Becsület 90 csillagozás

Amanda Quick: Becsület Amanda Quick: Becsület

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Vannak furcsa emberek..ezt mindenki jól tudja. És vajon van-e jobb párosítás, mint egy mogorva, gonoszságáról elhíresült gróf,akinek rémtetteinek története már bejárta egész Londont és vidékét, és egy papkisasszony, aki a végtelenségig nyakas, van olyan bátor, hogy a pletykáknak ellenszegüljön és kövesse álmait, barlangok mélyeire, leleteket kutatni és, követni azt, akit szeret, mégha mindenki is, csak Fenevadnak nevezi szerelmesét, akkor is…

Eredeti mű: Amanda Quick: Ravished

Eredeti megjelenés éve: 1992

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vénusz könyvek

>!
Maecenas, Budapest, 2015
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632030609 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Maecenas, Budapest, 2002
256 oldal · ISBN: 9632030605 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Mars, Budapest, 1993
336 oldal · ISBN: 9637914447 · Fordította: Sóvágó Katalin

Kedvencelte 24

Most olvassa 1

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
meteoritastar P
Amanda Quick: Becsület

És igen!!!! Hölgyeim és Uraim.
Ez a pillanat is eljött.
Nem adtam fel, kitartottam és sikerült!!!!

KEDVENCET AVATTAM!!!!! *-* *-*

Láttam, hogy sokan szeretik Amanda Quick könyveit. Olvastam már párat tőle, és hiába tetszettek is, de mindig ott volt az a De.
Itt viszont nincs De , nincs egy szavam se.
Igaz kiszámítható és meglepetés mentes volt, de így is a történet, a cselekmény, a szereplők olyan szórakoztatóak voltak, hogy én élveztem minden sorát.
Bájos és humoros volt. Harriett szenvedélyét teljesen megtudtam érteni. Néha mintha magamat láttam volna. Persze, nálam nem a fogak váltják ki :D :D
Ez egy nagyon jó kis könyv volt. Bátran ajánlom a műfaj kedvelőinek.

4 hozzászólás
>!
KönyvMoly_1989 
Amanda Quick: Becsület

Nagyon kellemes történelmi romantikus regény volt ez! :)
Tetszett, hogy a főhősnőnek ilyen egyedi hobbija és tűzrőlpattant természete van, a titokzatos, „félelmetes” férfi főhősöket pedig mindig szerettem. Megbabonázzák az embert.
Kettejük szócsatái rendkívül szórakoztatóak voltak. Ugyan kicsit hirtelen jött a nagy szerelem, de ettől függetlenül felettébb élvezhető kikapcsolódás volt ez a könyv.

>!
catilde
Amanda Quick: Becsület

Az első Quick könyvem, de nem az utolsó. Nagyon jó történelmi romantikus, tele titkokkal, ami folyamatosan derülnek ki. Gyorsan olvasható, könnyed kikapcsolódást nyújtó olvasmány. Köszönöm @MissBennet hogy ajánlottad az írónőt.

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit 
Amanda Quick: Becsület

Ez megint egy remek könyv volt, ahogy már megszoktam az írónőtől, imádtam, mint mindig.
Az alkotó a történeteiben nagyszerűen ötvözi a történelmi romantikát a humorral és az izgalmas krimi szálakkal, arról nem is beszélve, hogy az erotika sem hiányzik belőlük.
Szeretem, hogy történetekben mindig komoly, karakán húszas éveikben járó hölgyek és harmincas éveikben járó meglett férfiak, a főszereplők nem éretlen tinik, bár abban az időben gyakran már családosak voltak az ilyen korú lányok.
Nagyon élveztem az izgalmas kalandokat és a sziporkázó párbeszédeket, amiken jókat derültem.

>!
Dórica
Amanda Quick: Becsület

Vééégre egy történelmi romantikus, ami maradéktalanul tetszett mostanság. Semmi erőltetettség, semmi paranormális vonal, csak szópárbajok, cívódások és rejtélyek kibontakozása. Ugyan kissé furák voltak némely szavak (pl. dorgatórium), de üsse kő, nem zavart.
Egyedül az utolsó bekezdésen ütköztem meg kicsit spoiler, de akkorra már adott annyit a könyv, hogy ezen csak elnézően mosolyogjak.

>!
Boca_Isabela
Amanda Quick: Becsület

Második olvasásra is ugyanolyan jónak találom mint első alkalommal volt.Sokat nevettem a párbeszédeken, volt jó néhány elég komikus helyzet is.A szereplők szuperek, a két főszereplő egymásnak lettek teremtve.Imádtam őket.Egyik kedvenc könyvem egyike amit még jó néhányszor biztos újra fogok olvasni.

>!
carduelis
Amanda Quick: Becsület

Az első Quick könyvem, és mindmáig az egyik legjobb a szerzőtől. Még mentes mindenféle paranormális zagyvától.

