Te ​vagy a vég 72 csillagozás

Alysia: Te vagy a vég Alysia: Te vagy a vég

Azért jött, hogy elpusztítson…

Ez nem egy Disney rajzfilm, itt a szörny nem válik a történet végén jóképű herceggé. Nem, ez egy történet az árulásról, a fájdalomról… a szerelemről.

Egyszer már legyőztem a démonomat, másodszor is menni fog. Ám a játék megváltozott. Ő most már engem akar és azt, amit rejtegetek előle. Semmi nem állíthatja meg, hogy megszerezze. És vele együtt engem.

A kérdés csak az. Vajon szembe akarok-e szállni vele?

Meg kellett tanulnom elfutni és megvédeni magam. Egy darabig jól alakult minden, elhittem, hogy van jövőm. Megküzdöttem érte.

De a szörnyetegek mindig is az életem részei voltak. Azt hittem, a szőke herceg jön el értem, aki megment.

Aztán jött ő…

Végül sokkal többet tett annál…

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
436 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158150569
>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
436 oldal · ISBN: 9786158150576
>!
320 oldal · ISBN: 9786158116459

2 további kiadás


Kedvencelte 13

Most olvassa 1

Várólistára tette 64

Kívánságlistára tette 56

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Alysia: Te vagy a vég

Azt hiszem idén többször fogok belefutni, olyan könyvekbe, amiket nagyon vágyok olvasni, de a végén fogalmam sincs, hogy mit kezdjek velük. Ez a kötet pont ilyen hatással volt rám.
Ugyanis a borító számomra szerelem volt első pillantásra. Ha rátekintek egyszerűen beindul a fantáziám és megálmodtam hozzá a megfelelő ruhát is, amit jelen pillanatban még készítek.
Amikor ilyen hatással van rám egy regény, akkor méltán gondolhatnám, hogy imádni fogom.
Végül is nem járok messze az igazságtól, mert van bennem egy bizonyos elismerés.

Maga a történet nem egy nagy durranás, viszont a két karakter „násztánca” nagyon érdekes volt a számomra.
Ez a kettős érzés egyébként már értem, hogy miért alakult ki bennem.
Míg Avianát kimondottan utáltam, addig Bastian személyét meg imádtam. Tudom, hogy fordítva vagyok bekötve, hiszen a legtöbben egy ilyen brutális férfitól menekülnének, számomra mégis nagyon megfogó volt. Nem vonzódom az ilyen hímekhez, de annyira rideg, kegyetlen, hogy megint a lelki oldalát kezdtem el boncolgatni.

Pontosan tudom, hogy ez egy kemény pornó, – bocsánat, de nekem az erotika nem itt kezdődik és nem itt végződik. Viszont ettől függetlenül valószínű én vagyok az egyetlen, aki azért értékeli ezt a történetet négy csillagra, mert érdeklődést mutat az egyik fő karakter iránt.

Ami az írónő stílusát illeti: fogok még tőle olvasni, mert érdekesnek találom és még nem tudtam eldönteni, hogy igazán milyen hatással is van rám munkássága.
Szóval a csillagozást is megálmodtam, mire ezt a pár sort leírtam, pedig az elején sokkal kevesebbre gondoltam. Van ez így nálam, ha teret engedek a mélyebb gondolatoknak is.

Egy érdekes kötet és egy szokatlan olvasó találkozása volt, de megérte.

>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
436 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158150569
christine>!
Alysia: Te vagy a vég

– (…) Van benned valami, ami válaszol a sötétségre.

Részlet az értékelésből:
Bastian karaktere eleinte vegyes érzéseket váltott ki belőlem; egészen addig valamilyen szinten utáltam, ameddig elvitte Avianát a saját házába. Mindaddig tökéletesen hozta a nemtörődöm seggfej stílust, sokszor viszketett a tenyerem, szinte már hallottam, ahogy pofonért kiált a markáns kis arca. Aztán valahogy beleszerettem. Menthetetlenül, visszavonhatatlanul. Sokszor egyszerre gyűlöltem és imádtam. Kemény ember. Véres múlttal, jelennel és jövővel. Olyan dolgokat tett, amikért normális esetben már a halálbüntetés is kegyes lenne hozzá., de megvolt rá az oka majdnem minden esetben. Tiszteli és szereti a családját, mindent megtesz értük, ha kell, ellöki magától az embereket, ha ezzel megmenti az életüket.
(…)
Összességében azon a véleményen vagyok, hogy EZ AZ A KÖNYV, ami rendesen kilendített az olvasási válságomból, ami elérte, hogy éjjel fent maradjak csak azért, hogy pontot tegyek az i végére. Kerek, összetett, és tökéletesen megalapozza a magyar dark romance-t. Ha ilyen lesz a többi is, azt hiszem, sikereket fognak elérni az írók.

