Flyte (Septimus Heap 2.) 4 csillagozás

Angie Sage: Flyte Angie Sage: Flyte

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

It's been a year since Septimus Heap discovered his real family and true calling to be a wizard. As Apprentice to Extra Ordinary Wizard Marcia Overstrand, he is learning the fine arts of Conjurations, Charms, and other Magyk, while Jenna is adapting to life as the Princess and enjoying the freedom of the Castle.

But there is something sinister at work. Marcia is constantly trailed by a menacing Darke Shadow, and Septimus's brother Simon seems bent on a revenge no one understands. Why is the Darke Magyk still lingering?

Bringing fantasy to new heights, Angie Sage continues the journey of Septimus Heap with her trademark humor and all of the clever details readers have come to love.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Katherine Tegen Books, New York, 2007
532 oldal · ISBN: 9780060577360 · Illusztrálta: Mark Zug
>!
Bloomsbury, London, 2006
522 oldal · keménytáblás · ISBN: 0747577722 · Illusztrálta: Mark Zug

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Papusz>!
Angie Sage: Flyte

Rajongásom nem csökken, sőt. Kár, hogy a mocsári pitont csak Stanley említi meg egyszer – de plusz pont, hogy Stanley egyáltalán benne van :)

Lahara IP>!
Angie Sage: Flyte

Az eredeti nyelvű nevekkel sokkal jobb olvasni, a Heap is kellemesebben hangzik, mint a Számos, d emég így is túl sok benne a tulajdonnév. Kár, hogy ugyanaz az illusztráció több fejezet elején is megjelenik, ha mindegyiknél más lenne, jobb volna. Kevésbé izgalmas, mint az első rész, de a hangulata azért megvan.

Alfie>!
Angie Sage: Flyte

Az erős kezdés után méltó és igazán izgalmas folytatása a sorozatnak. Itt szépen elkezd kibontakozni a könyvek világa és elindulnak a különböző szálak, amelyek aztán a későbbi részekben nagyon okosan vissza-visszatérnek. A finom humor továbbra is végigkíséri a történetet, amely engem sokszor megmosolyogtat és a karaktereket is szerethetőbbé teszi.


A sorozat következő kötete

Septimus Heap sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

C. S. Lewis: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Stephanie Burgis: The Dragon with a Chocolate Heart
J. R. R. Tolkien: The Hobbit
Gail Carson Levine: Ella Enchanted
Marcus Sedgwick: Flood and Fang
Matt Haig: A Boy Called Christmas
Jessica Ennis-Hill: The Silver Unicorn
Cressida Cowell: A Hero's Guide to Deadly Dragons
J. M. Barrie: Peter Pan
Neil Gaiman: Coraline (angol)