Of ​Neptune (The Syrena Legacy 3.) 5 csillagozás

Anna Banks: Of Neptune

Emma, who is half human and half Syrena, and her Syrena love, Galen, need time together. Alone. Away from the kingdoms of Poseidon and Triton. Emma’s grandfather, the Poseidon king, suggests the two visit a small town called Neptune.

Neptune is home to both Syrena and Half-Breeds alike. But Emma and Galen didn’t sign up to be peacemakers between the ocean-living Syrena and the land-dwelling, freshwater counterparts. They didn’t bargain for meeting a charming Half-Breed named Reed, who can barely disguise his feelings for Emma. And they especially didn’t expect to find themselves in the middle of a power struggle that threatens not only their love, but their ocean kingdoms.

In this stunning conclusion to her bestselling Syrena Legacy, Anna Banks thrills fans with more action and romance than ever.

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Feiwel and Friends, US, 2014
288 oldal · ISBN: 9781250039606

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

AmelieRichtfox>!
Anna Banks: Of Neptune

Nem rossz lezárása volt ez a trilógiának, bár még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ha csak duológia, akkor is kerek egész a történet.
Itt viszont egy lehetséges jövőnek a reményét kaphattuk. Nyilván annak tudatában, hogy Emma létezik, egyértelmű volt az is, hogy nem ő az egyetlen félvér, így ahogy arra valamilyen szinten számítottam, nem kaptam sok újdonságot. Reedet bírtam, Galen kicsit elviselhetetlen volt az elején, Emmának a szituációját és motívumait meg tudtam érteni.
Ez a kötet sokkal inkább spin-off kategória számomra, mint folytatás, amolyan mellékepizód érzete van, ennek ellenére egész jó olvasmány.

Viki55>!
Anna Banks: Of Neptune

Sokkal jobban tetszett, mint az előző rész. Izgalmas volt, kalandos, alig tudtam letenni!
Galen nézőpontjából szívesebben olvastam, valahogy jobban érdekelt, mint az Emmáé. Az új szereplők közül Toby lett a kedvencem, olyan aranyos kölyök:)
Reedet viszont nem kedveltem meg, teljesen Blakere emlékeztetett az Ónix című könyvből. Inkább nem is beszélek róla!
Nekem kicsit hiányzott Toraf és Rayna ebből a részből, de a végén végre ők is feltűntek a színen.
A befejezés tökéletes volt, nagyon csalódott lettem volna, ha nem kapjuk meg az utolsó jelenetet, mármint az epilógust.:)
Összességében én nagyon élveztem az egész sorozatot, ajánlom mindenkinek, aki egy gyorsan kiolvasható, izgalmas kalandra vágyik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rick Riordan: The Lost Hero
Colleen Houck: Tiger's Voyage
Kresley Cole: Poison Princess
Rick Riordan: The Red Pyramid
Mindee Arnett: The Nightmare Dilemma
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Sarah J. Maas: Heir of Fire
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Holly Black: The Wicked King