minden