After ​Ever Happy – Miután boldogok leszünk (Miután 4.) 535 csillagozás

Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Tessa ​és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak?

Miután boldogok leszünk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiú, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin múltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634061908 · Fordította: Gondáné Kaul Éva

Hardin Scott · Tessa Young · Landon Gibson · Christian Vance

ZitussKa>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Nos, itt a vège, ès szomorú vagyok mert egy hosszú utazás vègère èrtem, ahol nem kevès küzdelem volt. Noha már a mindennapjaim rèszèvè váltak a szereplők ès szinte magától èrtetődő volt, hogy velük töltöm a szabadidőmet – most mègis el kell engednem a kezüket:)
Nagyon szèp lezárást kaptunk, de kicsit elhamarkodottnak èreztem. Ettől függetlenül nem maradt bennem hiányèrzet:) Tökèletes volt. Egy rèszlettel búcsúznèk a könyvből, ami mindent magába foglal és elmondja helyettem mièrt is szerettem ennek a különc párosnak szokatlan, nèhol bosszantó de gyönyörű szerelmi törtènetet.❤

„Ez egy olyan szerelmi történet, ami igazi problémákkal foglalkozik. A megbocsátásról és a feltétel nélküli szeretetről szól.
Nem számít, milyenek a szüleid, milyen függőséggel kell megbirkóznod, minden akadályt legyőzhetsz, és jobb emberré válhatsz.”

klara_matravolgyi>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Mindig fájdalmas elengedni egy sorozatot és búcsút mondani a szereplőknek. Lehetne sok rosszat mondani Hardin és Tessa szerelmére, de teljesen magával ragadott a történet, és nosztalgiázva gondolok vissza az első részre, és arra, mennyi jellemfejlődésen estek át mindketten. Az elején mindketten nagyon idegesítettek de aztán Hardin lenyugodott és elfogadta önmagát, Tessa pedig megtanulta a saját életét élni.
Amikor először „találkoztam” Hardinnal, nem gondoltam volna, hogy ez az indulatos és sérült punk fiú fogja nekem pár hónappal később megmutatni, mit jelent az igaz szerelem. :)

Amaryll87>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Ez a könyv volt a kedvenc részem. Itt már felnőtt fejjel tudnak gondolkodni, és felnőttként is viselkednek. Kellett nekik az idő és a távolság, hogy saját magukra, majd végül újra egymásra találjanak.
Azt szokták mondani, hogy a távolság a kis lángokat eloltja, a nagyokat feléleszti. Tessa és Hardin tüze hatalmas volt, mert ennyi időt kibírt, és a végén még hatalmasabb lánggal égett.

Naiva>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Azért gratulálok magamnak, hogy csak elolvastam mind a 4 kötetet. Nem csekély mennyiségű mazochista hajlam kell(ett) hozzá és az is biztos, hogy alaposan próbára tette a türelmemet. Közben megjelent a Mielőtt (előzmény) kötet is. Szerintem arra is kíváncsi leszek. Ezen a részen már lehetett érezni, hogy az írónő és a karakterei is elfáradtak. Talán ezért is van még most is némi hiányérzetem a végével kapcsolatban. Holott rendesen le lett zárva, de annál jobban el volt kapkodva. Sokkal több közös, boldog pillanatra lett volna szükségem, hiszen a történet spoiler Hardin jó irányba fejlődött ugyan spoiler, de Tessa határozottan visszafele fejlődött. A sztori nagy részében csak az önsajnálat. Azt is nagyon furcsállottam, hogy nem volt megnevezve, hogy kit vett el feleségül Landon. Meg kellett néznem spoiler Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé.

