Dead ​Souls (D.I. Kim Stone 6.) 2 csillagozás

Angela Marsons: Dead Souls

The truth was dead and buried…until now.
When a collection of human bones is unearthed during a routine archaeological dig, a Black Country field suddenly becomes a complex crime scene for Detective Kim Stone.
As the bones are sorted, it becomes clear that the grave contains more than one victim. The bodies hint at unimaginable horror, bearing the markings of bullet holes and animal traps.
Forced to work alongside Detective Travis, with whom she shares a troubled past, Kim begins to uncover a dark secretive relationship between the families who own the land in which the bodies were found.
But while Kim is immersed in one of the most complicated investigations she’s ever led, her team are caught up in a spate of sickening hate crimes. Kim is close to revealing the truth behind the murders, yet soon finds one of her own is in jeopardy – and the clock is ticking. Can she solve the case and save them from grave danger – before it’s too late?

>!
Bookouture, Twickenham, 2017
412 oldal · ISBN: 9781786811615

Kiemelt értékelések

Marcsika74>!
Angela Marsons: Dead Souls

Nagyon jó rész volt! Talán az eddigi legjobb. Már az elején lehetett sejteni mindent, de mégis..ahogy csűrte, csavarta a szálakat, az valami szuper volt!
Az elején egy gazdag család földjén emberi csontokat találnak a földben az antropológus tanoncok…csakhogy a Kimmel együtt kiérkező másik körzet nyomozója is igényt tart az esetre, ezért Woody kötelezi Kimet, hogy saját csapatát hátrahagyva dolgozzon együtt a másik vezető nyomozóval, akivel, nem mellesleg utálják egymást, mert évekkel ezelőtt együtt dolgoztak, de közös múltjuk nem igazán végződött jól.
Elkezdődik a nyomozás és mindeközben Kim csapata egy másik ügyön dolgozik. Bryant lesz kinevezve ideiglenes főnöknek és Dawson lesz a párja…na ez is érdekes eleinte…de mindennek tetejébe még Stacey is magánakcióba kezd, mert zavarja egy megérzés, amiről senkinek nem beszél….és ez később bajba is sodorja…
Kimék a nyomozás közben lassacskán rendezik soraikat Travissel és fény derül a múltbeli sérelmek okára…
A nyomozás fő témája egyébként itt a rasszizmus, mely még mindig mélyen gyökeredzik sok emberben …sokkoló dolgok derülnek ki, még ha nem is annyira egyedi az alapötlet…a legrémisztőbb, hogy simán el tudom képzelni, hogy vannak, akik az anyatejjel szívják magukba a fajgyűlöletet…
Olyan izgalmas volt, hogy alig bírtam letenni. Kíváncsi vagyok mit szóltok majd hozzá :)


A sorozat következő kötete

D.I. Kim Stone sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls
Cara Hunter: All the Rage
Steve Cavanagh: Thirteen
M. J. Arlidge: Pop Goes the Weasel
Colin Dexter: The Silent World of Nicholas Quinn
Robert Galbraith: Troubled Blood
Sarah Pinborough: Dead to Her
Stuart MacBride: The Blood Road
Paula Hawkins: A Slow Fire Burning
Lee Child: Killing Floor