Lost ​Girls (D.I. Kim Stone 3.) 5 csillagozás

Angela Marsons: Lost Girls

Two ​girls go missing. Only one will return.

The couple that offers the highest amount will see their daughter again. The losing couple will not. Make no mistake. One child will die.

When nine-year-old best friends Charlie and Amy disappear, two families are plunged into a living nightmare. A text message confirms the unthinkable; that the girls are the victims of a terrifying kidnapping.

And when a second text message pits the two families against each other for the life of their children, the clock starts ticking for D.I. Kim Stone and the squad.

Seemingly outwitted at every turn, as they uncover a trail of bodies, Stone realises that these ruthless killers might be the most deadly she has ever faced. And that their chances of bringing the girls home alive, are getting smaller by the hour…

Untangling a dark web of secrets from the families’ past might hold the key to solving this case. But can Kim stay alive long enough to do so? Or will… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Bookouture, 2015
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781910751411

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Kim Stone


Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Marcsika74
Angela Marsons: Lost Girls

Atyaéééég!!! Hát ez nagyon jó volt!!!
Már az alapötlet is nagyon ütős!
Elrabolnak két 9 éves kislányt egy szabadidőparkból, fényes nappal…a lányok jó barátnők…akárcsak a szüleik. Mindkét család kap egy-egy sms-t, hogy a lányukat elrabolták.
Az ügyet szigorúan bizalmasan, a médiát kizárva kezelik, Kim-ék csapatát bízzák meg a nyomozással. És egy pár óra múlva újabb sms érkezik…az a család kapja vissza a gyermekét, aki több pénzt ajánl érte. A másik kislány nem kerül haza…..ez egymás ellen fordítja az addig barátoknak tartott házaspárokat…titkok kerülnek felszínre, indulatok feszülnek egymásnak….és közben az óra ketyeg…a tét nem kevesebb, mint a lányok élete…Kim-ék versenyt futnak az idővel.
A könyv végére már rendesen libabőröztem és szanaszét rágtam a számat az idegtől :))) eszméletlenül izgalmasra sikeredett, le se tudtam tenni…még palacsintasütés közben is az utolsó oldalakat faltam :))) hihetetlen, hogy kicsúcsosodott bennem a feszkó :))
Az Angela Marsons/Kim Stone fanoknak üzenem, hogy kitartás…bár fogalmam sincs mikor jön ki a magyar fordítás, de érdemes rá várni! Ez a rész még az előző kettőnél is jobb lett:)

22 hozzászólás
>!
ms_moly 
Angela Marsons: Lost Girls

nagyon nehezen, kb. a felétől indult be, de a végére felhúzta
jöhet a következő rész

>!
Kun_Csilla
Angela Marsons: Lost Girls

Az ütős alapötlet kidolgozása elnagyolt, klisés, a stílus olyan, mintha a nyomozókhoz hasonlóan maga a szerző is versenyt futott volna az idővel, hogy minél előbb papírra vesse a történetet. Nem sikerült feszültséget teremteni a lapokon, végig kiszámítható, sok a töltelékjelenet, helyenként öncélúan erőszakos. A végső „csavar”-t mint nyulat a kalapból húzza elő a szerző. Az Elfojtott sikoly után csalódás volt ez a könyv Angela Marsonstól.


Népszerű idézetek

>!
Marcsika74

Emily Billingham tried to scream through the hand that covered her mouth.

(első mondat)

>!
Marcsika74

‘Quite frankly, I don't care if our kidnapper has a Freudian fascination with his mother or if he's an anti-social recluse who knits in his spare time, because unless you can give me his address it ain’t a lot of help.’

Kapcsolódó szócikkek: Kim Stone

A sorozat következő kötete

D.I. Kim Stone sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tom Rob Smith: Child 44
Dan Wells: Mr. Monster
Sara Shepard: Wicked
John Connolly: A Time of Torment
John Grisham: Gray Mountain
Claire Fuller: Our Endless Numbered Days
Lene Kaaberbøl – Agnete Friis: The Boy in the Suitcase
Laura Lippman: Hardly Knew Her
Olen Steinhauer: The Tourist
Iain Banks: Canal Dreams