Elrabolt ​szerelem 38 csillagozás

Anita Boza: Elrabolt szerelem

1638, Anglia
Brad O’Shelley, a megkeseredett, fiatal várúr úgy akar bosszút állni apja gyilkosán, hogy elrabolja és feleségül kényszeríti magához ellensége lányát. Constance azonban képtelen elhinni, hogy az apja becstelenül viselkedett; elhatározza, hogy kideríti, mi az igazság, valójában ki követte el az aljas gyilkosságot.
Miközben kutakodik, közel kerül Brad öccséhez, Russellhez, valamint megismeri a fivèrekkel együtt nevelkedett festőt, Cameront. Élvezi a figyelmüket, és azt, hogy mindhárom férfi más-más módon közeledik hozzá. Brad vonzódik a karakán nőhöz, bár megveti magát érte, mert úgy érzi, ezzel elárulja apja emlékét. Gyűlöletét legyűri a testi vágy, és a bosszúállás hamarosan szenvedélyes szerelembe fordul, noha ezt a nőnek nem vallja be, és Constance is titkolja a férfi előtt, hogy a kezdeti ellenszenv után megszerette őt.
Intrikák és áskálódások nehezítik szerelmük kiteljesedését, és Brad továbbra is bosszúra áhítozik…

>!
Magnusz, 2019
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155975103

Kedvencelte 3

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Egy kellemes romantikus-erotikus, 17. századi történetet kaptam. Szórakoztató volt és könnyed, célját elérte nálam, de sajnos azt kell mondanom, semmi extra. Egy álmatlan éjszaka eltöltésére teljesen megfelelt. :)

janee P>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Meg kell mondjam, némileg meglepett a könyv. Ha azt mondom elég erotikus és vágykeltő, akkor nagyon finoman fogalmaztam. :) Amivel persze nincs is baj, csak mivel ez a címke eddig hiányzott a könyvről, ezért kicsit más jellegűre számítottam elsőre. Ezen túllépve azonban kellemes olvasmány, Brad a megtestesült álom várúr és férfi, Constance pedig tipikus nő, bár néha azt hiszem ráfért volna egy alapos megruházás. :) Tetszett, hogy bele volt szőve némi rejtély, úgy gondolom ha ez a szál, vagy a történelmi közeg több hangsúlyt kapott volna, az még egy pluszt adott volna neki, de így is kellemes kikapcsolódást nyújtott. :)

l_moni>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Aranyos volt maga a történet.
Az önfejű Brad és makacs Constance kapcsolata egyik végletből csap a másikba.
Első könyvem az írónőtől, néha olyan érzésem volt, hogy még nem találta meg a stílusát.
Sajnos sok volt benne az elírás, a helyesírási hiba.

Detty77 >!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Történelmi romantikus könyveket annyira nem szeretem, DE ezt nagyon szerettem! A történet izgalmas és csavaros volt, nagyon szerethető karakterekkel! Az igazság mindig kiderül, ahogy a szerelem ereje is mindent legyőz! ♥

inci81 P>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Sokáig szemeztem a könyvvel, mire megvettem, de nagyon örülök, hogy a vásárlás mellett döntöttem, mert jó kis sztorit alkotott a szerző.

Az Elrabolt szerelem egy sodró lendületű, szenvedéllyel átitatott történelmi romantikus regény titkokkal és cselszövéssel.

Amikor Constance először találkozott Brad apjának gyilkosával én már akkortól tudtam, hogy ő a gyilkos, mégis végigizgultam az olvasást, kíváncsi voltam mikor és hogyan derül ki követte el a gaztettet, ami elindította a regény cselekményét.

Habár nagyon hamar jöttem rá lényeges dologra, de ez mégsem rontotta el az olvasásélményt, végig szórakoztató volt a lapokból kibontakozó eseményeket megismerni.

Nekem igazán tetszett ez a történet, örülök, hogy olvashattam.

Kovács_Ági_3 P>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Nem szokványos romantikus regényt csaptam fel. Nem bizony.
Ez a történet Angliában játszódik az 1680-as években. A felföldön játszódó romantikus kosztümös történet. Imádom az ilyen könyveket.
Adott egy várúr férfi, aki bosszútól fűtve apja gyilkosának a lányát elrabolja. Csak, hogy nem úgy alakult, ahogy elképzelte. Nos a szerelem, bosszú, gyűlölet igencsak vékony határ választja egymástól el.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2019/08/anita-boza-elrabolt…

Harriet P>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Hű, mennyire jól szórakoztam ezen a könyvön! Pedig nagyon féltem tőle, mert korábban az írónő mindhárom kötetét megvettem, de az Édes borzongás egyáltalán nem tetszett (pedig a krimi műfaja sokkal közelebb áll hozzám), így ezt a regényt jól elrejtettem a szekrény mélyére. Most azonban olyan olvasnivalót kerestem, ami nem túl hosszú, nem kell rajta túl sokat agyalni, de be tud szippantani, hogy elfeledtesse a munkahelyi stresszt. Sorra vetettem el a felmerült ötleteimet, míg végül a kezembe akadt az Elrabolt szerelem. Nekiálltam hát, s azt gondolom, tökéletes választás volt a hétvégére. Történelmi romantikus sztori az 1600-as évekből, ahol a jóképű várúr úgy akar bosszút állni apja gyilkosán, hogy elrabolja annak csodaszép lányát és arra kényszeríti, hogy hozzá menjen feleségül, tudva, hogy ez fájdalmat okoz majd az ellenségének. A terv jónak tűnik, de Brad nem számol a szerelemmel, ami ugye tudjuk, hogy mindent megváltoztat. Van benne kaland, ármány és erotika, egy szóval minden, amit egy ilyen stílusú könyv megkövetel. Könnyen és gyorsan olvastatja magát, nem túl bonyolult, mégis élvezetes, így bátran ajánlom mindenkinek! (Egyedül a borítója nem tetszik.)

