The ​Silver Swan (The Elite King's Club 1.) 21 csillagozás

Amo Jones: The Silver Swan

Riddle me this…
“I am neither dead, nor alive, and I’m not something little Madison can hide.
But you will be dead, by the time this is done…
the timer starts now, and the games have just begun…”

Madison Montgomery comes from money and power, but when someone close to her commits the ultimate crime, Madison must live with her tainted name for the rest of her life. When she begins Riverside Preparatory Academy, the private school her father has swept her into in The Hamptons, she hopes for a fresh start. What she wasn't hoping for was the pack of bad boys who run the school; ten, to be exact. When Madison gains the attention of their leader, Bishop Vincent Hayes, a whole new world that she didn't think existed is exposed to her. A whole world that starts and ends with The Elite Kings Club and these boys, are about to flip her world upside down. Secrets are overflowing and family lies are about to be exposed. Is there more to Madison Montgomery than even she knows?

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
262 oldal · ASIN: B01NAGF5Q7

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Bishop Vincent Hayes · Nate Malum Riverside · Madison Montgomery


Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

>!
Everglow P
Amo Jones: The Silver Swan

(…) Minden olvasónak mondom, ez nem cukros, nyálas, hanem sötét, erotikus, veszélyes NA, és nekem – aki a Sötét Párosért rajongott – borzasztóan megterhelő volt lelkileg.

Ez a könyv nagyon ott van, mind karakterekben, mind cselekményben – de aki nincs felkészülve egy kemény thriller szálú, pici fantasy-val kevert könyvre, bajban lesz, és sokkal merészebbek, életszerűbbek az ágyjelenetek is, mint eddig bármelyik, a kategóriában olvasott könyvben. Ennél fogva nem való mindenkinek. (…) Nagyon szorítok ezért a könyvért, sorozatért, hogy sikere legyen itthon, mert megérdemelné.

Bővebben, saját készítésű fülszöveggel, – remélhetőleg spoiler nélkül – és extrával:
http://chroniclesofabookshelf.blogspot.hu/2018/02/egy-j…

Ps. ha én egy utat – az adott könyvre gondolva – olyan bamba vigyorral tekerek végig, hogy az montázsért kiált, nekem doszt elég, automat 5*. Pps. tényleg csak egy – két dolog miatt vontam le fél csillagot.

>!
genevieve P
Amo Jones: The Silver Swan

„But you will be dead by the time this is done. The timer starts now. The games have just begun.”

Totálisan lesokkolt. Izgalmas, rejtélyes és nagyon forró!!! Shhh….
Madison Montgomery egy gazdag lány aki édesanyja halálának körülményei miatt lett híres. Apjával rengeteget költöztek, mígnem feleségül vett egy gazdag nőt. A csomaghoz egy mostohatestvér is járt, aki mellesleg az Elite King's Club sexy, tiszteletbeli tagja.

Ámde Madi igazán akkor érzi magát bajban mikor belenéz a vezetőjük Bishop Vincent Heyes szemébe. Mikor minden megvilágosodik és kiderül semmi nem az aminek látszik!

Családi titkok, csodálatos helyek, vérfagyasztó igazság, forró éjszakák. Ha elolvasod ezt a könyvet ezekben részed lesz! Én nem hagynám ki!

7 hozzászólás
>!
Naiva P
Amo Jones: The Silver Swan

Olyan, mint a The Royals és a Sinners of Saints csak szteroidokon!
De én azokat sokkal jobban szerettem. Ennél a könyvnél a szerkesztés egyszerűen borzalmas volt a párbeszédek életszerűtlenek. Egyedül az a minimális cselekmény, ami magával ragadott a „szerelmi jeleneteken” kívül. Ráadásként ott volt a rejtély, amire mindenáron tudni szerettem volna a választ. Nagyon kiszámíthatatlan könyv, kötelező függővéggel.