Heni_könyvespolca P>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Ettől a résztől is azt kaptam amit vártam. Tessa és Hardin is borzasztóan sokat fejlődött. Pozitív zárás, bár egy kicsit talán bővebb is lehetett volna. Megéri vègigolvasni a sorozatot. Olvastatta magát. Annyi negatív komment mellett szerintem nagyon jó volt…tipikus Happy End! ♥

Dorina_S>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Nem nagyon tudok szóhoz jutni. Mindig azt hiszem, hogy a Miután sorozat előző részénél az aktuálisabb nem lehet durvább, és mindig, de mindig pofára esek ezen a téren. Nem nagyon tudok választani melyik facsart ki, tépett szét, rakott össze majd szakított újra a darabjaimra…de ez valami kegyetlen volt. A regény jó háromnegyedéig egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ennek a sztorinak lehet boldog befejezése…amit ugye a címe is sugall. Hát a cím és a tartalom sokáig számomra szinte összeegyezhetetlen volt. Hogy lehetnek valakik boldogok, akik ennyi szenvedésen mennek át cirka 400 oldalon keresztül. Az előző részek is nem egyszer gyötörtek meg, de ez valami kegyetlen volt. Soha, de soha nem akarok olyan helyzetbe kerülni, mint Tessa…mert ennyi fájdalmat egyszerre nem tudnék elviselni.

A Miután Boldogok Leszünkben elég hangsúlyos szerepet kap a gyász, ami minden ember életébe beköszön. Ki korábban ki később találkozik vele, de mindenkinek nehéz ez az érzés. Amikor elveszíted a szerettedet, aki addig az életed része volt..és egyik napról a másikra nincs ott….nem látod, hallod….az valami borzalmas és szavakkal leírhatatlan érzés. A halál minden ember életének része, mivel elkerülhetetlen. Anna Todd nem tudom, hogy csinálta…de tökéletesen mutatta be, milyen is ez az időszak.
Ugyanakkor a gyásznak több típusa is van; nemcsak az amikor a családtagunkat, barátunkat veszítjük el, hanem véget ér egy kapcsolat, egy szerelem. Amikor már nem küzdünk, nem harcolunk érte, hanem feladjuk és elengedjük. Amikor már a szívünk nem bír több sebet elviselni, a lelkünket nem lehet többször összerakni már a milliónyi darabra tört részekből…mert valahogy egyes darabok mindig eltűnnek. És már nem lehet őket pótolni. Végleg megsemmisültek.

Nekem ez a rész olvasása pokolian nehéz volt, és persze nem egyszer eredtek el a könnyeim. Voltak részek, ahol becsuktam a kötetet, és gondolkodtam…mit tennék én ebben a helyzetben, vagy éppen egy fájdalmas emlék tört fel bennem és azért tettem félre mert nem tudtam tovább olvasni.

Anna Todd egy zseniális írónő, és ez a sorozat nálam a kedvencek közé emelkedett. Nem éppen egy hagyományos szerelmi történetet mutatott be, és ezáltal reményt is ad. Mert tökéletes szerelem nincs. Sok mindenre is rávilágít. Hogy mit hozhatunk a felmenőinktől, mennyire befolyásolni tudja a gyerekkorunk a szerelmi életünket…és hogyan mutassuk meg a másiknak, hogy szeretjük. Utóbbi nem éppen mindig egyszerű, valakinek jobban megy, valakinek sehogy sem. Hiába szereti nem tudja elmondani.
Ez a sorozat arra is tökéletes példa, hogy két sérült ember, hogyan javítja meg egymást. Egyik hogy húzza ki a másikat a sötétségből, igaz…hogy az út alatt elveszhet mindkettő, de a kockázatot vállalni kell, ha szeretjük a másikat.

