Az ​éjszaka gyümölcse (Megbánás 1.) 116 csillagozás

Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az ​életem a kezedben van

Minden kislány szeretne egy tündérmese főszereplője lenni. Egy romantikus történeté, melyben a herceg megmenti őt a gonosz fogságából. Végül egymásba szeretnek, gyerekeik születnek, és boldognak élnek, amíg meg nem halnak. Elméletileg az én életem is lehetett volna ilyen tündérmese. Nyolcéves koromban Caven Hunt megmentett egy szörnyetegtől. Nem számított, hogy csak egy kölyök voltam, azonnal beleszerettem. Sajnos a tündérmesém ezen a ponton véget is ér. Évekkel később életem legsötétebb időszakában egy egyéjszakás kaland egy kislánnyal ajándékozott meg minket. A könyörtelen sötétség rabjaként azonban nem maradt számomra más kiút, mint hogy az újszülöttet Caven gondjaira bízzam.
Ennek a tündérmesének a végén nagy boldogság vár valakire. Valakire, aki nem én vagyok. A lányom születése óta egyetlen éjszaka sem telt el anélkül, hogy ne imádkoztam volna az ő boldogságáért. Az életemmel tartozom Cavennek.
Csakhogy annak az ártatlan gyereknek… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929489 · Fordította: Varga Csaba
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
316 oldal · ISBN: 9786155929427 · Fordította: Varga Csaba

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Caven Hunt · Beth Watts · Hadley Banks · Ian Villa


Kedvencelte 11

Most olvassa 3

Várólistára tette 71

Kívánságlistára tette 47

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Hddorka>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Az az egyetlen egy szerencsém, hogy a folytatás már karnyújtásnyira van. Mert az az utolsó oldal és ez a függővég…
Laza kis kikapcsolódásra vágytam, aztán belecsöppentem valami egésszen másba. De egy percig sem bánom, mert nagyon tetszett.
Ebben a könyvben aztán volt izgalom, csavar és sok-sok kiszámíthatatlan fordulat. Nem egy tipikus habos-babos romantikus történet.
Tetszett a könyv stílusa, és végig olvastatta magát. Kellőképpen pörögtek az események, mindig történt valami, ami miatt csak falni lehetett az oldalakat.
A szereplőket is meg kell hogy említsem, hiszen Caven és Hadley múltja eléggé összefonódik, sőt még a jelenükben is szorongatja őket. Fájt értük a szívem.
Rosie nagyon cuki volt, és Caventől meg szinte elolvadtam. Igazi álompasi ツ
off
Nagyon ajánlom mindenkinek. Szerintem megéri olvasni off és a függővég miatt sem kell aggódni, mert itt a folytatás.

2 hozzászólás
Ács_Milán>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Egy ideje halogattam ennek a regénynek az olvasását, melynek egyszerű oka volt… a borító!
A borító, mely szerintem borzalmas. Éppen ezért még a fülszöveget sem olvastam el, de aztán történt valami. Győzött a kíváncsiságom és arra késztetett, hogy adjak egy esélyt a belső tartalomnak. Így, utólag, azt kell mondanom, hogy pozitívan csalódtam.
Nekem ez a történet nagyon tetszett.

Végre egy olyan történet, ahol nem minden második oldalon a lepedőt gyűrik a főszereplők és nem a férfi karakter testi adottságát dicsérik és méltatják hosszú oldalakon keresztül.

Érdekes egy történet volt ez, melynek olvasása során rengeteg érzelem munkálkodott bennem.
Caven egy igazán szerethető karakter volt számomra. Lelkiismeretesen és a legnagyobb szeretetben nevelte Rosalee-t. Sok apa példát vehetne róla a való életben is.
Hadley már nem volt ennyire egyértelműen szimpatikus szereplő. Vele kapcsolatban úgy éreztem, mintha valami hullámvasúton ülnék. Nem is igazán tudom, hogy mit gondoljak róla. Ilyen befejezés után meg aztán pláne!
És igen, a befejezés! Függővég… és nem is akármekkora… Viszont öröm, hogy nem kell várni a folytatás megjelenésére és szinte azonnal lehet olvasni tovább a történetet. Kíváncsi vagyok, hogy az írónő milyen módon oldja meg a most kialakult helyzetet.

