Let's ​Get Familiar 1 csillagozás

Amylea Lyn: Let's Get Familiar

Brian Ames has never been lucky in love. Getting a guy has never been a problem; keeping one after they meet his mother and sisters, all witches with magical abilities, is another matter entirely. After a disastrous family dinner, Brian goes home dumped again, only to find a homeless cat outside his home.After an accident involving too much beer, an old spell book, and some blessed Elderflower, Brian wakes up the next morning to Tom, his now very human, and very tempting, familiar. Will Brian keep his new lover? Or will he lose another love to circumstances he can't control?

>!
78 oldal · ISBN: 9781610402453

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

vikiniki2>!
Amylea Lyn: Let's Get Familiar

Brian, a főhősünk, olyan családból származik, ahol mindenki képes valamilyen formában varázsolni. Általában ezzel nem is lenne gond, már azt leszámítva, hogy Brian az egyetlen, aki nem tud összehozni egyetlen épkézláb varázslatot sem, de a családja minden barátját elijeszti, amikor megpróbálja bemutatni őket.
A történet így is kezdődik, Brian elviszi bemutatni a barátját a családjának, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az illető szakítson vele, mivel úgy gondolják, hogy nem elég jó Brian-hez a srác. Végül Brian dühében elmondja a családjának, hogy mennyire utálja ezt az egészet, és otthon leissza magát, és kipróbál egy varázslatot. És láss csodát, sikerül neki a varázslat, csak épp egy kicsivel máshogy, mint szerette volna. Az előző este befogadott macskát sikerül emberré változtatnia, méghozzá nagyon vonzó hímnemű egyeddé. Innentől már rengeteg vicces jelenet van a történetben, és mindenki olvassa el, akit érdekel.
Összegezve ez egy nagyon vicces, aranyos, kis mese.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sui Lynn: The Pauper Prince
Stormy Glenn: Taming a Beta's Heart
Brigid Kemmerer: Storm
Cassandra Clare: Clockwork Princess
Claudia Gray: Afterlife
Jennifer L. Armentrout: Opposition
Maggie Stiefvater: Sinner
Becca Fitzpatrick: Finale