Eddig is nagyon azonosultam Tessával, és számtalanszor gondoltam azt, hogy én ezt nem bírnám csinálni. Összeroppannék egy ilyen kapcsolatban, bár ki tudja végül mit tennék meg én is azért, akit szeretek. Túl sokban hasonlítunk Tessával, így valószínűleg sokáig próbálkoznék én is….mielőtt feladnám. Tessa számomra egy baromi erős nő, nem lány…NŐ. Az az erő, ami benne rejlik igazából Hardinnak köszönhetően tör a felszínre, és képes eget-földet megmozgatni, hogy megvédje akit szeret, hogy segítsen neki. Ebben a részben egyszerűen csodáltam és rettentően sajnáltam. Sajnáltam, amit átélt…hogy élete szerelme, akiért annyit harcolt, küzdött feladta azt ami kettejük között volt. A pokol is egy kellemes tavaszi sétának tűnik ahhoz képest, amit ebben a részben átélt a hősnőnk. Lételeme, hogy másokon segítsen, és amikor nem tud…főleg azokon, akiket szeret az mélyen belemar a lelkébe. Úgy éreztem egyedül áll szemben a világgal, normális család, barátok, biztonsági háló nélkül. Hogyan épüljön fel ennyi traumából ha nincs senki, aki segítene ebben…vagy túl későn eszmél arra, hogy segítenie kell. Nem egy árulást kell átélnie ismét, és nem is csodálkozom, hogy nem bírt már többet el a lelke…belefáradt, és kiürült. Üressé vált a vidám, mosolygós lány. De ebben a részben megtanulta, hogy legnagyobb támasza saját maga, a saját lábára kell állnia mindenféle segítség nélkül. És ezért csak tisztelni tudom, hiszen ki utasítana el segítséget, azért hogy egyedül oldja meg a problémákat…és lép ki a komfortzónájából egy idegen, ismeretlen világba? Tessa teljesen megerősödött ebben a részben, kimászott a gödörből és megacélozva kezdte újra. Borzasztó nehéz lehetett ez, és újra kellett gondolnia nagyon sok mindent, de ugyanaz már soha nem lett, mint előtte. Ekkora csapások alapjaiban változtatták meg, egy keményebb, függetlenebb nővé…aki New York betondzsungelén is megállta a helyét. Sodródott,de megtanult úszni az árral és végül partot ért.
Kevés női karakter szokott nálam favorittá válni, de Tessa ide sorolható…ezen kevés nők közé. Lehengerlő bátorsága, ereje, akarata, jelleme miatt kedveltem meg. A sok közös jellemvonásról nem is beszélve.

Aki viszont a legnagyobb ívet és utat tette meg az első rész óta az nem más, mint Hardin Scott. A Miután óta minden egyes részben változott, volt hogy azt hittem nem tudja legyőzni a démonait, és hogy hogyan lehet ennyire aljas azzal, akit a legjobban szeret…de Hardinnak minden oka megvolt arra, hogy ilyen legyen. Az a közeg, és háttér ahonnan ő jött nem sok jóval kecsegtetett és ráadásul az előző részben ismét egy akkor pofon érte a családja részéről, hogy nem is csodálkoztam, hogy ismét az önpusztítő életmódhoz fordult. Viszont ezt olvasni, ahogy hónapok próbálkozása és harca esik kútba és tér vissza régi ürességhez borzalmas volt. Hardin roppant nehéz időszakon ment át, és persze előjöttek a korábbi sérelmek is…amelyek folyamatosan problémát jelentettek Tessa és ő közte. Tessa a biztos helyet jelentette neki, és nem döbbent rá, hogy talán most véglelg eljátszotta ezt a biztos kikötőt. Egy tragédia döbbentette rá, hogy nem csinlhatja ezt, és a szeretett nő mellett kell állnia, ahogy Tess is számtalanszor húzta ki a gödörből a fényre. De ekkor szembesül azzal is hogy talán a szerelme ezt már nem akarja…és ez valamit átkapcsolt Hardinban. Küzdött, foggal-körömmel és ráébredt arra hogy ahhoz hogy visszakapja az éltető levegőt el kell engednie. Felsimerte hogy cselekednie kell saját magával szemben is, jobb emberré akar válni, mert Hardin Scott j ember…sok szemétség és kegyetlnekedés ellenére is.
Vele kapcsolatban fény derült a bőrmappa rejtélyére is, és a MIUTÁN jelentőségére. Bevallom olvasva a gondolatait, nekem csak úgy záporoztak a könnyeim. És ezzel is megmutatta, mekkora változáson ment át, hogy hova is jutott ő el tulajdonképpen.
Az Utóhang és az évekkel később játszódó fejezetek tekintetében pedig szinte egyfolytában mosolyogva olvatsam mi is lett vele, hogyan éli a mindenneapjait. Úgy ahogy megérdemli, végre boldogan…démonoktól mentesen. Legyőzte saját magát, és megküzdött a benne dúló haraggal, dühvel és fájdalommal. Sutba dobta az éveken át a lelkét kitöltő gyűlöletet és megtanult szeretni. Kellett hozzá a lány, és képes volt érte megváltozni. Felismerte mennyire is üres és semmi az élete Tess nélkül. A remény mindig ott van, hogy egy elcseszett ember is lehet jobb, változhat. Egy nem szokványos szerelem is lehet gyönyörűbb, mmint a regényekben megírt.
Hardin kapcsán ki kell emelnem a regény erotikus jeleneteit, mert egyértelmű hogy ezen a téren leginkább ő dominált. Soha egy pillanatra sem volt közönséges, hanem pont illett a regény folyamába. Ezzel Scott szintén a belsője egy részét mutatta meg, hiszen kezdetben leginkább a szexualitással fejezte ki az érzelmeit. Mindig az lebegett a szeme előtt, hogy a nőnek, aki szeret a legjobbat nyújtsa ebben, mert sokáig ez volt az egyetlen közvetítő csatornája a lelkéhez, ezzel adta át magát a másiknak. Az egész regényben fontos szerepet játszik az erotika, amely egy pillanatra sem volt sok, vagy nem oda illiő. Hardin lépésről lépésre vezette be ebbe a világba Tessát, és bontotta ki ezáltal a NŐT benne, tette szabaddá, érte el hogy bátra beszéljen mindenről amely foglalkoztatja. Ehhez pedig bizalom kell, és szerelem. Ez is tökéletes üzenet az írónőtől, hogy ez mennyire is alapja egy kapcsolatnak.

