Sötét ​idők (Ty Hauck 1.) 9 csillagozás

Andrew Gross: Sötét idők

Charlie ​bróker két élete

Felejthetetlen szereplők, izgalmas cselekmény, váratlan fordulatok, gátlástalan pénzügyek.

A Friedman házaspárnak, Karennek és Charlesnak semmi sem hiányzik az életéből. Két jól sikerült gyereket nevelnek, connecticuti otthonuk csodaszép, síházat tartanak fenn Vermontban, luxusjachtjuk van, a legjobb helyeken nyaralnak. Irigylésre méltó életüket azonban egyetlen pillanat alatt terrorista robbantás dúlja szét, amelynek Charlie áldozata lesz. Karen még fel sem épül igazán a megrázkódtatásból, amikor megint összedől körülötte a világ. Ki volt a férje valójában? Miféle ügyletekbe keveredett? Lehet, hogy ő volt az agy a sötét üzletek lebonyolításában? Milyen pénzt követelnek rajta a halála után? Márpedig rengeteg pénzről van szó, hiszen a Karent zaklató és zsaroló idegenek már nyíltan fenyegetik a férfi nélkül maradt családot. Az asszony egyedül Ty Hauck nyomozóban bízhat, aki annak idején részt vett a 2001. szeptember 11-ei szörnyű… (tovább)

>!
Geopen, Budapest, 2010
454 oldal · ISBN: 9789639973268 · Fordította: Ifj. Elek Győző

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

hársvirág>!
Andrew Gross: Sötét idők

Hát feleannyira nem volt izgalmas, mint amennyire ígérték.
A szerelmi szál (mint a legtöbb kriminél) teljesen érthetetlen és felesleges volt. Olyan romantika nélküli semmi, kár volt beletenni.
Kicsit sok volt benne a véletlen is, a vége pedig erősen hasonlított az amerikai akciófilmekre, amikor a főhős félholtan is megmenti a megmentendő alanyt …természetesen a legeslegeslegutolsó pillanatban :)

mate55 P>!
Andrew Gross: Sötét idők

Néhány hete, amikor az Alexandra kiadó könyveit nézegettem, akkor akadt meg a szemem egy csomag leértékelt könyvkupacon. Nézegettem is, hogy milyen regények lapulhatnak többedmagával a polcon. Végül kezembe fogtam az egyiket. Nem csoda, hogy vonzotta a tekintetem, mert ez a könyv küllemére elismerésre méltó. A regény elolvasása után nem érzem úgy, hogy elvesztegetett idő lett volna. Az alaptörténet tetszik, a gyors, pergő ritmus is kedvemre való volt. Könnyű volt olvasni, hamar bele tudtam képzelni magam a szereplők életébe.Mivel romantikus beállítottságú vagyok, nekem tetszett a szerelmi szál a történetben.


Népszerű idézetek

Belle_Maundrell>!

Minden könyv tükör, melyben a külvilág, a bennünket körülvevő valóság ilyen-olyan részletei és mélységei derengenek föl.

452. oldal, Köszönetnyilvánítás

Belle_Maundrell>!

Úgy nézett ki, mint aki a park bokrai alatt töltötte az éjszakát, vagy egy vadászgörénnyel verekedett – és a görény győzött.

182. oldal


A sorozat következő kötete

Ty Hauck sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen King: A halálsoron
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Isaac Asimov: Asimov teljes Alapítvány – Birodalom – Robot univerzuma I.
J.D. Barker: Az ötödik áldozat
J. D. Robb: Halálos híresség
Ilona Andrews: Magic Burns – Perzselő mágia
Dennis Lehane: Sötétség, fogd meg a kezem
Frank Miller: Sin City – A sárga rohadék
Greg Iles: Csontfa