Physik (Septimus Heap 3.) 2 csillagozás

Angie Sage: Physik

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

When Silas Heap unSeals a forgotten room in the Palace, he releases the ghost of a Queen who lived five hundred years earlier. Queen Etheldredda is as awful in death as she was in life, and she's still up to no good. Her diabolical plan to give herself everlasting life requires Jenna's compliance, Septimus's disappearance, and the talents of her son, Marcellus Pye, a famous Alchemist and Physician. And if Queen Etheldredda's plot involves Jenna and Septimus, then it will surely involve Nicko, Alther Mella, Marcia Overstrand, Beetle, Stanley, Sarah, Silas, Spit Fyre, Aunt Zelda, and all of the other wacky, wonderful characters that made magyk and flyte so memorable.

With heart-stopping action and a dash of humor, Angie Sage continues the fantastical journey of Septimus Heap.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
576 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780060577391 · Illusztrálta: Mark Zug
>!
Bloomsbury, London, 2007
548 oldal · keménytáblás · ISBN: 0747583974 · Illusztrálta: Mark Zug

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Papusz P>!
Angie Sage: Physik

Hűű, hát, ez izgi volt! :)
Szoktunk olyat írni, hogy kicsit sötétebb a hangulata, mint az előző köteteknek, na, ez az a rész, amire lehet ilyet írni. Kicsit hiányoltam a jó öreg DomDanielt, de tény és való, hogy Ethelredda is megérte a pénzét. Ismét külön pirospont a lényegtelen szereplők porondon tartásáért, most épp Lindán és Maureenen szórakoztam legjobban :)

Alfie>!
Angie Sage: Physik

Még az utolsó rész hátravan, így a hat könyv távlatában mondhatom csak, hogy nekem ez volt a leggyengébb Septimus kötet annak ellenére, hogy nagyon szuper új szereplőket hozott be, és újabb érdekességekkel tarkította a sorozat mágikus világát az írónő, illetve eddig ez volt az egyetlen, ahol maradt függőben történetszál a végére. Nekem Etheldredda egy kicsit túl idegesítőre sikeredett, valószínűleg emaitt nem tetszett annyira ez a rész. Imádom a sorozatban, hogy árnyaltak a karakterek, és annak ellenére, hogy sok mindent megtudunk róla, ő az egyetlen eddig, aki kivétel ez alól, legalábbis és nagyon sarkítottnak éreztem. Összességében izgalmas volt a Physik is azért, csak az első kettőhöz képest nekem kicsit gyengébb volt.


A sorozat következő kötete

Septimus Heap sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ransom Riggs: Hollow City
Sage Blackwood: Jinx
John Stephens: The Fire Chronicle
Elizabeth Lenhard: The Disappearance
Stephanie Burgis: The Dragon with a Chocolate Heart
Joan Aiken: Black Hearts in Battersea
Tamora Pierce: Alanna: The First Adventure
Roderick Gordon – Brian Williams: Terminal
Pierdomenico Baccalario: The Door to Time
Dodie Smith: The Hundred and One Dalmatians