Rád ​vártam 42 csillagozás

Amanda Quick: Rád vártam Amanda Quick: Rád vártam

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Leona Hewitt férfinak öltözve oson be Lord Delbridge magánmúzeumába, hogy visszaszerezzen egy ereklyét, amelyet évekkel ezelőtt tulajdonítottak el családjától. Ám valaki más is behatol a félhomályos galériába: egy magas, fekete köpenyt viselő férfi, akinek pusztán a hangja is révületbe ejti Leonát. Thaddeus Ware, a rendkívüli képességekkel rendelkező hipnotizőr játszi könnyedséggel irányítja mások gondolatait és tetteit. Leona akaratát azonban nem képes megtörni, sőt elképedve tapasztalja, hogy a nő delejes hatással van rá…

Eredeti mű: Amanda Quick: The Third Circle

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Maecenas, Budapest, 2017
320 oldal · ISBN: 9789632033334 · Fordította: F. Nagy Piroska
>!
Maecenas, Budapest, 2009
320 oldal · ISBN: 9789632032054 · Fordította: F. Nagy Piroska

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Amanda Quick: Rád vártam

Vérzik a szívem, de ez most csak 3 csillag. Méghozzá nem másért, mint a paranormális vonal miatt. Félreértés ne essék, imádom AQ könyveiben a misztikumot, a titkokat, a látszólag megmagyarázhatatlan dolgokat, de a hipnózis és az energiaáramlás témája olyan távol áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Éppen ezért a történet nagy részét vagy untam, vagy bosszankodtam rajta.
Sajnálom, de ez a könyv most nem igazán nyerte el a tetszésem.

>!
meteoritastar P
Amanda Quick: Rád vártam

Jajj nekem…. ezzel nagyon megszenvedtem. De annyira, hogy át is kellett ugranom pár jelenetet is. Pedig olyan jó volt a fülszövege. Nem szokványos és egyből megtetszett. De már az elején éreztem, hogy ez nem az én könyvem lesz.
A nyomozás uncsi volt. Máskor is olvastam már olyan történetet, ahol nem volt semmi rejtély a gyilkos kilétét illetően, de akkor is élveztem, lekötött. Itt nem így volt. Ide nagyon kellett volna valami plusz, hogy feldobja. Még a paranormál cucc se segített ezen. A szereplők se voltak kiemelkedőek. Igaz, hogy kedvelhetőek és aranyosak voltak, de pár jó jelenet kivételével ők se érték el, hogy élvezzem a könyvet.
De szerencsére az uccsó 50 oldal tetszett. A cselekmény és a szereplők is aktivizálták magukat.

Sajnálom ezt a könyvet, mert jó történet lehetett volna.

>!
Leobelo
Amanda Quick: Rád vártam

Igazából nem tudok mit írni, mert nem szeretem ismételgetni magam. Amanda Quick nagy kedvencem, főleg a paranormális könyvei, így nem meglepő, hogy szeretem és tetszett ez a könyv is. :)

>!
Rubintpikkely
Amanda Quick: Rád vártam

Azt szeretem Quick könyveiben, hogy olyan kis egyszerűek. Gyakran ésszerűtlenek, sokszor napok múlva már nem is emlékszem a szereplők neveire, de amíg olvasom addig minden olyan aranyos. Nem váltja meg a világot ez a könyv sem, de érdekes volt olvasni.

>!
danlin
Amanda Quick: Rád vártam

Amanda Quick regényei mindig ellazítanak, pár óra igazi szórakozás. Ez a kötet sem volt kivétel, a főhősnő intelligens fiatal nő, a főhős lehengerlően veszélyes és a szerelmük végtelenül szenvedélyes, mindez egy kis misztikummal fűszerezve.

>!
juhaszadri
Amanda Quick: Rád vártam

Sajnos nem fogott meg annyira, mint vártam a fülszöveg alapján. A természetfeletti szál inkább untatott, pedig egyébként nagyon szeretem ezt a témát. A szereplőknél pedig ez az „első látásra beléd estem” dolog sem nyerte el a tetszésemet. Nem hiszek az ilyesmiben, náluk pedig egy különösen furcsa helyzetben esett meg az egymásba szeretés… Egyedül Fog és Victoria néni karaktere tetszett igazán.
Nagy csalódás volt.

>!
zsutta
Amanda Quick: Rád vártam

kicsit, de tényleg csak kicsit túl sok volt a paranormális szál, egyébként kevesek és szerethetőek voltak, szerettem olvasni.

