Until ​I die (Revenants 2.) 2 csillagozás

Amy Plum: Until I die

I wish there was only today, just right now, and no forever.

It seems fitting that I fell in love in Paris, the most beautiful city in the world. And if I pretend, I can almost believe that my life is normal and everyone I care about is safe.

But as long as I’m with Vincent, “normal” doesn’t exist. Gorgeous, charming, and witty, he’s everything you could ask for in a boyfriend—but his destiny is so much more.

Even more terrifying than his destiny are his dangerous enemies, enemies who will kill for immortality. How are Vincent and I supposed to be together forever if we’re always in danger?

I know I’ll do whatever it takes—even if it means lying to the people I love—to fight against a fate that is trying to tear us apart.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
HarperCollins, London, 2012
368 oldal · ISBN: 0062004042

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Galatea>!
Amy Plum: Until I die

Egyelőre csak annyit, fűznék hozzá, hogy amíg nincs a kezében valakinek a harmadik rész, a másodiknak ne kezdjen neki. :)
Azt hiszem ezután a rész után most már elmondhatom magamról, hogy mérhetetlenül Revenant-rajongó lettem :) A borítóját ennek is imádom :) Voltak benne nagyon jó szófordulatok is :D A történet a könyv végére felgyorsul, nagyon izgalmas lesz. Én sejtettem, kiből lesz ellenségük, és ő elvileg a jó oldalon áll, de mégis egészen romlottnak tűnik, amikor a másik oldalra áll. És bár tudjuk a 3. könyv fülszövege alapján, mi lett a vége a dolognak (nem szeretnék semmit sem spoilerezni), de a 2. könyv végén kb. sikítani lehetne, ahogyan lezárja az írónő. Azzal a mondattal, lezárva a könyvet, a legizgalmasabb rész közepén…. Szóval erre írtam, hogy aki annyira rajong érte, mint például én :D, az azonnal nyúl a következő kötetért. Mindenképpen újraolvasós ez is. :)


Népszerű idézetek

vikiniki2 >!

I guess lying around reading books all day doesn't do much for physical endurance.

3. oldal


A sorozat következő kötete

Revenants sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Empire of Storms
Ilona Andrews: Magic Slays
Marissa Meyer: Cress (angol)
Rick Riordan: The House of Hades
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Kelley Armstrong: The Gathering
Richelle Mead: Bloodlines
Leigh Bardugo: Crooked Kingdom
Amy Harmon: Prom Night in Purgatory