The ​Silver Swan (The Elite King's Club 1.) 27 csillagozás

Amo Jones: The Silver Swan

Riddle me this…
“I am neither dead, nor alive, and I’m not something little Madison can hide.
But you will be dead, by the time this is done…
the timer starts now, and the games have just begun…”

Madison Montgomery comes from money and power, but when someone close to her commits the ultimate crime, Madison must live with her tainted name for the rest of her life. When she begins Riverside Preparatory Academy, the private school her father has swept her into in The Hamptons, she hopes for a fresh start. What she wasn't hoping for was the pack of bad boys who run the school; ten, to be exact. When Madison gains the attention of their leader, Bishop Vincent Hayes, a whole new world that she didn't think existed is exposed to her. A whole world that starts and ends with The Elite Kings Club and these boys, are about to flip her world upside down. Secrets are overflowing and family lies are about to be exposed. Is there more to Madison Montgomery than even she knows?

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
262 oldal · ASIN: B01NAGF5Q7

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Bishop Vincent Hayes · Nate Malum Riverside · Madison Montgomery


Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 18


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
Amo Jones: The Silver Swan

Olvastam már az írónőtől. A The Devil's Own c. sorozat első két részét szerettem, talán jobb lett volna, ha azt folytatom. Finoman fogalmazva, nehezen csúszott. Én szeretem a sötét sztorikat, engem nehéz ledöbbenteni. Piálás, lövöldözés, káromkodás, durva szex, nem fog ki rajtam, nem ezekkel volt bajom. Egyszerűen nem állt össze a sztori. A fiúk értelmetlen húzásai az idegeimre mentek. Még most sem értem, hogy mire volt jó az spoiler ? Ott volt ugyan a nagy rejtély és a titokzatos könyvtári könyv, de ezektől eltekintve? Nem hozott lázba. Utálom, amikor egy tini lány, minden második oldalon egy másik srác torkán dugja le a nyelvét. Bocsi Madison! Nate-nek tuti van valami betegsége, ekkora hangulatingadozásokat ritkán látok. Hozzá képest Bishop-ot még bírtam is, Ő legalább egy fokkal kiszámíthatóbb volt. A vége viszont nagyot robbant. Nagyobb a kíváncsiságom, mint a csalódottságom, így kap egy esélyt a folytatás.

>!
262 oldal · ASIN: B01NAGF5Q7
8 hozzászólás
genevieve P>!
Amo Jones: The Silver Swan

„But you will be dead by the time this is done. The timer starts now. The games have just begun.”

Totálisan lesokkolt. Izgalmas, rejtélyes és nagyon forró!!! Shhh….
Madison Montgomery egy gazdag lány aki édesanyja halálának körülményei miatt lett híres. Apjával rengeteget költöztek, mígnem feleségül vett egy gazdag nőt. A csomaghoz egy mostohatestvér is járt, aki mellesleg az Elite King's Club sexy, tiszteletbeli tagja.

Ámde Madi igazán akkor érzi magát bajban mikor belenéz a vezetőjük Bishop Vincent Heyes szemébe. Mikor minden megvilágosodik és kiderül semmi nem az aminek látszik!

Családi titkok, csodálatos helyek, vérfagyasztó igazság, forró éjszakák. Ha elolvasod ezt a könyvet ezekben részed lesz! Én nem hagynám ki!

7 hozzászólás
Naiva P>!
Amo Jones: The Silver Swan

Olyan, mint a The Royals és a Sinners of Saints csak szteroidokon!
De én azokat sokkal jobban szerettem. Ennél a könyvnél a szerkesztés egyszerűen borzalmas volt a párbeszédek életszerűtlenek. Egyedül az a minimális cselekmény, ami magával ragadott a „szerelmi jeleneteken” kívül. Ráadásként ott volt a rejtély, amire mindenáron tudni szerettem volna a választ. Nagyon kiszámíthatatlan könyv, kötelező függővéggel.

3 hozzászólás
fruzsi829>!
Amo Jones: The Silver Swan

3 az 1-ben értékelés: https://kingdomofromancenovels.blogspot.com/2019/01/amo…

I was Madison fucking Montgomery, and Bishop Vincent mother-fucking Hayes was mine.