>!
Fairymysz
Amanda Quick: Rád vártam

Méltó folytatása volt a Tiéd vagyok!-nak. Örülök, hogy előkerültek a korábbi kötetben szereplők is az újak mellett, mert szeretem tudni, mi történt a már megkedvelt karakterekkel a későbbiekben.
Victoria néni, haláli nőszemély.

>!
Kicsicsillag123
Amanda Quick: Rád vártam

Túl sok újdonságot nem tudok mondani, ez a történet is ugyanúgy tetszett mint a többi. Azt különösen nagyon szeretem AQ könyveiben, hogy nem sokat teketóriázik a bevezetőkkel, most is rögtön durr bele a közepébe kezdés volt. A paranormális szál érdekes volt, bár túl sok fordulatot nem tartalmazott. A szereplők mint mindig kedvelhetőek, és jó pár mosolyogtató jelenetet is kaphattunk nekik köszönhetően. Leona és Thaddeus pedig jó párost alkottak. Jó volt viszont látni a régi szereplőket is, még ha sok szerepük nem is volt. Összességében hozta a szokásos formáját és pár óra kellemes kikapcsolódást nyújtott.


Népszerű idézetek

>!
Sippancs P

– Mindnyájan képesek vagyunk az erőszakra – folytatta szelíden Leona. – Énünknek az a része tud ezen úrrá lenni, amely civilizált lénnyé tesz bennünket.

127. oldal

>!
Sippancs P

– A színésznők is használnak kozmetikai szereket.
– És természetesen a francia nők is – tette hozzá Victoria tárgyilagosan. – Egy angol hölgy azonban csak a legfinomabb szépítőszereket veszi igénybe. Például néhány szelet uborkát vagy citromkarikát tesz a legtisztább esővízbe, és abban mossa meg az arcát, de ez minden.
– És időnként tejfölből és tojásfehérjéből kevert pakolást is tehet az arcára – egészítette ki Leona.
– De olyan közönséges dolgot, mint a pirosító, soha – szögezte le határozottan Victoria.
– Nem hiszem el – tette csípőre a kezét Thaddeus. – Azt akarjátok elhitetni velem, hogy egy bálteremben az a sok rózsás arcú és ajkú hölgy egyedül a napi uborkás-esővizes mosakodásnak köszönheti a színét?
– A női magazinok elárulnak néhány fortélyt, hogyan lehet ilyen ifjonti pírt varázsolni az arcunkra – engedett a szigorából a nénikéje. – Amolyan ügyes kis fogásokat.
– Mik ezek a fortélyok?
Leona előrehajolt, hogy újabb adag teát töltsön a csészéjébe.
– Az ember például harapdálhatja az ajkát és csípdesheti az arcát, mielőtt belép egy szobába.
– Kegyed is tudja, hogy ez csupa szamárság – fakadt ki Thaddeus bosszúsan. – A kozmetikai és szépítőszerek gyártóinak nagyon is jól megy Angliában. Ne akarják bemesélni nekem, hogy abból szerzik a vagyonukat, hogy színésznőknek, prostituáltaknak és az alkalmi francia turistáknak adják el a portékáikat.
Leona, a válaszolás jogát átengedve őladységének, a teáját kortyolgatta.
– Rendben van, Thaddeus – mondta Victoria összeszorított ajakkal. – Megengedem, hogy sok-sok festékestégely csücsülhet Anglia számtalan fésülködőasztalán. De erről egy szót sem szivárogtathatsz ki e szobán kívülre. Megértetted?
– Anglia leányainak és asszonyainak a jó hírneve az őn kezében van, uram – tette hozzá Leona, elfojtva mosolyát.

198-199. oldal

1 hozzászólás
>!
Ryia

az álom állapota az egyetlen helyzet, amelyben a normális és a paranormális közötti határvonal elmosódik. Ez bizonyítja, hogy mindenki természetében ott van a természetfölötti rész, akár tud róla, akár nem.

>!
Sippancs P

A szenvedély, mint mondják, erős, de múlékony hatalom.

137. oldal

>!
Kicsicsillag123 

Soha ne vesztegesd az idődet arra, hogy a rossz dolgokon rágódj! Mi értelme volna? Összpontosíts a jó dolgokra!


Hasonló könyvek címkék alapján

Julie Garwood: A menyasszony
Julie Garwood: A titok
Julia Quinn: És boldogan éltek
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Philippa Gregory: A másik Boleyn lány
Judith McNaught: Álomkirályság
Kinley MacGregor: A kitaszított
Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem
Margaret Mitchell: Elfújta a szél