Mate ​Test (Dragon Men 2.) 2 csillagozás

Amber Kell: Mate Test Amber Kell: Mate Test

When Tor is sent to the dragon planet to negotiate mineral rights he doesn't know that his uncle has already offered his hand in marriage.

>!
Literary, 2013
58 oldal · ASIN: B00FE2I98E
>!
44 oldal · ISBN: 9781934037676

Kiemelt értékelések

vikiniki2>!
Amber Kell: Mate Test

Ez egy nagyon aranyos kis történet. Alapvetően imádom a sárkányokról szóló könyveket, hát még az olyanokat, amikben a sárkányok alakváltók.
Tor, a főhősünk, anélkül érkezik egy új bolygóra tárgyalni, hogy a nagybátyja elmondta volna neki, hogy benevezte egyfajta versenyre, aminek a fődíja a bolygó uralkodójának a keze. Miután ezt megtudta, és rájön, hogy anélkül, hogy megsértené az uralkodót, nem tud kibújni ez alól, ő is részt vesz a különböző feladatokon, amelyek teljesítése dönti el, hogy végül ki nyeri meg az uralkodó kezét.
Külön érdekessége a történetnek, hogy Tor gyerekkora óta össze van kötve egy galaxis-sárkánnyal, ami lényegében azt jelenti, hogy ez a sárkány a naprendszerek között bolyong, és egész bolygókat képes elpusztítani, és Tor-t használja arra, hogy lássa, hogy a különböző bolygókon mi zajlik, ebből is következik, hogy Tor vagy nem lát semmit, vagyis vak, vagy pedig a sárkány szemével lát mindent, ami kissé zavaró néha.
Összegezve ez egy romantikus szösszenet, amiben semmi komoly probléma, vagy világmegrengető dolog nem történik, de egy kis esti mesének tökéletes.


A sorozat következő kötete

Dragon Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marcy Jacks: Taken by the Alpha Dragons
Mell Eight: The Oracle's Flame
Marcy Jacks: Protected by the Alpha Dragons
Mell Eight: The Oracle's Hatchling
Marcy Jacks: Pleasure of Two Dragons
Thea Harrison: Dragon Bound
Adrienne Woods: Thunderlight
Bec McMaster: Heart of Fire
Rebecca Zanetti: Wicked Burn