EZ A SOROZAT ŐRÜLETES.
ŐRÜLETESEN JÓ.
Ez nem egy tipikus romantikus történet.
Ó, ennél távolabb már nem is állhatna tőle.
Sokkal, de sokkal több ez ennél.
Nem az, amire számítasz.
Egyáltalán nem.
Készüljetek fel, egy igazán intenzív utazás vár rátok.
Amikor a The Silver Swan végére értem nem tudtam, hogy mit kezdjek magammal. Szóval azt tettem, amit kellett. Megvettem a következő részt. Az a függővég…
Emiatt a függővég miatt csak még többet akartok majd. Ez tipikusan az a „falkaparós” fajta. Azt már meg sem említve, ami a The Broken Puppet végén van. A Tacet a Mortuis befejezéséről meg már ne is beszéljünk…
A The Elite King's Club a tökéletes definíciója a függőséget okozó könyvsorozatoknak. Mert ez bizony az. Egy-egy kötet befejezése után egyszerűen nem tudsz másra gondolni, sőt, nem is akarod, hogy vége legyen, csak még tovább és tovább akarod olvasni, ha pedig a végére értél, akkor azonnal folytatni akarod, ha pedig még nem jelent meg a folytatás, akkor szinte már visszaszámolod a napokat az adott rész megjelenésének napjáig. A függője vagyok ennek a sorozatnak, és egyáltalán nincs szükségem rehabra.
Én már néhány hónappal ezelőtt befejeztem a sorozat eddig megjelent köteteinek az olvasását, és még mindig nem tudok túllépni rajta. De nem is akarok. MI VOLT AZ A BEFEJEZÉS????? HOL VAN A KÖVETKEZŐ RÉSZ???? MOST AZONNAL OLVASNI AKAROM!!!!! Ha azt gondoltátok, hogy a The Silver Swan és a The Broken Puppet végén lévő függővégek kikészítettek, hát… A Tacet a Mortuis befejezése tönkre fog tenni. SOKKAL jobban, mint eddig bármelyik más könyv vége.
Március 12-e nem tud elég hamar eljönni. Ez lesz az a nap, amikor a Malum meg fog jelenni. Aminek két része lesz. És ebből következtethetünk arra, hogy gyilkos függővége lesz. Már most félek.

Secrets are weapons, and silence is the trigger.

Őszintén, nehéz erről a sorozatról spoilerek nélkül írni. Annyira elképesztően, hihetetlenül akciódús, és itt még csak az első kötetről beszélek. A másik kettőben ez csak még jobban fokozódik, főleg ahogy Madison-nal együtt mi, olvasók is egyre jobban kezdünk rájönni a dolgokra, megérteni az összefüggéseket, úgy áll össze szépen lassan a kép. És amikor már elhiszed, hogy mindenre rájöttél, na, akkor jön valami igazán váratlan, igazán meglepő csavar.
Kiszámíthatatlan.
Totálisan kiszámíthatatlan a cselekmény.
Miután a The Silver Swan, és úgy az összes kötet végére értem a következő kérdés fogalmazódott meg bennem: mit is olvastam én pontosan? Annyira intenzív volt, mindig történt valami, ami felborította az addigi teóriáimat, elbizonytalanított és nagyon, de nagyon meglepett.
Elképesztő.
Elképesztően rejtélyes.
Hatszázmillió csillagos az egész sorozat. Sőt, még ennél is többet érdemel. Izgatottan várom a folytatást. ♥ Nateeee ♥♥♥

LyennSunny>!
Amo Jones: The Silver Swan

Most egy picit kétségbeestem. Mi a fészkes fenét olvastam? Megvallom őszintén, fogalmam sincs, mi történt ebben a könyvben. Remélem, a második részben kiderül hogy mi folyik itt. :)

Viviana97>!
Amo Jones: The Silver Swan

5 csillagot bátran megadhatom ennek a könyvnek, mert nagyon nagyon tetszett.
Első gondolatom az volt, miután befejeztem, hogy mégis mit olvastam én?!
Azonkívül, hogy egy nagyon szuper, izgalmas és eredeti történetet, fogalmam nincs, hogy mi történt a végén… remélhetőleg ez a következő részből kiderül.

