Tengeri ​állatok 3 csillagozás

Andrea Erne: Tengeri állatok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Ravensburger népszerű Mit? Miért? Hogyan? gyermekkönyvsorozatának 53. kötetét lapozgatva az óvodások és a kisiskolások megismerhetik a tengerek és óceánok élővilágát. A könyvből megtudhatják többek között, miért nem halak a cetek, mitől olyan színpompásak a korallzátonyok, mitől olyan jó vadászok a cápák, mi él a mélytengerek sötét vizében.
A már hazánkban is közkedvelt Ravensburger-játékok közé tartozó képes szakkönyvsorozat kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a rengeteg kérdésre. Minden egyes oldal új témakört jár körül, melyek részletgazdagságában a felnőttek segíthetnek eligazodni, akár egy-egy óvodai vagy kisiskolás foglalkozás keretében. A sorozat nyomdai kivitelezése egyedülállóan magas színvonalú. Fő különlegessége, hogy minden könyv közel 50 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a gyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat.

Tagok ajánlása: 3 éves kortól

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Mit? Miért? Hogyan? Scolar · Scolar Kid Scolar

>!
Scolar, Budapest, 2019
16 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789635090624 · Fordította: Tihor Szilvia

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

lenne P>!
Andrea Erne: Tengeri állatok

Elméletileg még nem való a pici fiúknak, de a nagyobbik fiam odavan a halakért, így kénytelenek voltunk kivenni a könyvtárból. Sok információ feldolgozatlan maradt, de majd még kivesszük egy párszor.

4 hozzászólás
Szívecske>!
Andrea Erne: Tengeri állatok

Nálunk telitalálat ez a könyv!
Hónapok óta tart a Némó nyomában láz a kislányomnál, így szinte biztos voltam benne, hogy ezt az ablakos, rendkívül szépen illusztrált, és informatív ismeretterjesztő könyvet szeretni fogja.
Bevallom őszintén felnőtt létemre még nekem is szolgált újdonságokkal, ugyanakkor egy gyereknek sem sok, nagyon jól eltalálták a mennyiséget és a szintet. (Hogy ez most nekem sértés vagy a kislányom ilyen okos, inkább ne firtassuk :D, régen voltak már azok a biológia órák az iskolában.)


Hasonló könyvek címkék alapján

Émilie Beaumont – Valérie Le Du: A tenger
Sabine Schuck: A tenger
Thea Feldman – Teresa Domnauer – Susan Ring's – Cathy Hapka: Tengeri állatok
Berg Judit: Tökmagok a korallzátonyon
Angela Weinhold: Az erdő
Caz Buckingham – Andrea Pinnington: Ismerd meg a tengeri állatok hangját!
Ben Denne: Első enciklopédiám a tengerekről és óceánokról
Nicholas Harris: Az óceán
Kate Davies: Tenger alatti világ
Szabóné Debreceni Erzsébet – Veres László: Tengerek, vizek