Élvezet a szemnek és a szájnak!
Az olaszok számára szinte elképzelhetetlen az élet tészta nélkül! De a magyar konyhában is egyre inkább helyet kapnak a legváltozatosabban elkészíthető metéltek, spagettik, makarónik, és már nemcsak az olasz vendéglőkben hódolunk a tészták iránti szenvedélyünknek, egyre több családban kerül rendszeresen főételként az asztalra.
A könyvben elsőként olyan, zöldséggel és sajttal készült tésztákkal ismerkedhetünk meg, mint például a „penne zöld spárgával”, a „gombás ravioli” vagy a „juhsajtos ternette”. Majd számos fenséges recepten keresztül – mint a „tonhalas linguine”, a „füstölt lazacos fettuccine” vagy a „bárányragus tészta” -mutatjuk be, hogy a tésztát hallal, a tenger gyümölcseivel éppúgy el lehet késztíteni, mint szárnyasokkal vagy másfajta húsokkal. Külön fejezetben találhatók azok a tésztafajták, meylek pikáns töltelékkel készülnek, egyebek közt olyan ínyencségek, mint a „bazsalikomos tortellini” vagy a „zöldfűszerekkel töltött… (tovább)
Tészták olasz módra 0 csillagozás
Receptek – fortélyok – tippek a bevásárláshoz
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari: 199 mesés olasz étel – 66 színes ételfotóval ·
Összehasonlítás - Illés Andrea – Repka Noémi: Olasz finomságok könyve ·
Összehasonlítás - Bártfai László: Bártfai Laci bácsi olasz szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Péter Jánosné: Olaszos ízek ·
Összehasonlítás - Aprósütemények ·
Összehasonlítás - Justh Szilvia (szerk.): Pizzák, piték, rizottók ·
Összehasonlítás - Sütőben sült finomságok ·
Összehasonlítás - Justh Szilvia (szerk.): Olasz konyha ·
Összehasonlítás - Házi sütöde ·
Összehasonlítás - Beke Csilla (szerk.): Olasz ételek ·
Összehasonlítás