Béla_Szabó_3>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Nagyon meglepett ez a könyv, mert az írónő egy olyan történettel örvendeztetett meg minket, ami rendkívüli olvasmányélményt jelent annak, aki szereti a történelmi, romantikus regényeket. Nagyon érdekesnek találom, hogy a XVII. századi háttérrel rendelkező elbeszélés nemcsak egy nő és egy férfi egymásra találásáról szól, hanem egy közöttük feszülő indoktalan ellentét felszámolásáról is, amely hála Constance nyomozói munkájának meglepő fordulattal zárul, és semmi sem áll a fiatalok közé. Telitalálat a lányrablással induló történet, amelybe tökéletesen illeszkednek a romantikus/erotikus részletek. Constance fiatal nőként tökéletesen megállja a helyét ebben a szituációban, Brad meg… szerencsés ember, mert élete tévedéséből elnyerte élete szerelmét.
A történet íve tökéletes, a cselekmények a leírások tökéletesek, a könyv szinte letehetetlen, annyira leköti az olvasót. Gratulálok az írónőnek és köszönöm ezt az élményt!

Fekete68>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Előrebocsájtom, hogy én szeretem a történelmi romantikus regényeket, Ezért is nagy örömmel keztem bele a regényben. És nem is csalódtam. Végig izgalomban tartott a történet romantikus és krimi szála is. Tetszett a regény gördülékenysége és a pattogó párbeszédek Brad és Constance között. Brad eléggé “nyakas kakas “ volt de ez mellett nagyon szerethető és férfias szereplő.Constance erős nő,hiába szólnak a látszólagos tények apja ellen ,ő keresi az igazi gyilkost. Igazi szenvedélyes, romantikus, lovagos történet. Bátran ajánlom mindenkinek, a történelmi romantika rajongóinak kötelező elolvasni. Szerintem még sokat fogunk hallani az írónőről új könyveinek kiadása kapcsán.Köszönöm az élményt.

misshisty>!
Anita Boza: Elrabolt szerelem

Aki szereti a kosztümös szerelmi történeteket, bátran vegye le ezt a könyvet! Izgalmas, erotikus, könnyen olvasható, szerettem minden sorát.


Népszerű idézetek

janee P>!

– Még mindig nagyon hiányzik naki az apja – bukott ki Constance-ből.
– Ez az élők sorsa. A halál nem a halottaknak fáj, hanem azoknak, akik túlélik, és igyekeznek megbirkózni a hiányával. Idővel elmúlik mindenfajta fájdalom.

78. oldal

janee P>!

– Bölcsesség, ha belátjuk hibáinkat, és a megbocsátást kérjük.

267. oldal

janee P>!

– Gyűlöllek! – sziszegte a nő.
Brad felnevetett.
– Nem baj. Szeretem, ha be kell törnöm egy nőt. Egészen olyan, mint amikor egy vadlovat törünk be, csak sokkal szórakoztatóbb. Főleg, ha rólad van szó.
– Hogy merészeled?

– Most pedig lejössz velem vacsorázni.
– Majd ha kantárt vetsz a nyakamba.

55-56. oldal

janee P>!

– A férfiakban néha a vágy ébred fel elsőnként, és csak később követi a szerelem. A vágyat még el lehet fojtani magunkban, de szív ellen harcba szállni szinte lehetetlen.

256. oldal

Mariann_Radasits>!

Mindenhol körülvette Brad illata, mind többet gondolt rá, és napról napra jobban sóvárgott a közelsége, hangja, érintése után. Olyan volt ez, mint amikor a szomjazó termőföld vágyik az esőre, az érett búzakalász az aratásra, a vízimalom lapátkereke a folyó hullámaira. Valami ősi, leküzdhetetlen, elsöprő vágyakozás.

119. oldal

Mariann_Radasits>!

Nem hitte volna, hogy ilyen a szerelem…
…hogy ugyanúgy bele lehet szeretni valakibe, mint ahogy lehet szeretni egy dalt. Először csak megtetszik a dallam, aztán az ember egyre többet dúdolja, végül nem tudja kiverni a fejéből, a lelkéből, és csak dalolja, énekli, zengi vég nélkül.

209. oldal

Mariann_Radasits>!

Constance nem hitt a véletlenekben. Úgy gondolta, a véletlen az, mikor Isten úgy rendez valamit, hogy ő maga láthatatlan maradhasson.

211. oldal

janee P>!

– Én meg csak itt ültem, és vártalak. Hogy feljöjj és végre elmondd, mi van a levélben…
– Dögölj meg, az! Hogy bárcsak elvinne az ördög!

221. oldal

L_Detti>!

Józanságát elfújta a vágy, mint pitypang ernyőit a szájból kiáramló fuvallat.

126. oldal

L_Detti>!

– Brad, számomra te vagy a napfény a felhős égen, te vagy a szél a szárnyaim alatt, a dallam a csendben – mondta halkan Constance.

283. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

R. Kelényi Angelika: A párizsi nő
Jud Meyrin: A múlt bűnei
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Lisa Kleypas: Nem múló varázs
P. C. Harris: Árnyoldal
Budai Lotti: Shirzan bosszúja
Budai Lotti: A hercegnő haragja
Jean-Pierre Montcassen: Meliki
Lucinda Riley: A hét nővér
Joss Stirling: Storm és Stone