Bővebben: https://zivataroskonyvek.blogspot.com/2019/04/alysia-te…

Anita_Simon>!
Alysia: Te vagy a vég

Hát ez számomra nem érdemel kevesebb csillagozást☺❤
Naggyon jó sztori, olvastatta magát a könyv. Már régóta szemezek vele, meg is van egy ideje, de nem is tudom miért halogattam az olvasást.☺
A borító gyönyörű, hűen tükrözi Avianát és a sötétséget, mely benne is lakozik, persze a tudta nélkül. Amíg azt a szelencét ki nem nyitja Bastian…
A kettejük kapcsolata több, mint vérforraló. És a sztoriból kiderül, hogy régebbre nyúlik, minthogy Bastian kiszabadítja Trevor karmai közül.
Sajnáltam azt a poklot, amiben felnőttek a lányok, amit el kellett viselniük az apjuktól. Aztán amikor megtalálja Trevor őket, és utána a nővére feladta a harcot a valósággal. Számomra is hihetetlen volt a pillanat a kádnál, hisz előjel tényleg nem volt…
Bastian kettősségét sem értettem, bár a végén magyarázatot kaptam, mit miért tett. Még ha kegyetlennek is tűnt, akkor ott az volt a leghelyesebb cselekedet szerintem is.
A végét egyszerűen imádtam, és csak remélni tudom, hogy Bastian visszatér épségben hozzájuk. Ezt már igazán a mi képzeletünkre bízta az írónő, és én így érzem☺❤

Zso89 P>!
Alysia: Te vagy a vég

Atya úúúrrrrriiiissssttteeeennnnn.
Ez mi volt?????
Nem térek magamhoz.
Véletlenül futottam bele a könyvbe.
A fülszöveg kíváncsivá tett,a borító nem annyira keltette fel az érdeklődésemet,csak a +18 feliratra csillant fel a szemem.
Az írásmód egyszerűen elvarázsolt,faltam a sorokat.
Kb az egy harmadát olvastam el és már akkor azt mondtam hogy 5 csillagot érdemel,aztán mire a végére értem kijelenthetem hogy új kedvencet avattam.
Valljuk be nem hétköznapi témát hozott a könyv,és bátran kijelenthetem hogy eléggé betegesre sikeredett,de be kell valljam imádtam minden egyes sorát.
Nem egyszer meglepődtem a történet alakulásán,és volt egy-két csavar amire tényleg abszolúlt nem számítottam.
Aviana már az elején felkeltette az érdeklődésemet,nagyon kíváncsivá tett mi lehet az ő története.
Nagyon sok mindenen ment keresztül és mégis mindíg talpra állt,csodáltam a kitartását,az erejét.
BastianBastianBastian ❤❤❤
Azt kell mondjam hogy már az elején letaroltál teljes mértékben.
Az ujjad köré csavartál,hiába éreztem úgy hogy ez nem helyes,nem tudtam tenni ellene.
Néha teljesen úgy éreztem magam mint Aviana,nem tudtam „ellenállni” neked Bastian pedig tudtam hogy kellene.
Kategóriájában kiemelkedő alkotás.
Imádtam minden egyes sorát.❤❤❤❤❤