>!
Fairymysz
Amanda Quick: Becsület

Egy igazi Amanda Quick történet, amiben benne van minden, amit szeretek: rovott múltú hős, cselszövés, rablóbanda, kaland, féltékeny szerető, bosszúálló apa és a főhősnő, aki nem hisz a főhős gonoszságában. És máris kész egy tökéletes kikapcsolódást nyújtó romantikus regény, sok-sok nevetéssel és imádnivaló karakterekkel fűszerezve.

>!
Maecenas, Budapest, 2002
256 oldal · ISBN: 9632030605 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
K_Heni P
Amanda Quick: Becsület

Igazi romantikus regény. Egy igazi, férfias főhős, egy önfejű, szeleburdi lány, s egy kis akció, mely összehozza a főszereplőket. Élveztem a történetet. Lehet, hogy a névrokonságnak köszönhető, de Harriet nagyon szimpatikus volt. Őszintén kimondta a gondolatait, s nagyon tetszett a szereplők közötti „civakodás”.

>!
Tonka
Amanda Quick: Becsület

Az egyik kedvenc könyvem. Izgalmas történet, amiben néhány csavar is található (ha nem is olyan lélegzet elállítók), aki szereti a műfajt azoknak mindenképp kötelező, de még azoknak is ajánlom akiktől kicsit távolabb áll ez a dolog (legalább is ha képes elviselni egy kis idegesítő rajongást és nem kis naivitást a hősnő részéről).


Népszerű idézetek

>!
Light_House

Egy tanárnak nem lehet nagyobb öröme, mint hogy azt látja, a tanítványa becsületes, szavahihető emberré érik.

247. oldal

1 hozzászólás
>!
Light_House

– Elég! – mondta a kutyának Chillhurst. – Leül!
Kutya még így nem csodálkozott el.

33. oldal

1 hozzászólás
>!
Fairymysz

Felicity kikerekedett szemmel, kíváncsian meredt nővérére.
– Jóságos ég! Így csókolt akkor is, mikor megrontott? Meg kell mondanom, roppant izgalmas!
– Felicity – rogyott bele Harriet a székébe –, még egy szó arról az éjszakáról, és esküszöm, megfojtalak. Figyelmeztetlek, légy elővigyázatos! Most, hogy már nem akarsz előnyös házasságot kötni, nem érsz annyit a háznak, mint azelőtt.

98. oldal

>!
Fairymysz

– Ne mozduljon, miss Pomeroy! – parancsolta bátran Applegate. – Nem engedem, hogy ez a lator megérintse! Védelmezni fogom önt utolsó csepp véremig!
– Én pedig a legnagyobb örömmel segítek Applegate-nek megoltalmazni a drágaságunkat – harsogta Fry. – Védelmezni fogjuk önt, Applegate utolsó csepp véréig.

146. oldal

>!
Light_House

– Aligha hiszem, hogy egy gyermeket vagy akár egy lovat is veréssel nevelni lehetne. – Jared maga is meglepődött azon, hogy apja unalomig ismételgetett szavait idézi. – Ezzel csak a lelkét törnénk meg, és kivívnánk magunk ellen a rosszindulatát.

41. oldal

1 hozzászólás
>!
Light_House

– Sajnos, mit sem értek a gyerekneveléshez – ismerte be Olympia. – Nem nagyon merem megrendszabályozni a fiúkat. Attól félek, ha rájuk szólok, úgy érzik, nem szívesen látom őket.
– Az ésszerű szabályoktól egy gyerek még nem érzi úgy, hogy nem szeretik – mondta csendesen Jared. – Épp ellenkezőleg.

42. oldal

2 hozzászólás
>!
K_Heni P

– Nem éppen nevetséges. Nagyon jól lehet látni, hogyan szokott rá. Nagyon konok. És nagyon fennhéjázó. És hajlamos a titkolózásra. Ez időnként megnehezíti a dolgokat.
– Elbájoló, asszonyom – bókolt gúnyosan Gideon. – Ah, a házasélet első üdvteljes napjai, amikor a hitves csak a legszebbeket látja meg férjében. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani rólam mához egy évre.

164. oldal

>!
Fairymysz

– Míg Dobbs és én elmegyünk a községházára, hogy megejtsük a kihallgatásokat, maga menjen vissza Blackthorne Kastélyba, és utasítsa az inasomat, hogy készítse össze a ruháimat a ma délutáni látogatáshoz a paplakban. Nézzen utána, Owl, hogy tökéletesen rendben legyen minden. Lánykérőbe megyek, és jó benyomást akarok kelteni.
– Akkor feketét akar majd venni, mylord. Mint a gyászhoz.

90. oldal

>!
Blueberry21 P

– Meg kell mondanom, rendkívül csábos kis cukorfalatnak találom kegyedet.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa Kleypas: Az ördög télen
Heather Graham: A szürkekabátos
Lisa Kleypas: Winterborne választottja
Julia Quinn: És boldogan éltek
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Judith McNaught: Álomkirályság
Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről
Robin LaFevers: Sötét diadal
Leila Meacham: Somerset