3 hozzászólás
>!
fruzsi829
Amo Jones: The Silver Swan

3 az 1-ben értékelés: https://kingdomofromancenovels.blogspot.com/2019/01/amo…

I was Madison fucking Montgomery, and Bishop Vincent mother-fucking Hayes was mine.

EZ A SOROZAT ŐRÜLETES.
ŐRÜLETESEN JÓ.
Ez nem egy tipikus romantikus történet.
Ó, ennél távolabb már nem is állhatna tőle.
Sokkal, de sokkal több ez ennél.
Nem az, amire számítasz.
Egyáltalán nem.
Készüljetek fel, egy igazán intenzív utazás vár rátok.
Amikor a The Silver Swan végére értem nem tudtam, hogy mit kezdjek magammal. Szóval azt tettem, amit kellett. Megvettem a következő részt. Az a függővég…
Emiatt a függővég miatt csak még többet akartok majd. Ez tipikusan az a „falkaparós” fajta. Azt már meg sem említve, ami a The Broken Puppet végén van. A Tacet a Mortuis befejezéséről meg már ne is beszéljünk…
A The Elite King's Club a tökéletes definíciója a függőséget okozó könyvsorozatoknak. Mert ez bizony az. Egy-egy kötet befejezése után egyszerűen nem tudsz másra gondolni, sőt, nem is akarod, hogy vége legyen, csak még tovább és tovább akarod olvasni, ha pedig a végére értél, akkor azonnal folytatni akarod, ha pedig még nem jelent meg a folytatás, akkor szinte már visszaszámolod a napokat az adott rész megjelenésének napjáig. A függője vagyok ennek a sorozatnak, és egyáltalán nincs szükségem rehabra.
Én már néhány hónappal ezelőtt befejeztem a sorozat eddig megjelent köteteinek az olvasását, és még mindig nem tudok túllépni rajta. De nem is akarok. MI VOLT AZ A BEFEJEZÉS????? HOL VAN A KÖVETKEZŐ RÉSZ???? MOST AZONNAL OLVASNI AKAROM!!!!! Ha azt gondoltátok, hogy a The Silver Swan és a The Broken Puppet végén lévő függővégek kikészítettek, hát… A Tacet a Mortuis befejezése tönkre fog tenni. SOKKAL jobban, mint eddig bármelyik más könyv vége.
Március 12-e nem tud elég hamar eljönni. Ez lesz az a nap, amikor a Malum meg fog jelenni. Aminek két része lesz. És ebből következtethetünk arra, hogy gyilkos függővége lesz. Már most félek.

Secrets are weapons, and silence is the trigger.

Őszintén, nehéz erről a sorozatról spoilerek nélkül írni. Annyira elképesztően, hihetetlenül akciódús, és itt még csak az első kötetről beszélek. A másik kettőben ez csak még jobban fokozódik, főleg ahogy Madison-nal együtt mi, olvasók is egyre jobban kezdünk rájönni a dolgokra, megérteni az összefüggéseket, úgy áll össze szépen lassan a kép. És amikor már elhiszed, hogy mindenre rájöttél, na, akkor jön valami igazán váratlan, igazán meglepő csavar.
Kiszámíthatatlan.
Totálisan kiszámíthatatlan a cselekmény.
Miután a The Silver Swan, és úgy az összes kötet végére értem a következő kérdés fogalmazódott meg bennem: mit is olvastam én pontosan? Annyira intenzív volt, mindig történt valami, ami felborította az addigi teóriáimat, elbizonytalanított és nagyon, de nagyon meglepett.
Elképesztő.
Elképesztően rejtélyes.
Hatszázmillió csillagos az egész sorozat. Sőt, még ennél is többet érdemel. Izgatottan várom a folytatást. ♥ Nateeee ♥♥♥

>!
Viviana97
Amo Jones: The Silver Swan

5 csillagot bátran megadhatom ennek a könyvnek, mert nagyon nagyon tetszett.
Első gondolatom az volt, miután befejeztem, hogy mégis mit olvastam én?!
Azonkívül, hogy egy nagyon szuper, izgalmas és eredeti történetet, fogalmam nincs, hogy mi történt a végén… remélhetőleg ez a következő részből kiderül.