4 hozzászólás
meteoritastar>!
Alysia: Te vagy a vég

Sokáig gondolkodtam, hogy mit is írjak erről a könyvről, mit éreztem olvasás közben és utánna. Nem egyszerű.
De az biztos, hogy az írónő stílusa nagyon jó, nagyon jól fogalmaz.
A szereplők megelevenedtek és nem tudtam lerakni a könyvet. Megrázó, megható és izgalmas is volt. Meg persze erotikus is.
A könyv elejétől fogva magával ragadott. Egyből belecsöppentem a közepébe és végig izgultam, hogy mi lesz a szereplőkkel. Aztán megjelent a „szörny” és utánna a könyv is átváltott, egy másik függöny gördült fel. Ahogy Aviana életének egy része lezárult, jött egy másik. Ahol jöttek a kérdések is, a forró jelenetek és nagy megdöbbenések. spoiler Itt is volt izgalom, de a főszerepben Bastian és Aviana kapcsolata állt. Érdeklődve olvastam meg persze megdöbbenve, ahogy alakultak a dolgok. Megtudott lepni a könyv. Többször is.
Tetszett, hogy Bastiánnak ekkora hatalma volt és tudta is használni. spoiler
Teljesen érthető, hogy Aviana vonzódott hozzá. A múltja miatt, ő más volt. Amit Bastian látott is benne és ki is használta.
Különösen megfogott a könyvben, hogy a Aviana és Bastian kapcsolata nem változtatta meg a szereplőket. Nem lett Bastianből szőke herceg.
Ami nem igazán nyerte el a tetszésemet az Aviana reakciója volt. Ahogy belecsöppent Bastian világába spoiler túl hamar átlépett ezeken. Persze volt, hogy kiakadt. De máskor hiányóltam még valamit tőle. A megmagyarázhatatlanon kívül talán azt is, hogy spoiler Tudom, hogy összevolt zavarodva. Ami érthető. Mégis a viselkedését sokszor nem értettem. Talán, ha több közös jelenetük lett volna. Nem csak a végletek.
De az biztos, hogy Isaiah-ról szeretnék még többet olvasni. Első pillanattól fogva nagyon bírtam a stílusát. spoiler
Meg persze ott van Vanessa. Remélem lesz története és azzal jön össze akire gondolok. Nagyon elszeretném olvasni.
A történet vége nem a kedvenc fajtám lett, de csak mert spoiler Egyébként elég kerek véget kaptunk, bár maradtak megválaszolatlan kérdések és fel is keltette a kíváncsiságomat, hogy mi lesz, de semmi olyan függő vég. Legalábbis nekem. Azt leszámítva, hogy Vanessa történetét szeretném olvasni, ha azzal jön össze, akire gondolok. Meg persze több Isaiah szeretnék.
Jó könyv volt. Tetszik a borító. Várom a következő részt.

Alexandra0924>!
Alysia: Te vagy a vég

Nem is tudom mit mondjak… annyira belevesztem a történetbe! Csak olvastam, és olvastam… nem is igazán tudom, hogy mire számítottam, de erre tuti nem. Nem vicc, nem tudtam letenni! Egyszerűen nem tudtam magára hagyni Avianát. Annyira egyedül volt, és sok mindenen keresztül ment. Szegénynek egyik szülője sem jeleskedett… hagyjuk is őket, szót sem érdemelnek.
Na és itt van Bastian! Lehetetlennek hittem, de tényleg gyűlöltem és szerettem egyszerre. Gyűlöltem, de nem csak a rossz cselekedetei miatt, hanem ahogy ezeket tette/intézte. Annyira kíméletlen volt, de ellenállni nem tudtam neki. Hiába az utálat, ha közben meg képtelen voltam elengedni, és nem is akartam, hogy Ő elengedjen engem……őőő…….izé…….Avianát! ;-D
Szóval tényleg egy szörnyeteg volt, aki ha egyszer a hatalmába kerít, akkor már nincs menekvés! Engem teljesen megtört, és a saját formájára alakított!

Maga a történet egyébként szerintem nagyon izgalmas, mert mindig történik valami, és olyan jól vannak csavarva a szálak…. ajjaj, a végére teljesen sokkolódtam! Na erre nem gondoltam! És megint csak szegény Aviana! spoiler

Biztos újra fogom olvasni! :-D

Laura_Bakos P>!
Alysia: Te vagy a vég

Tavaly, a könyv megjelenése után figyeltem fel a regényre, mert csodálatosnak találtam a borítót és a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésemet. Akkoriban úgy terveztem, hogy egy online magazin keretein belül olvashatóvá teszem a szerzővel készült interjút, illetve a róla írt véleményemet. Idővel a helyzet megváltozott, és a sors úgy hozta, hogy egy tematikus hét keretein belül kicsit bővebben is tudok mesélni a cselekményről.
A bejegyzésben előfordulhatnak spoilerek, szóval csak saját felelősségre olvassatok tovább!
Bővebben > https://krvilagakonyvek.blogspot.com/2020/05/velemenyem…

Angieolvas>!
Alysia: Te vagy a vég

Ez egy elég durva történet. Gyengéd, romantikus szálakat nem olvastam benne, viszont kaptam egy nagy adag nyers vonzalmat.
Igazából Bastian számomra nem egy álompasi, mert túl hideg és szívtelen. Avianat meg nagyon sajnáltam, mert nagyon rájárt az élet. A nővérét is sajnáltam. Néhány jelenetnél kiakadtam spoiler az még nekem is sok volt.
Összességében tetszett, mert baromi izgalmas és gördülékeny volt.
A borítója is tetszik. Szerintem jó kis dark romanceos a történet.

