Areán 8 csillagozás

Magam vagyok a tűz!
Andy T. Miller: Areán

Ez egy izgalmas, magával ragadó, misztikus kalandregény, amit el akarsz majd hinni az utolsó betűig. Nem egy rózsaszín lányregény, nincs tarka unikornis, de vannak valódi emberek, valódi szenvedélyek, valódi fájdalmak, és igazi kalandokat élhetsz át. Azoknak ajánlom, akik szeretik a vérbeli kalandokat, az igazi jellemeket, a kemény férfiakat és a harcra kész nőket, akik mégis ízig-vérig nők. Tarts Areánnal egy különleges világba, amely itt van körülöttünk, mégis rejtve előlünk! Ismerd meg a köztünk élő halhatatlanok életét! Mert ők itt vannak…
Éld át a tébolyult szerelmet, az elsörő vágyat, az elme diadalát a halál felett!
Tarts Areánnal, és garantálom, többé sosem leszel egyedül!

>!
Smaragd, Budapest, 2020
216 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150075426

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

petroczki_kitti I>!
Andy T. Miller: Areán

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

Érdekes történet. Nehéz volt letenni. Rosszul esett, hogy vége lett és nem derült ki mi lett Eric és Crissy történetének vége. Nem titok, hogy nekem ők lettek a kedvenceim. Kíváncsian várom a folytatást.

bemese05 P>!
Andy T. Miller: Areán

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

Nagyon nagy meglepetés volt ez a könyv! Őszintén nem gondoltam volna, h ennyire tetszeni fog! Lebilincselő és izgalmas volt, a története pedig nagyon különleges! Nagyon tetszett ahogyan leírta nekünk a hallhatatlanok világát! Főleg, h ha mégis „meghallnak” milyen formában léteznek tovább! Különleges volt a kapcsolat Areán és Akiram között és felfoghatatlanul mély! Sajnálom, h nem kaptunk még pár 100 oldalt, h megtudjuk mi lett azután az este után! Vagy, h mi lesz Crissyvel és Erickel! Bízom benne, h lesz folytatás! Engem mindenképpen érdekelne!

BookTime>!
Andy T. Miller: Areán

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

Ez a könyv minden szempontból meglepetés volt számomra, mert „személyében” egy olyan fantasy kötetet olvastam, amellyel eddig soha ezelőtt nem is találkoztam és talán éppenséggel a parányi bizarrsága miatt fogott meg ennyire :D

A karakterek remekül ki voltak dolgozva, imádtam, hogy Areán egy erős, céltudatos és határozott női karakter volt, aki bármire képes azért, hogy tervét végig vigye és ezáltal szerelmét megmenthesse. Számomra mind az ő, mind a többi szereplő karaktere kidolgozott volt, mindegyiküknek megvolt a sajátos jelleme, nemcsak dekorációként szolgáltak a történetben.

A történet jó pár kérdést felvetett bennem és akadtak olyan részek benne, amikor ráncoltam a szemöldököm, hogy ezt miért, de mégis volt egy olyan hangulata és légköre ennek a könyvnek, hogy nem bírtam letenni és egy nap alatt kivégeztem :D Azzal pedig, amit olvastam volt @Emese0727 kritikájában teljesen egyet értek, tényleg megbírt volna ez a könyv még 100-200 oldalt pluszban, hogy a történet még kidolgozottabb lehessen, bár így is teljesen jó volt, én úgy vélem és tűkön ülve várom már a folytatást :D

1 hozzászólás
Havjár_Krisztina_Juhászné>!
Andy T. Miller: Areán

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

Rendkívül izgalmas, lebilincselő történet. Nem az a szokványos szerelmi történet. Talán azért, mert egy test nélküli halhatatlan férfi és a még halandó Areán kapcsolata bontakozik ki a könyv olvasásakor. Az egész könyv szépen kidolgozott, a szereplők, az érzéseik, a környezet. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Azoknak is, akik nem fantasy rajongók!