4 hozzászólás
Trice29 P>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

OMG!!!!!!!
Azt hiszem sokkot kaptam. Ez aztán a jól felépített történet, még szerencse, hogy nem álltam neki, mielőtt a második részt is megvettem.
Hihetetlenül összetett ez a történet. Érzelmi kuszaság, feldolgozhatatlan tragédia, alakuló romantika, szülői félelmek…
Tömény gyomorgörcs ♥
Erős főszereplők és egy lehengerlő kislány Rosie.
Egyértelműen kedvenc és azonnal folytatós!

Katica_98 P>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Ilyen ronda borítót választani egy könyvnek!
Ami nagyon tetszett, hogy jól volt felépítve a történet. Olvastatja magát, nyitott befejezéssel végződik. Csak az vegye a kezébe, akinek meg van a folytatása.

Hópárduc P>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Nagyon tetszett ez a könyv. :)
A borítónak nem igen van köze a történethez, de ezt már lassan megszokhattuk.
A történet nagyon jó. Végig fenn tartja az olvasó érdeklődését. Persze a vége teljesen más, mint amire elsőre számítunk és miért is ne? Függővég…
A szereplők nekem szimpatikusak voltak, főleg Caven, „ahogy felnő a feladathoz”. De, lassan Hadley is kibontakozik, a múltjuk összetartja a szereplőket. Rosie nagyon cuki. :)
Kettős szemszög nagyon jó.
Izgatottan várom a folytatást!
320 oldal

turanett P>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Elég rég váratott magára, de most elő kaptam. Az írónő könyveit nagyon szeretem, ez is nagyon tetszett. Nagyon fordulatos, izgalmas, és kiszámíthatatlan. A karakterek nagyon el vannak találva. Caven fantasztikus pasi. Nagyon jól bánik Rosieval. Annyira cuki az a kislány. A csincsillás sztorinál azt hittem, hogy bepisilek, annyira nevettem. Hadleyre sem tudtam haragudni a múltbéli döntései miatt. Nagyon sajnáltam őt, annyi szörnyűségén és veszteségen kellett keresztül mennie. Mégis sikerült talpra állnia, és küzdött Rosie-ért. A vége nagy meglepetés volt. Hogy fog ebből Hadley kilábalni?

Aninaa P>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Van egy olyan érzésem, hogy Aly Martinez és én nagyon jóban leszünk egymással. Imádtam ezt a könyvet!
A fülszöveg nagyon megfogott, hogy itt az anyuka az aki lelépett, majd visszatér mert része akar lenni a gyerek életének, és az apuka neveli fel a kislányt.
Caven, mint apa, totális szerelem. És egyébként is. Elolvadás. Egy igazi apatigris.
Habár azt vallom, hogy nincs mentség arra, ha valaki elhagyja a saját gyerekét, de Hadley esetében mégis megértem az indokait. Ettől még megbocsáthatatlan, mégsem tudom nem szeretni ezt a nőt. Mindkettőjüket imádom.
A történet nagyon magával ragadó, letehetetlen, titkokkal, sötét múlttal fűszerezett. Na és vicces is :D
A vége akkora függővég, hogy még most sem tértem magamhoz. Szerencse, hogy a kezemben van a folytatás is.

Fire_bird P>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Már a prológusnál megvett magának. Igen erős kezdés volt, főleg, hogy egy laza kis könnyed történetre számítottam, erre már az elején ledobta a bombát az írónő.
Az első pár fejezetben megismerhetjük Cavent, és az ő spoiler történetét. Elég volt ez a pár fejezet ahhoz, hogy igazán megszeressem őt. Humoros, tetszett a határozott, magabiztos kiállása, és hogy nem finomkodott senkivel. spoiler Ami a szívén, az a száján.
Aztán jött egy újabb bomba. spoiler spoiler Na, őt nagyon nem szerettem meg az első pillanatban. A könyv vége sok mindent megváltoztatott bennem, átertékelődött a vélemenyem Hadleyről spoiler, de amíg nem tudtam minden részletet, addig igencsak haragudtam a lányra, mert spoiler
A történet végig nagyon olvastatta magát. Rosalee nagyon aranyos kislány, Caven nagyon jól bánt vele, és ezt látva, ezt az erős apa-lánya kapcsolatot, picit én is beleszerettem Cavenbe. Ugyanakkor, mint pasi sem egy felejtős kategória.
Hadleyt is sikerült picit jobban megszeretnem a végére. Erre kaptunk egy olyan befejezést, hogy leesett az állam. Kaptunk még egy bombát a végére.
spoiler