A mellékszereplők ebben a részben nekem leginkább csak csalódást okoztak. Zed és Landon…hát előbbi aztán igazán megmutatta milyen is ő valójában. Landonról, pedig nem feltételeztem, hogy képes úgy viselkedni, ahogyan azt tette. Egy barát nem tesz ilyet, pedig nem éppen dúskál cimborákban….szóval nálam Landon végleg elvérzett és nem is tudok neki megbocsátani. Számtalan „baby boom” is történt, amelyek nagyon megmosolyogtatóak voltak, és egy kis boldogságot vittek a sötét részekbe.

Kicsit gyorsnak találtam a befejezést. Nyugodtan lehetett volna ez a kötet is vastagabb, és kifejthette volna az írónő Tessa New Yorki és Hardin Chicagói életét, és az évekkel későbbi események előzményeiről és okozatairól.
Tényleg sokáig nem hittem el, hogy itt lehet boldog befejezés…egyszerűen nem adta magát ez a lehetőség, de végül is mindenki maga írja meg a saját meséjét..ki több sötét résszel, ki kevesebbel..de így vagy úgy mindenki megérdemli a boldogságot, a reményt. És ez a páros mindenkinél jobban megérdemelte a cukormázas befejezést. A szívem csordultig telt, hogy hova jutottak is el, összevetve azzal honnan indultak és miken mentek keresztül.

A borítókra nem mindig figyeltem fel a sorozat kötetei kapcsán, de ez a vörös, pirosas szín szinte sejteti a sok fájdalmat, sebet amelyeket a lapok tartalmaznak. Lüktet, izzik és magával ragad a fájdalom örvényébe. A minőségre egyik kötetnél sem lehet panaszom. Minőségi papír, könnyen forgatható és lapozható.

Anna Todd zseniális keretet adott a történetnek. A MIUTÁN az első rész címe, és ez könyvként felbukkan az utolsó rész utolsó lapjain is. És itt nálam nagyon is megindult a könny Niagara. Zseniális egy írónő aki tökéletesen jelenítette meg egy fájdalmas, gyönyörű szerelem történetét annak minden brutalitásával és szépségével.