Orsolya_Mojzer P>!
Alysia: Te vagy a vég

Teljesen beszippantott, izgalmas volt a javából. Még nem olvastam az írónőtől, de nem csalódtam. Aviana élete bontakozik ki ahogy haladunk a történetben. Egészen kislány korától nyomon követhetjük, hogy siklik ki egy család miután az apa elveszti az állását. Az elejétől fogva gyomoridegem volt, vajon mi fog történni. A végén pedig egy olyan csavar hogy leesett az állam. Sebastian tényleg idegtépő módon viselkedett. Már én is kiakadtam néha tőle. Kíváncsian várom a folytatást. Remélem az Ő szemszögéből lesz megírva. Az írónő egyébként nagyon jól ír, mesterien szövi a szálakat. Bevallom nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz a könyv.

Aniza I>!
Alysia: Te vagy a vég

Kivételesen szépen fogalmaz a szerző, így az első oldaltól kezdve magához láncolt a történet, és a nyomasztó hangulat borzongással töltött el. Viszont mikor megjelent a képben történetünk főszereplő férfija, kezdett a lelkesedésem kicsit visszább esni. Tipikusan az a fajta rosszfiú, akitől sikítva menekülnék, de úgy tűnik Avianának ez imponált.
Azt megállapítottam, hogy nem lesz a kedvencem a dark romantika, ennek ellenére mégis tetszett a történet. A végét kicsit jobban kifejtettem volna, nekem túl hirtelen zárult.
Az érzéseket nagyon jól tudja hozni a szerző, együtt gyászoltam, féltem és menekültem Avianával.
Érdekelt volna, hogy Bastianban mi ment végbe azután, hogy elengedte Avianát a végén. Nem lettem volna a nő helyében abban a megalázó pillanatban.
spoiler


Népszerű idézetek

christine>!

A problémák nem fognak attól eltűnni, hogy nem foglalkozom velük. Ideje szembenézni a pokollal, arcon köpni azokat, akik az ellenségeim. Megmutatni milyen fából faragtak.

Beusom24>!

– Igazán érdekes teremtés vagy, Aviana – kuncogja. –
Megértem, miért nyűgözted annyira le. Hadd mutatkozzam
be. Isaiah vagyok.
Nem tudom megállni, hogy ne horkantsak fel. Mi ez, ha
nem irónia?
– Mint a próféta?
Isaiah szája sarka ismét megrebben, szemében huncut fény
villan.
– A szüleimnek volt humorérzéke – kacsint rám. – Nagy
reményeket fűztek hozzám.
– Beváltottad őket?
– Azt hiszem, igen. Bár nem egészen olyan formában, mint
remélték – dörmögi.

Aniza I>!

A démonaim ismét utolértek.
Ezúttal viszont én is felkészültem.

39. oldal

Aniza I>!

Minden porcikája egy gyilkost sejtet az elegáns felszín alatt.

61. oldal

ancsa_17 P>!

Semmiért sem cserélném el ezt az életet. A döntéseimmel sokan nem értenek egyet, én mégsem bánok semmit sem.

Manci92>!

A múltad nem határozza meg a jövődet, és nem is irányít téged. Talán köze volt ahhoz, akivé váltál, de semmiképp sem vagy a rabja. A kezedbe veszed az életed, vagy engeded, hogy továbbra is gúzsba kössön? Mert én tudom, hogy képes vagy felállni. Minden csak erősebbé tesz, vagy ez fog megtörni?

124. oldal

christine>!

A horrorfilmek főszereplői jellemző módon ilyenkor rohannak a vesztükbe. Ha tudod valamiről, hogy csapda és csak egy gyilkos vár a túloldalon, miért mész oda? Ne nyiss ajtót, ha éjfélkor kopognak. Ne fogadd a hívást, ha nem tudod, ki van a vonal másik végén. És a különös zajokat se kövesd. De mégis milyen más választásom maradt?

52-53. oldal

Beusom24>!

Allergiás a mogyoróra? – villant rám egy vélhetően szerinte szívdöglesztő mosolyt.
– Csak a férfiakra, akik nem értik a célzást – csikorgatom a fogam.

Aniza I>!

Irigykedtem, milyen szerelem van kettejük közt. A kapcsolatukat. A boldogságukat. A szívem mélyén úgy gondoltam, nekem soha nem lehet ilyesmiben részem. Túl törött vagyok. Engem már senki nem hozhat helyre.

29. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Törött szárnyakkal
Ruby Saw: Inferno
Marilyn Miller: A királynő
Ella Steel: Érzéki rabság
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
A. Zavarelli: Crow – Varjú
Ruby Saw: Csak két lépés Észak
N. Simon Barbara: A szerelem üzlete