Nos, a szereplők közül senkivel se volt problémám, még Maddi viselkedése se idegesített, de néhány jelenetben elég furcsán reagált az őt ért dolgokra..
Ahj és ezek a fiúk… olyan rejtélyesek, tökéletesek, de mindenki azt suttogja a hátuk mögött, hogy veszélyesek is.. hát kíváncsi vagyok, hogy mit is jelent ez pontosan.. persze nem meglepő, hogy a kedvencem Bishop volt, egy arrogáns, de szexi srác és igazi rosszfiú.. ;)

2 hozzászólás
>!
LyennSunny
Amo Jones: The Silver Swan

Most egy picit kétségbeestem. Mi a fészkes fenét olvastam? Megvallom őszintén, fogalmam sincs, mi történt ebben a könyvben. Remélem, a második részben kiderül hogy mi folyik itt. :)

>!
Szimirza P
Amo Jones: The Silver Swan

OMG! A borító már szanaszét varázsolt, sőt az egész sorozat borítója egyik all time kedvencem, és hála a drága pipéknek, a sztori is ott van! Ez a történet kb. olyan, hogy olvasod és 8millió kérdésed van, és csak vársz, hogy na, erre most kapok-e választ és ha igen, akkor mi lesz..Nem tudok bővebben írni róla, mert elspoilerezném a felét, szóval olvasni kell! Pörgős, érdekes, izgalmas! Mindenképpen ajánlom!

>!
heysunny P
Amo Jones: The Silver Swan

2120-at írunk, és én mindig keresem azt a NA könyvet, amitől nem mászok a falra és tépem ki az összes hajamat.

Nem tudom, hogy tényleg ennyire sok pocsék könyv van ebben a műfajban, vagy csak ennyire nem az én terepem. Sajnos ezt a műfajt választottam új műfajnak a könyvpiramis kihívásra, szóval még kénytelen vagyok legalább 2 (kettő!!!!) NA könyvet elolvasni, mielőtt tovább léphetnék. *sighs*

Szóval, milyen értékekkel is szolgál nekünk a The Silver Swan?

– r*banc főszereplő, akinél nem lenne baj, hogy naponta kétszer váltogatja a partnerét, tényleg nem, ha közben nem slut shame-elne minden más csajt, aki egynél több pasival fekszik össze (álszent much?): pipa
– irtó dögös, nagyon rossz fiúk, akik sose viselnek pólót, és akik mind, egytől-egyig benedvesítik a főszereplő, Madi bugyiját: pipa
– srácok, akik a lehető legundorítóbb dolgokat művelik Madivel, spoiler kihasználják, gusztustalanul beszélnek vele, de minden meg van nekik bocsátva, mert ooooolyan iiiiiiiirtóóóó szexik: nagyon pipa!!
– egy teljesen felesleges mystery szál, ami baromira nem megy sehova, és lehetett volna érdekes, HA kezdett volna vele valamit az író, de hát természetesen kb. a könyv 10%-a szól erről, és a végén ezt is elrontja: szintén pipa
– szerethető szereplők teljes hiánya: pipa
– Twilightra hajazó jelenetek: pipa

Édes istenem, hogy lehet ilyen szar könyvet írni. Az író még csak nem is tehetséges, tele van hibákkal is a könyv, ráadásul valaki árulja el nekem, hogy miért kell minden egyes dalcímet felsorolni, amit hallgatnak a szereplők egy nyamvadt könyvben?????? A végén már elkezdtem számolni, és esküszöm, több mint 30 dalcímet összeszedtem. Hihetetlen. És ez csak egyike volt a megannyi felesleges információnak, amit az író leírt.

