Elcserélt ​feleségek 24 csillagozás

Amber Leigh: Elcserélt feleségek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Markot és Anne-t azóta foglalkoztatja a párcsere gondolata, amióta első alkalommal megosztották egymással szexuális fantáziáikat. Elszántak, kíváncsiak, és erős kapcsolatban élnek. Nem hiányzik más, csupán egy pár, akikkel cserélhetnének. Ez az aprócska akadály azonban elhárul előlük, amikor új házba költöznek, Johnny és Lisa szomszédjába. Újdonsült ismerőseik szexisek és izgatóak, ugyanakkor aktív párcserélők, akik épp a szezon legnagyobb cserepartiját szervezik. Mark és Anne megteszik első, bátortalan lépéseiket a párcsere útján, s csaknem azonnal egy csodás világba ragadják el őket az új tapasztalatok. Nem marad más hátra, el kell dönteniük, mennyit bír ki a kapcsolatuk.

>!
Alexandra, Pécs, 2008
248 oldal · ISBN: 9789633707944

Kedvencelte 1

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 5

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Wheel >!
Amber Leigh: Elcserélt feleségek

A könyv legeleje nagyon tetszett, Johnny karaktere érdekelt. A téma annyira nem, ezt könyvet egyszer már félbehagytam. Sajnos nagyon hiányoznak belőle a valódi érzelmek, csak a vágyról olvashatunk benne, illetve annak megéléséről. Így nem igazán lehet érteni a motivációt, mert bizonyosan nem mindenki fehérmájú, aki ebben a könyvben szerepel, ámbár meglehet. Maga az írásmód szép, egy-két nevetséges kifejezést leszámítva, mint például a felhorgad. Az a baj a könyvvel hogy még csak nem is erotikus, mivel ezeket a szereplőket szinte nem is ismerjük, és így nem tudunk velük lenni, nem kiforrott karakterek, és a könyv végére sem vállnak azzá, éppen azért mert csak a vágy oldaláról ismerjük meg őket. Így, kissé lapos történet.

Zolesz P>!
Amber Leigh: Elcserélt feleségek

Böngészve az antikváriumban az erotikus irodalom eme „remeke” akadt kezembe aminek nem tudtam ellenállni. Elcserélt feleségek.
– Hú de jó kis címe van! – gondoltam, és hátulját elolvasva arra az elhatározásra jutottam, ez kell nekem. Ugyanis a tartalomismertetője alapján valami olyasmire gondoltam (én botor), hogy itt komolyabban a lelki problémákkal (is) foglalkozva lesz és jól ki lesz vesézve. Mire is gondolok? A párcsere nem tudja hidegen hagyni az embereket. Vannak akiknél rettenetesen kiveri a biztosítékot, vannak aki talán bevállalnák de aztán sosem lépnek a megvalósítás mezejére és természetesen vannak akik űzik. A párcsere közbeni és az utána feltörő bonyolult érzések rendkívüliek lehetnek, ami felett csak úgy nehéz elsiklani. Mindenképpen feldolgozásra váró feladat. Azt, hogy ki mi módon dolgozza fel… na többek között ezt reméltem elolvasni ebben a könyvben. Most már magam sem értem miért is? Na persze nem egy mélylélektani értekezést szerettem volna, de azért annál mindenképpen többet mint ami a könyvben van. Mert mi is van leírva? Maximum az egyik főszereplő hölgy azon dilemmázott, hogy rendben van e az, hogy nem is érez lelkileg semmi különöset?
A szereplők egyébként szimpatikusak voltak, a történet sem volt olyan kifejezetten bugyuta, mert az érdeklődésemet azért mindig fenntartotta a tovább olvasáshoz.
Végeredményben viszont kaptam egy olyan sztorit ami abszolút nem nyert meg magának. Az erotikus részek pedig (amik természetesen egymást érték) annyira vacakul voltak megírva, hogy az már elképesztő. Semmi, ismétlem SEMMI nem jött át! A leírások borzasztóak, és sok esetben a valóságtól elrugaszkodottak. Persze nem baj az, ha itt mindenki sokkal „ügyesebb” és potensebb mint úgy általában a való életben, na de azért határoknak is lennie kell. (A végén az i-re a pontot az írónő egy 40 centiméteres hosszú, és irtózatos vastagságú „pélóval” tette fel.)

Összefoglalásként egy nagy klasszikust (Topi mackót) idéznék:
– MEDVE ANYÁM !
Ezt pedig még én tenném hozzá:
– Ez meg mi akart lenni?


Népszerű idézetek

Zolesz P>!

– Rosszul érzem–e magam amiatt, hogy nem érzem rosszul magam?
– Igen.
Anne megrázta a fejét, aztán rájött, hogy Mark nem láthatja, mit csinál a sötétben.
– Nem hagyom, hogy erőt vegyen rajtam – mondta. – Ha téged nem zavar a dolog, akkor engem sem. Jól éreztük magunkat, és nem követtünk el semmi rosszat. Épp csak hozzá kell edződnöm a gondolathoz, hogy nem feltétlenül egyezik meg a társadalmi normákkal az, amikor kellemesen szórakozom.
Nem kell bűntudatot éreznem miatta.

154. oldal

Wheel >!

A megnyúló árnyak körülölelték őket, a félhomály úgy terült a négy ember vállára, mint egy hatalmas, biztonságos paplan.

Zolesz P>!

– Végiggondoltad mit szeretnétek?
– Párcserét.
Johnny bólintott, majd élesen odavetette:
Ez így nem igazán világos. Olyan, mintha bemennél egy cipőboltba és, azt mondanád, keresel valamit a lábadra.

44. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Lakatos Levente: Megrepedt álarc
Tiffany Reisz: Az úrnő
Karen Chance: Holdvadász
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.
Borsa Brown: Az Arab
Lakatos Levente: Aktus
Kresley Cole: A sötétség démona