Nos, a szereplők közül senkivel se volt problémám, még Maddi viselkedése se idegesített, de néhány jelenetben elég furcsán reagált az őt ért dolgokra..
Ahj és ezek a fiúk… olyan rejtélyesek, tökéletesek, de mindenki azt suttogja a hátuk mögött, hogy veszélyesek is.. hát kíváncsi vagyok, hogy mit is jelent ez pontosan.. persze nem meglepő, hogy a kedvencem Bishop volt, egy arrogáns, de szexi srác és igazi rosszfiú.. ;)

2 hozzászólás
LadyM>!
Amo Jones: The Silver Swan

A borítója megfogott, a beltartalom már kevésbé. Lényegében az egész egy kalap kutyakaka. Nincs benne egy normális szereplő sem, ráadásul tele van a könyv ellentmondásokkal. A szereplők ész nélkül, összevissza cselekszenek, ráadásul valami miatt fontosnak tartotta az író, hogy még véletlenül se térjen el a klisés sablonoktól. A csaj, Madison egy retardált idióta. Elvileg magának való csiragyökér, közben meg csak az nem csinálja meg, akinek nincs hozzá gusztusa. A srácok úgyszint betegek, összeengedve őket pedig maga a meredező agypénisz. Eközben még unalmas is, az író meg jobb lenne, ha rajzolna inkább, vagy főzőcskézne a maga csendességében, és nem erőltetné ezt az írás dolgot. Ja, amúgy elvileg lenne ebben a könyvben egy hatalmas, felderítésre váró rejtély is, de amúgy lópöcs az egész. Nincs az az isten, hogy folytassam ezt a sorozatot…

4 hozzászólás
Szimirza P>!
Amo Jones: The Silver Swan

OMG! A borító már szanaszét varázsolt, sőt az egész sorozat borítója egyik all time kedvencem, és hála a drága pipéknek, a sztori is ott van! Ez a történet kb. olyan, hogy olvasod és 8millió kérdésed van, és csak vársz, hogy na, erre most kapok-e választ és ha igen, akkor mi lesz..Nem tudok bővebben írni róla, mert elspoilerezném a felét, szóval olvasni kell! Pörgős, érdekes, izgalmas! Mindenképpen ajánlom!

scarletta>!
Amo Jones: The Silver Swan

Hű.
Ez valami eszméletlen volt, komolyan. Intenzív, izgalmas és váratlan. Madi egy igazi badass – tökös csaj, akit nem lehet sem megfélemlíteni, se piszkálni. Ja, és profi, ha lőfegyverekről van szó, csak úgy mondom. Bishop és a többi elit fiú meg hát ❤ Képesek okozni az embernek pár jó pillanatot. Bárcsak többet megtudhattunk volna róluk, nem csak párról, hanem az összesről.
A cselekmény elég kezdetleges volt egyébként, kell egy második rész azért a teljes megvilágosodáshoz.

4 hozzászólás
Monday>!
Amo Jones: The Silver Swan

Ha a dolgok folytatódhattak volna a sátorban akkor kedvenc lenne.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

There’s just something magical about a library. It’s like a portal to many different worlds.

Szami81>!

“let’s just do the alcohol diet.” (…)
“And what’s that diet?”(…)
“Well, we get so drunk that we no longer care about our weight.”

Everglow P>!

Oh, don’t be shy, little sis. I don’t bite…” He grins. “Hard.”

genevieve P>!

Hello, Madison. You may not know us, but we know you. We want to play a game. Here`s what happens if you lose…

genevieve P>!

– Do you trust me?
– No.
– You're smart.
– Debatable, considering my current circumstances.

Kapcsolódó szócikkek: Bishop Vincent Hayes · Madison Montgomery
beka98>!

„She understands the guidelines of the game. No. Feelings,” he murmurs, planting a kiss on my lips after each word.
„Yeah, except she's a girl – shocking, I know – and they always feel.”

pribrgre P>!

It’s the year 2017. We have drones, cars that can go in water, and men who walk on the moon. Why the hell haven’t they figured out how to unsend a text message? I don’t know who “they” are, but I’m blaming it on Apple.

Everglow P>!

(…) Why are you whispering?” he murmurs, almost whispering himself. “Ouch!” I hear him growl, and in the background, someone else says, “That’s not why you’re calling, fucker. (…)

beka98>!

Having someone who is interested in me makes me feel wanted. That's all a girl really wants, isn't is? To feel wanted?

Kapcsolódó szócikkek: Madison Montgomery

A sorozat következő kötete

The Elite King's Club sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Beth Flynn: Nine Minutes
Sarah Brianne: Vincent
E. K. Blair: Bang (angol)
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Cora Reilly: Bound by Honor
Jay Crownover: Honor
Penelope Douglas: Until You
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Julia Sykes: Dark Lessons