De tényleg, fel nem tudom fogni, hogy lehet ilyen élettelen, szerethetetlen, és végtelenül nem realisztikus karaktereket írni, mint amik ebben a könyvben vannak. Amin a legnagyobbat röhögtem, az az, hogy Madison elvileg introvertált személyiség – aha, egy introvert, akinek nagyobb a szája, mint a berlini kapu és minden sráccal flörtöl meg lefekszik, aki szembejön vele. Hagyjuk má'.

Az ezüsthattyús dologról meg nem is érdemes beszélni. Biztos én vagyok a hülye, de semmit nem értettem a mystery szálából ennek a regénynek – bár tény, hogy nem sok volt, és az is főképp azt foglalta magába, hogy a srácok folyamatosan elmondták Madisonnak, hogy semmit nem fognak neki elmondani, ne is kérdezősködjön, de ne aggódj cica, azért alázunk meg folyamatosan meg bánunk úgy veled, mint egy darab szarral, mert ez a te érdeked!!!!!! És ez a hülye liba meg el is hiszi. Jézusmaris, hova kerültem?!

ui.: a fél csillag a szép borítónak jár.

19 hozzászólás
>!
scarletta P
Amo Jones: The Silver Swan

Hű.
Ez valami eszméletlen volt, komolyan. Intenzív, izgalmas és váratlan. Madi egy igazi badass – tökös csaj, akit nem lehet sem megfélemlíteni, se piszkálni. Ja, és profi, ha lőfegyverekről van szó, csak úgy mondom. Bishop és a többi elit fiú meg hát ❤ Képesek okozni az embernek pár jó pillanatot. Bárcsak többet megtudhattunk volna róluk, nem csak párról, hanem az összesről.
A cselekmény elég kezdetleges volt egyébként, kell egy második rész azért a teljes megvilágosodáshoz.

4 hozzászólás
>!
Monday
Amo Jones: The Silver Swan

Ha a dolgok folytatódhattak volna a sátorban akkor kedvenc lenne.


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

There’s just something magical about a library. It’s like a portal to many different worlds.

>!
Szami81

“let’s just do the alcohol diet.” (…)
“And what’s that diet?”(…)
“Well, we get so drunk that we no longer care about our weight.”

>!
Everglow P

Oh, don’t be shy, little sis. I don’t bite…” He grins. “Hard.”

>!
genevieve P

Hello, Madison. You may not know us, but we know you. We want to play a game. Here`s what happens if you lose…

>!
genevieve P

– Do you trust me?
– No.
– You're smart.
– Debatable, considering my current circumstances.

Kapcsolódó szócikkek: Bishop Vincent Hayes · Madison Montgomery
>!
beka98

„She understands the guidelines of the game. No. Feelings,” he murmurs, planting a kiss on my lips after each word.
„Yeah, except she's a girl – shocking, I know – and they always feel.”

>!
Everglow P

(…) Why are you whispering?” he murmurs, almost whispering himself. “Ouch!” I hear him growl, and in the background, someone else says, “That’s not why you’re calling, fucker. (…)

>!
beka98

„Why are there so many secrets?”
He looks at me sideways, his hand running over his upper lip. „In this world, secrets are weapons, kitty. It's what stands between us and six feet underground.”

>!
beka98

Having someone who is interested in me makes me feel wanted. That's all a girl really wants, isn't is? To feel wanted?

Kapcsolódó szócikkek: Madison Montgomery

A sorozat következő kötete

The Elite King's Club sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
P. J. Adams: Black Widow
Aleatha Romig: Truth
Julia Sykes: Dark Lessons
L. J. Shen: Sparrow
Tillie Cole: Sick Fux
Clarissa Wild: Mr. X
Scott Hildreth: Snatch
Colleen Hoover: Verity
S. T. Young: Girl in the Mist