The ​Sinner (Graveyard Queen 5.) 3 csillagozás

Amanda Stevens: The Sinner

I am a living ghost, a wanderer in search of my purpose and place…

I'm a cemetery restorer by trade, but my calling has evolved from that of ghost seer to death walker to detective of lost souls. I solve the riddles of the dead so the dead will leave me alone.

I've come to Seven Gates Cemetery nursing a broken heart, but peace is hard to come by…for the ghosts here and for me. When the body of a young woman is discovered in a caged grave, I know that I've been summoned for a reason. Only I can unmask her killer. I want to trust the detective assigned to the case for he is a ghost seer like me. But how can I put my faith in anyone when supernatural forces are manipulating my every thought? When reality is ever-changing? And when the one person I thought I could trust above all others has turned into a diabolical stranger?

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Mira, Richmond, 2016
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 0778317846

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Monique90>!
Amanda Stevens: The Sinner

Maximálisan 5 csillag. Még mindig nagyon szeretem ezt a sorozatot és az írónő stílusát. Nem mondanám, hogy félelmetes bár nekem magas az ingerküszöbön, mivel a horror a kedvenc műfajom és kb 10 éves korom óta nézek/olvasok ilyeneket., de mégis creepy a hangulata. Csak azt sajnálom, hogy nem adták ki az összes részt magyarul, ami nekem nem probléma, de akkor talán többekhez eljutna ez a sorozat. Mindenképp érdemes elolvasni, Amelia kimondottan szimpatikus, mert egy okos és erős karakter. Beismeri, hogy fél, de tudja, hogy azzal, hogy elmenekül nem oldódik meg semmi és inkább szembe néz a félelmeivel. Alig várom, hogy elolvashassam az utolsó részt.

jolanka2>!
Amanda Stevens: The Sinner

Az első kötetet imádtam, a harmadikkal együtt lélegeztem, ez a könyv pedig SZERELEM. Nehezen fogadtam el, hogy az előző rész függő vége után Devlin felszívódik, és látszólag semmi köze az Ameliával történtekhez, de aztán hagytam magam beszippantani a rácsos sírok és szimbólumok világába. Az első olyan kötet volt, ami arra sarkalt, a neten jobban nézzek körbe ebben a témakörben. Nagyon szerettem már az elejét is!

Kendrick személyében egy újabb izgalmas karaktert ismerthetünk meg, és kérdéses Amelia hű tud, hű akar-e maradni volt szerelméhez. Teljesen oda voltam azért a bizonyos jelenetért :) Annyi csavart tartogat a könyv, hogy hiába éreztem okosnak magam, a vége teljes meglepetés volt! Abba ne hagyjátok a harmadik kötetnél a sorozatot!!! Zseniális, szerelem, imádat, csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni.


A sorozat következő kötete

Graveyard Queen sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Maggie Stiefvater: The Raven King
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Susan Ee: World After
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Carlos Ruiz Zafón: Marina (angol)
Stephen King: Wizard and Glass
Isaac Marion: The Burning World
Sarah Rees Brennan: Season of the Witch
Neil Gaiman: Stardust