Igaz még van egy rész hátra, amely Hardin könyve…de úgymond nekem ez a záró rész. Nem is tudom elmondani mit adott nekem a sorozat. Sok mindenre megtanított. Szegényebb lennék, ha nem olvastam volna. Olyan érzelmi magasságokba és mélységekbe taszított, amit eddig csak egy néhány regénynél tapasztaltam meg. Nem kevés könnyet ejtettem a négy rész alatt olvasás közben, és az biztos, hogy meghatározó élményt is kaptam. Nem egyszer fogok értük nyúlni a polcon, mert ezeket a köteteket csupán egyszer olvasni baromi kevés. Olyan mélyek érzelmileg, összetettek. Nehéz, nagyon nehéz lesz kilépem majd Hessa világból, és új könyv után nyúlni. Az a szerencse, hogy bármikor újraolvashatom..és biztos, hogy ez be is fog következni.

Virág_Blogger>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

„Azt hittem, meg tudjuk csinálni. Azt hittem, hogy olyan a szerelmünk, mint a regényekben. Akármilyen gyors, kemény és nehéz volt, végig azt hittem, hogy túl fogjuk élni, és majd boldogan meséljük mindenkinek, milyen szerencsések vagyunk.”

Szóval ilyen a búcsú pillanata? Meg nem mondtam volna előre. Őszintén szólva valami örömtánc-félére számítottam magamtól, meg határtalan megkönnyebbülésre – ez utóbbi amúgy érzem, hogy azért nem várat majd sokáig magára –, pezsgőbontásra meg tortára, ünneplésre… de tévedtem. Ürességet érzek, azt, hogy valamit most elvettek tőlem. Talán a lehetőséget, hogy további részeket oltsak szét egy-egy értékelés keretein belül… de nem ez fáj, valami más. Talán csak hiányzik a függővég a történet végéről, hogy morogva, de kezembe vehessem a folytatást és a szívem mélyén picit izgulhassak, most mit fog elszúrni ez a két szerencsétlen. Hiányzik, hogy számomra itt vége, és nem tudom, hogyan tovább – és zavar, hogy vártam, vártam és vártam a percre, mikor minden rendbe jön a szereplők között, és mire elérkezett ez a pont, az írónő azt mondta: pá! Pedig elértük a csúcsot, a Miután boldogok leszünkben eljutottunk oda, mikor kicsit kieresztve a gőzt azt mondhattam, erre megérte várni, ezért megérte küzdeni. Nem volt tökéletes, még mindig többször idegesített, mint egy jó könyvnek kéne… de valahogy mégis több volt benne, mint az előzményekben. Több mélység. Több valódi érzelem. Kevesebb gyermeteg hiszti. Hardin és Tessa úgy érzem, végre kicsit felnőttek, megtanultak érettebb döntéseket hozni, tisztelni egymást és önmagukat egyaránt… s ezáltal kicsi kivívni az enyémet is. Mondom: egy kicsit. De ennek már nagyon itt volt az ideje.

Teljes értékelésemet a könyvről a blogon olvashatjátok: https://neverletmegobyviranna.blogspot.hu/2017/11/anna-… PS: VÉGEEEE

szymba23>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Nagyon nehezen akartam befejezni ezt a történetet, próbáltam lassítani az olvasást, de nem ment… még itt is nagyon nagy feszültségek és érzelmi megrázkódtatások voltak, egy percre sem avult el a történet, fantasztikus volt mind a 4 rész és örülök neki, hogy elolvashattam.
Kell egy Hardin, teljesen beleszerettem, sajnos elfogult voltam és mindig drukkoltam neki Tessával szemben. :)