Fibi99>!
Andy T. Miller: Areán

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

Hallhatatlanok egy teljesen új megvilágításban, akiknek életútjában még számtalan lehántani való réteg van. Túl érdekes, hogy az ember szívesen abbahagyja. Történelem, szerelem, dráma, fantasy. Biztosan mindenki talál magának kedvencet a karakterek között.

Emese0727_falakmögött P>!
Andy T. Miller: Areán

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

Maga a sztori nagyon tetszett. Halhatatlan öregek, akik képesek test nélkül is létezni, telepátia és kötés, amellyel a szerelmi kapcsolatot mélyítik el, mindezt egy fiatal lánnyal karöltve. Nagyon élveztem a történetet, bár néhol úgy éreztem még bőven lehetett volna több információt csepegtetni és jobban kifejteni a történetet és magát a háttérsztroit is. Személyes véleményem, hogy ebben még simán lett volna még 200 oldal és úgy sem lett volna unalmas, mert az alapötlet és történet nálam nyerő volt.

Bővebben itt írok róla:
https://www.xn--falakmgtt-57ab.com/andy-t-miller-arean/

Kisrigó73>!
Andy T. Miller: Areán

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

Izgalmas, és nem szokványos ötletek vannak benne. A halhatatlan öregekkel megjelenik a történelem, a múlt. A szereplők érzelmeinek leírása a komolyabb helyzetekben, olyan igazivá teszi. Várom a folytatás megjelenését. :)
Areán és Akiram különleges páros, egy éppen felnőtt lány, és egy négyezer éves férfi, akiket az istenek egymás mellé szántak.


Népszerű idézetek

Nikolett0907 P>!

Kitárom a karom a holdtalan éj felé, megnyitom a lelkem, nem menekülök.

(első mondat)

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

E_K_Mindaleth P>!

Bezártak egy háromszoros gyűrűbe, amin nem tudok áthatolni, most a megsemmisítésemre keresik az igét. Nem fog sikerülni, már túl öreg vagyok hozzá, de be tudnak zárni az idők végezetéig, örök magányra kárhoztatva, csak még nem tudják a módját. Azért írom le ezeket, hogy egyszer valaki, aki olyan erős lesz, mint én, tudomást szerezve a létezésemről, kiszabadíthasson. Nem vagyok bűnös, csak halhatatlan. Ezt nem tudják elviselni, akkor sem, ha nem ártok nekik…

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

E_K_Mindaleth P>!

Akiram vagyok, a halhatatlan, aki meghal, s mégis él.

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

E_K_Mindaleth P>!

Nekem még alig volt érezhető a Jelem, ő nem találhatott rám. Te öreg vagy, erős és tapasztalt, mégsem érzed innen, én pedig éreztem, megtaláltam, elértem. Azt mondod, nem élhettem volna túl a kapcsolódást, mert túl gyenge és fiatal voltam hozzá, mégis itt vagyok. Mindent túl fogok élni, és visszahozom őt. Egészen visszahozom! Ha a tűzbe kell mennem érte, hát én magam leszek a tűz, az izzó láva!

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!

E_K_Mindaleth P>!

Mit tettél vele? – támadt neki Karl, amint egyedül maradtak.
– Nyugi! Semmi baja, néhány horzsolás. Én is ugyanígy néztem ki, csak gyorsabban gyógyulok, de már ő is fejlődik. Van ragtapaszod? Szerintem pár darab elkelne neki, mielőtt felöltözik.
– Ragtapasz!? Úgy néz ki, mintha megnyúztad volna!

Andy T. Miller: Areán Magam vagyok a tűz!


Hasonló könyvek címkék alapján

Spirit Bliss: A múlt árnyai
Stephanie Garber: Caraval
T. C. Lang: A Lámpás nyomában
Arielle Bourtree: Angyali kísértés
Robert Locksmith: A nagy titok
Oliver Moor: Holdárnyékban
Agnes K. Tokai: Alminahatra titka
Andrew M. Greeley: Az ír csipke rejtélye
Acsai Roland: Szívhajítók
Rick Riordan: Neptunus fia