Fundi ​kirándulni megy (Fundi 3.) 5 csillagozás

Ambrus Izabella: Fundi kirándulni megy

Fundi alig tud aludni az izgalomtól a másnapi óvodai kirándulás miatt. Bár anyukája sok jó tanáccsal látja el, hogy mire kell odafigyelni egy kirándulás során, Fundi a játék hevében mégis elszakad a csoportjától, és a sűrű erdőben találja magát, teljesen egyedül. Mivel azonban ígérete szerint egy helyben marad, a többiek hamar rátalálnak, és minden…

Eredeti megjelenés éve: 2018

Tagok ajánlása: 2 éves kortól

>!
Tinta, 2018
32 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634091400 · Illusztrálta: Horváth Ágnes

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
dianna76 P
Ambrus Izabella: Fundi kirándulni megy

Könyvtárban ültem le elolvasni Fundi újabb történetét. Az elején éreztem, hogy ez jobb lesz, mint az eddigiek. Ismét tanítani kíván valami fontosat a gyerekeknek a szerző. Fundi, a duci macska bajba kerül, mert szó szerint elgurul ami részben annak köszönhető, hogy az egészséges ebéd helyett édes fánkot falt a kiránduló helyről a tiltott zónába. De megtanult egy fontos szabályt, így minden jól végződik. A színvilága tetszik a könyvnek – bár eddig sem azzal volt problémám. A történet egyszerű, és könnyen követhető. Ezúttal a cselekményszál, maga a mese sem volt rossz. És ugye a legfontosabb, hogy a célkorosztálynak tetszhet, és szeretheti Fundit és tanító történeteit.

>!
Tinta, 2018
32 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634091400 · Illusztrálta: Horváth Ágnes
>!
Zsófi03
Ambrus Izabella: Fundi kirándulni megy

Nagyon várták a gyerekek az újabb Fundi könyvet, és most sem okozott csalódást. A megszokott kedves rajzok és kellemes színek újból elvarázsoltak minket. A történet pörgős és izgalmas volt és persze most sem maradt el a tanulság.

>!
Póninéni
Ambrus Izabella: Fundi kirándulni megy

Nemrég kapta meg kislányom Fundi legújabb részét. 3 éves lesz, oviba készül. Régóta ez az a gyerekkönyv, amit nem úgy olvasok, hogy közben még át is költöm. (Mivel nem én választottam, ajándékba kaptuk, az meg néha lutri) A sztori egyszerű, követhető es szerethető. A grafikára ugyanez mondható el, mellőzi a felesleges vibráló színkavalkádot.
Nálunk ez tuti befutó! Ajánlós ;)


Hasonló könyvek címkék alapján

Zelk Zoltán: A három nyúl
Bálint Ágnes: Mazsola és Tádé
Csukás István: Pom Pom meséi – Szegény Gombóc Artúr
József Attila: Altató
Móricz Zsigmond: A török és a tehenek
Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról
Csukás István: Sün Balázs
Marék Veronika: Boribon és a hét lufi
Marék Veronika: Kippkopp a fűben
Fésűs Éva: Az ezüst hegedű