Dita_Sterk_van_Ziel P>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Ooohhhoohoooo mekkora mákom van,hogy megvan mindkét része, mert ez a vég nagyot csattant. Bár az eleje se volt semmi, szóval nagyon izgalmas volt az egész.
Ahogy fel lett építve az események és szép lassan betekinthettünk a múltba is és végre kezdtük összerakni a dolgokat és a végén csak pislogtam, hogy naa neee.
A karakterek szimpatikusak voltak Caven és Hadley ?!? is… na és Rosie <3
Izgalmas volt tele csavarral és fordulatokkal és megrázó emlékekkel, ami még tartogat meglepetéseket.
Azt hiszem ez tipikusan az a „tragikus” szerelmi történet, ami beszippant és nem tudja letenni az ember , így ajánlom, ha valaki még nem olvasta mindkét részt szerezze be ,mert azonnal folytatni akarja . Nemcsak az írónő stílusa olvastatja magát, de nagyon jó a történet és a kidolgozása is.

BezTina>!
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse

Egy ilyet feldolgozni… Esetleg fellehet.. Hisz az ember sokat kibír.., de elfeledni soha soha.. nem lehet. Az egész belsőmet szorította az ideg és a fájdalom.. Ahogy csepegett az információ ami nem mellesleg nagyon jó aranyban lett adagolva. A pici lány egy kincs!
A végén pedig teljesen összezavarodtam.. Mert vagy Ő téved.. Vsgy igaza van és amit én
H visszatekintésének hittem az W vissza tekintése.. Mindenesetre zseniálisan lett kitalálva.. Mert zakatol az agyam rebdesen s várom a folytatást.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

L_B_Mariann P>!

Milyen elmegyógyintézetből szökött meg ez a háborodott?

Katica_98 P>!

Ezt az óvodát azóta utáltam, hogy legelőször beálltam a parkolójába, és azt láttam, hogy minden gyereket méregdrága luxuskocsiban hoztak ide. Nem állítom azt, hogy az én járgányom ne lett volna ugyanilyen drága, ám én nem egy dúsgazdag családban nőttem fel, ezért nem képzeltem azt, hogy a sok pénz miatt szebb és jobb ember lennék másoknál. Úgy, ahogy azt sok gazdag gondolja.

Zso89 P>!

– Egy szóval sem említettem az ágyat! Csak annyit mondtam, úgy nézett rám, mint aki meg akar csókolni. Aztán felfalni, mint egy édességet.
Beth felvonta a szemöldökét.
– Tudom, hogy már egy jó ideje kimentél a gyakorlatból, de az ilyen nyalás-faláshoz kifejezetten jól jön egy ágy.

Fire_bird P>!

Szar hely a világ. Az embereket eltaszítják, ahelyett, hogy elfogadnák őket. A gyűlölet gyorsabban terjed a szeretetnél. A pénzt és a hatalmat többre becsülik, mint az erkölcsöt. A bizonytalanokat inkább kihasználják, mint hogy segítsenek rajtuk.

Zso89 P>!

– Ha egy cowboy képes ennyi ideig megülni a bika hátán a rodeón anélkül, hogy összetörnék a szívét, akkor te is képes leszel rá.
– Remek. Én a bika hátán.
– Ha pedig már szóba jöttek a cowboyok, van ez a countrybár, ahová elmehetnénk a születésnapodon. A cowboyok egész szűk farmert viselnek, úgyhogy perverzkedhetsz, és meglesheted, hogy mi van a gatyeszban.

4 hozzászólás
Fire_bird P>!

Ha megpróbálsz az összképre fókuszálni, és a holnap miatt aggódsz, akkor ezzel lemondasz az adott pillanatban rejtőző boldogságról.

L_B_Mariann P>!

– Ha majd lesz saját farmom és a lámáimmal fürdőbombákat csinálunk, akkor téged nem hívunk meg!

Fire_bird P>!

A szemem sarkából Cavenre néztem. Ő azonban nem engem figyelt. Nem arról volt szó, hogy a tekintetével követte a kislányt; egy hatalmas mosollyal az arcán az egész lelkével a gyereket nézte.
Istenem! Bele lehetne fulladni, amilyen mély szeretetet érez ez a pasi a lánya iránt. Lenyűgöző élmény volt ilyen közelről átélni ezt az egészet.

Kapcsolódó szócikkek: Caven Hunt · Hadley Banks · Rosalee Hunt

A sorozat következő kötete

Megbánás sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
L. J. Shen: Vagány
Vi Keeland: Csak szex
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek