Egyedül 29 csillagozás

Angela Dorsey: Egyedül

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Édesanyja elvesztése óta Lauren igyekezett normális életet élni, s még boldogok is tudtak lenni az édesapjával. Mostanában azonban különös dolgok történnek, és Lauren rádöbben, hogy valaki követi. Ki lehet ez az idegen és miért éppen Laurent szemelte ki magának? Lauren megkönnyebbül, amikor az édesapja nagynénjéhez és nagybátyjához küldi el nyaralni. Várja, hogy találkozzon az unokatestvéreivel és örül, hogy az idegen oda nem követheti. Vagy talán mégis? A rokonoknál csodálatos meglepetés fogadja, emellett azonban egy nyomasztó rejtéllyel is szembe kell néznie. Vajon képes lesz megváltoztatni a sorsot és megakadályozni egy szörnyű tragédiát? Nincs sok ideje, de meg kell próbálnia…

Eredeti cím: Abandoned

Eredeti megjelenés éve: 2006

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
PonyClub, Stabenfeldt, 2006
154 oldal · ISBN: 9638718803 · Illusztrálta: Jennifer Bell

Kedvencelte 10

Most olvassa 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Niitaa P>!
Angela Dorsey: Egyedül

Hát őőőőőőő….
Nem, ez nagyon nem.
Pedig régen mennyire jó volt :O
Döbbenet! O.o

Ez már túlságosan elrugaszkodott. 150 oldalra ennyi mindent bezsúfolni… no meg ez az egész kavarás, kinek ki, mije… áhh, ez már nem jön át. Nagyon nem.

6 hozzászólás
Timusch P>!
Angela Dorsey: Egyedül

Emlékszem, hogy könyvtárba járni meg tényleg rendesen, rendszeresen olvasni 2012-ben kezdtem, miután megismerkedtem a Szent Johanna gimivel. Előtte csak a kötelezők voltak, amiken nagy nehezen keresztülvergődtem magam, meg a PonyClubos könyveim. 3 is volt, a Van még remény?, A Heartland valamelyik része meg ez. Ezek mindig csak úgy voltak, sose úgy néztem rájuk, mint nagy kincseimre, sose a könyvek miatt rendeltem a pony clubos csomagokat hanem a cuki csecsebecsék miatt. Aztán egyszer valami változott. Beleolvastam ebbe a könyvbe. Aztán már szinte faltam a lapokat. A többi könyv soha nem csábított, de ez valahogy magával ragadott. Még most is emlékszem minden jelenetre. Persze, hiszen jobb könyv híján ezt négyszer vagy ötször is kiolvastam. Hivatalosan mindig az SzJG-t tartottam annak a könyvnek, ami elindított a könyvmolyok útján, mert az volt az a mérföldkő, ahol igazán megszerettem az olvasást. De lehet, ha ez a kötet nem lett volna, ma se olvasnék. :)

horsegirl>!
Angela Dorsey: Egyedül

Az olvasott Angela Dorsey-s könyvek közül ez volt a legjobb.

Molnár_Nikolett>!
Angela Dorsey: Egyedül

Egyik kedvenc Ponyclub-os könyvem, amit gyerekként olvastam. És még most, 18 éves fejjel is szívesen olvastam véig.

Brigi1994>!
Angela Dorsey: Egyedül

Kedvenc ponyculbos könyv, amit valaha olvastam. Mivel nem tudok lovagolni, örömmel vettem azokat a részeket, amikor Laurennek magyarázták az alapokat. Meg amúgy is! :D
Varázslatos történet! Itt nagyon jól jött az idővel való „játszadozás”. Pedig általában a lovas történetek közül a reálisakat szeretem, de ez! Ez egyszerűen abszolút megfogott. A könyv közepén rájöttem, hogy ki az a lány a múltban, de ez egyáltalán nem vont le az élvezhetőségéből. Sőt! Engem örömmel töltött el, mert nem azt éreztem, hogy olyan egyértelműen tolják elé a tényt, és szegény főhős pedig olyan dinka, hogy nem érti a szituációt… Nem, valóban rálehetett jönni a dolgokra, de Angela Dorsey nem csinált lüke kislányt a főhőséből. Imádni való karakterek, történet és persze lovak! Nekem tökéletes!


Népszerű idézetek

Niitaa P>!

A felnőttek rémesen bosszantóak tudnak lenni!

67. oldal

Niitaa P>!

Lauren azonnal tudta, hogy valaki követi, amint megpillantotta a sötétkék autót az iskola előtt péntek délután.

(első mondat)

Bernadetti>!

– A Fátyolos-tó a világ végén van. Mit csináljak ott egész nyáron?
– Túrázz. Kenuzz a tavon.
– Ezenkívül még túrázhatok és kenuzhatok, sőt, ha jobban meggondolom, még túrázhatok és kenuzhatok is. (…) Rém unalmas lesz!
– Még érhet meglepetés. Ne feledd, hogy April nénéd és én a Fátyolos-tónál nőttünk fel, édesanyáddal együtt. Mi sohasem unatkoztunk!
– Persze – mosolyodott el Lauren kesernyésen. – Túráztatok és kenuztatok.

22. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Anna Sewell: Fekete Szépség
Lauren Brooke: Hazatérés
Vadadi Adrienn: Kockacukor lovassuli
Joanna Campbell: Az istálló árvái
Sharon Siamon: Sorsfordulók
Emma Raven: Az alkony lovai
Mitrov Gabriella: Első lovaskönyvem
Pippa Funnell: Tajték
Gill Morrell: Hegyen-völgyön
Andrea Wandel: Pónik és egyéb csibészek