Of ​Triton (The Syrena Legacy 2.) 7 csillagozás

Anna Banks: Of Triton Anna Banks: Of Triton Anna Banks: Of Triton

In this sequel to OF POSEIDON, Emma has just learned that her mother is a long-lost Poseidon princess, and now struggles with an identity crisis: As a Half-Breed, she’s a freak in the human world and an abomination in the Syrena realm below. Syrena law states that all Half- Breeds should be put to death.

As if that’s not bad enough, her mother’s reappearance among the Syrena turns the two kingdoms—Poseidon and Triton—against one another. Which leaves Emma with a decision to make: Should she comply with Galen’s request to keep herself safe and just hope for the best? Or should she risk it all and reveal herself—and her Gift—to save a people she’s never known?

Eredeti megjelenés éve: 2013

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Square Fish, 2014
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781250044310
>!
Feiwel and Friends, US, 2013
256 oldal · ISBN: 9781250003331
>!
Feiwel and Friends, New York, 2013
306 oldal · ASIN: B00BCFZLQ0

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Galén · Emma McIntosh


Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

AmelieRichtfox>!
Anna Banks: Of Triton

Ez a rész valamivel laposabb volt, mint az első. Számomra kicsit vontatott volt a cselekmény, azonban még így is lekötötte többnyire a figyelmem.
A főbb szereplők, Emma, Rayna, Galen és Toraf maradtak a régiek, Grom és Nalia érdekes részei lettek a történetnek. Jagen felőlem belefulladhatott volna az óceánba, ha lehetséges lenne, sőt. Még rá is segítettem volna szívesen. Nem sok meglepetést hozott a könyv, spoiler ami szerintem kár, lehetett volna benne pár kiszámíthatatlanabb csavar.
Ez a kötet kicsit elegyengette az izgatottságomat. Szerintem itt is be lehetett volna fejezni, mert egy elég kerek lezárást kaptunk. Nem tudom, mit mutathatna még a harmadik kötet, de nem fogom itt befejezni, ha már csak egy könyv választ el a végtől.

Viki55>!
Anna Banks: Of Triton

Számomra nem volt olyan jó, mint az első rész, de ettől függetlenül ugyanúgy olvastatta magát. Cselekmény szempontjából eseménydús volt, előjöttek a Triton „szuper-képességek” is. Bár várható volt, hogy ki kapja.
A befejezés elég lezártnak tűnt, nem tudom, miért van még egy kötet, de ha már van, akkor el fogom olvasni, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a fő témája.

5 hozzászólás
Evelena P>!
Anna Banks: Of Triton

Az első könyvhöz képest nem volt olyan érdekes, de azért izgalmas volt. Kicsit jobban beleláttunk ebbe a víz alatti világba, több információt kaptunk az ottani rendszerről.
Nekem a leginkább a szereplők csipkelődése tetszett az első könyvben és ezt ebből kissé hiányoltam.
De a történet jól ki van találva, az előző rész befejezése alapján teljesen más folytatásra számítottam, úgyhogy sikerült meglepnie az írónőnek. Persze a történetben ugyanúgy jelen van a humor és a megszokott kémia is. :)
Lehetett volna akár két kötetes is, mert a szálak elsimultak a végére, de ígéretesnek tűnik a folytatása.

blankaveronika IP>!
Anna Banks: Of Triton

Még az is lehet, hogy túlértékeltem. Nyújtott volt, mint a rétestészta, és eredeti nyelven is jelenidőben narrál, ami még mindig iszonyúan zavaró. Nyári laza, figyelemelterelő olvasmánynak jó volt.


Népszerű idézetek

Evelena P>!

I wonder how many tears the ocean has swallowed, how much of the ocean is actually made of tears.

Evelena P>!

It feels like forever since we've talked like this, just me and him. But talking usually doesn't last long. Lips were made for other things, too. And Galen is especially good at the other things.

Kapcsolódó szócikkek: Emma McIntosh · Galén

A sorozat következő kötete

The Syrena Legacy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Mindee Arnett: The Nightmare Dilemma
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Kiersten White: Paranormalcy
Rick Riordan: The Lost Hero
Kresley Cole: Poison Princess
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Colleen Houck: Tiger's Voyage
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Richelle Mead: Bloodlines