Deziréé>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Végre eljutottam a végéhez, annyira vártam már. Az egész sorozat olvastatta magát, hiszen nagyon, de nagyon érdekelt Tessa és Hardin története, hiszen ez egy szokványos szerelem, itt akármikor történik valami jó, azonnal lesz egy nagy veszekedés is. Kíváncsian vártam vajon milyen sors vár rájuk és azt kell, hogy mondjuk összességében elégedett vagyok a befejezéssel és az egész sorozattal is.
Eddig minden egyes romantikus könyvben, amit olvastam egy vagy kettő nagy veszekedést olvastam és egy happy endet, de ebben a sorozatban mérhetetlenül sok veszekedés, balhé, sírás és mindenféle rossz, amit csak el lehet képzelni megtörtént.
Örülök, hogy végre vége, mert már többet nem bírtam volna azt bevallom, így is kell majd egy is szünet, hogy a Mielőttöt is el tudjam kezdeni.
Ha egy nem szokványos szerelmi történetre vágysz, akkor nagyon ajánlom ezt a könyvet, de vigyázz, mert nem lesz egyszerű ezt a rengeteg kínt és veszekedést elolvasni.

Ürményi_Ágica>!
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk

Egyszerűen letehetetlen ez a könyv/sorozat. Nem lehet nem szeretni.
Valahol értettem is Tessát,amiért húzta az időt a házassággal, valahol viszont nem. Ha már mindketten beismerték, hogy jobb együtt, mint külön, akkor nem értem mi volt a gond?!
Azért viszont örültem, hogy beteljesült az álmuk és végre happy end lett a vége.

Acton>!

Az a baj, hogy ha az ember „megvan”, attól még nem boldog. Egy szürke, közbülső állapotban van, ahol minden reggel felkel, és éli az életét, néha még nevet vagy mosolyog is, de ez nem jelent sem örömet, sem boldogságot. Ha „megvagyok”, akkor nem várom a következő napot, a következő másodpercet, és igazából nem élvezem az életemet. A legtöbb ember beéri azzal, hogy „megvan”, engem is beleértve, és mindenki úgy tesz, mintha ez rendjén lenne, pedig igazából gyűlöli. Az időnk nagy részét azzal töltjük, hogy várjuk, mikor törhetünk ki abból, hogy „megvagyunk”.

Acton>!

Ez egy olyan szerelmi történet, ami igazi problémákkal foglalkozik. A megbocsátásról és a feltétel nélküli szeretetről szól. Megmutatja, hogy az ember meg tud változni, ha nagyon akarja, és hajlandó megdolgozni érte. Bebizonyítja, hogy minden lehetséges, ha az ember fejleszti önmagát. Elmeséli, hogy ha van valaki, akire támaszkodhatsz, aki szeret téged, és nem mond le rólad, akkor van kiút a sötétségből. Nem számít, milyenek a szüleid, milyen függőséggel kell megbirkóznod, minden akadályt legyőzhetsz, és jobb emberré válhatsz. A Miután egy ilyen történet. Erről szól.

Acton>!

Nincs is annál rosszabb érzés, mint amikor az embert nem szívesen látják valahol, de nem tudja, hogyan menjen el onnan.

Fire_bird>!

Nem tudok már több könnyet ejteni érte, ma már nem. Aztán megtudom, hogy könnyek nélkül a sírás még fájdalmasabb, és nem lehet abbahagyni.

namelessev>!

-Nem a pontos időt vagy az időjárás-jelentést kértem tőled,hanem a vodkát.

Hardin

Acton>!

Mi vagyunk a legelszabottabb pár az egész földkerekségen.
Elszabott, mégis tökéletes.

namelessev>!

-Túl fogjuk élni!-kiáltja fel fuldokolva.
Nem nézek rá,mert tudom,mit látnék.
-Éppen erről van szó,Hardin.Én nem csak túlélni akarok,hanem élni.

namelessev>!

-Sajnálom,hogy nem tudtalak megjavítani. suttogom,miközben lágyan simogatom a csapzott haját.
-Én is.-zokogja,a combomhoz szorítva az arcát.

Csirik_Adrienn>!

Mindig van egy következő nap, mindig kapunk lehetőséget arra, hogy helyrehozzuk, amit elrontottunk, és bocsánatot kérjünk az emberektől, akiket megbántottunk. Mindig van valaki, aki szeret minket, még akkor is, ha teljesen egyedül érezzük magunkat, és csak vergődünk, várva a következő csalódást. Mindig jön valami jobb.

381

Miután sorozat · Összehasonlítás