Hasonmás 9 csillagozás

Anna Snoekstra: Hasonmás

A tizenhat éves Rebecca Winter a tinédzserek felhőtlen életét éli: dolgozik egy gyorsétteremben, flörtöl a fiúkkal, csínytevésekben vesz részt a barátnőjével. Azonban hátborzongató dolgok kezdenek történni vele: véres foltok az ágyában, emlékezetkiesések, furcsa érzés, hogy valaki figyeli.
Majd egy napon Rebecca eltűnik.
Tizenegy évvel később a városban felbukkan egy fiatal nő, aki azt állítja magáról, hogy ő Rebecca. Az öröm mégsem felhőtlen. A lány szülei, bár kedvesek hozzá, zavartan viselkednek, a régi barátai gyanakodnak. A lány felbukkanását egyedül iker öccsei fogadják természetességgel, holott egy egész bűnlajstrom írható az ikerpár rovására. Sejtelmes és riasztó események kezdődnek az új Rebecca körül is, aki elhatározza, hogy kideríti az igazságot.

Eredeti mű: Anna Snoekstra: Only Daughter

>!
Tericum, 2018
264 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634380337 · Fordította: Megyeri Luca

Most olvassa 1

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 28

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Maggie
Anna Snoekstra: Hasonmás

A thriller megnevezésig azért nem mennék el, de azért némi kis borzongás mégis bekúszik az ember bőre alá ezt a könyvet olvasva.
Bár az alaptörténetet ép ésszel fel nem foghatom, miszerint spoiler, összességében azért egész jó könyv, kikapcsolt rendesen.

És ez a borító olyan gyönyörű. <3

>!
q_artist
Anna Snoekstra: Hasonmás

Aztán! Ez a végkifejlet. Nem gondoltam volna. Az elejét kicsit vontatottnak éreztem, körülbelül a felétől kezdett izgalmas lenni. Sose lehet ki milyen titkokat rejt…


Hasonló könyvek címkék alapján

Jane Harper: Aszály
Kate Morton: Titkok őrzője
Max Barry: Lexikon
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Lars Kepler: A bosszúálló
Helena Silence: Ezüsthíd
Elizabeth Haynes: A lélek legsötétje