I'd ​Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You (Gallagher Girls 1.) 10 csillagozás

Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You

The Gallagher Academy for Exceptional Young Women lives up to its name. Not only does this exclusive boarding school teach advanced language skills and correct deportment; its students also master the arts of tapping phones, hacking into computers, and spying in public places. At school, second-generation Gallagher Girl Cammie Morgan has impeccable credentials: She is fluent in 14 languages and able to kill an assailant in seven different ways. But recently life has dealt Cammie a card that she never anticipated: She has fallen in love with an ordinary boy who knows nothing about her exotic double life. A truly covert romance.

Eredeti megjelenés éve: 2006

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781484785058
>!
Orchard Books, London, 2016
310 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781408346167
>!
Hyperion, 2009
288 oldal · ASIN: B000S1LF5K

3 további kiadás


Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

>!
Cheril
Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You

Őszintén szólva nem állnak közel hozzám ezek a túlságosan csajos történetek, de ha már volt rá lehetőségem elolvastam ezt is.
Maga a nyelvezete nem túl bonyolult, ami érthető is, hiszen a fiatalabb korosztálynak íródott.
A történet tipikusan az a tinikönyv, amit egyszer elolvasol és kész. Nem nagyon fogott meg, de a kémes dolog nagyon tetszett, mert hát valljuk be nem sok tinikönyvben vannak kémlányok. Tetszett, tetszett meg vicces is volt, ki is kapcsolt, de semmi egyéb.
Nagyjából ennyi, és mivel magyarul már olvastam (http://moly.hu/ertekelesek/1185534) ezért egy picit untam is. Viszont a második rész sokkal inkább tetszett, úgyhogy biztosan azt is elolvasom angolul.

>!
Karina0
Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You

Nos, kevesebb mint egy hét alatt elolvastam, aminek nagyon örülök, mert az angolomnak nagyon jót tett.
Az már kérdéses, hogy maga a történet mennyire nyerte el a tetszésemet. Maga a könyv érdekes, nem unalmas, de úgy érzem(hiába az én korosztályomnak szól), ez nekemn egy kicsit már gyerekes. De nem rossz értelemben. Tényleg. Elolvastam, nem hagytam abba, tehát nem volt rossz, de ha magyarul kezdek neki, nem garantálom, hogy be is fejeztem volna. Talán elolvasom a következő részeit is, de csakis angolul.

2 hozzászólás
>!
Sunshine
Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You

Vicces és viszonylag a földön jár (a kémes részt leszámítva ugye). Cammie nem egy folyton nyávogó főszereplő, ami jó hír. Ő és a barátai kicsit különcök a „normális helyeken”, de ezt leginkább csak ők tudják magukról. :) És hiába a magas IQ és stb, ők is átmennek a tinis dolgokon… amiket úgy kezelnek, ahogy felnőttek…kémesen. :D
Macey az elején elég nagy kérdőjel volt számomra, de végül kiderült, hogy nem olyan elviselhetetlen, mint amilyennek beállítja magát először.

>!
sdorottya
Ally Carter: I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You

Aranyos volt. Tetszett a humora, aranyosak voltak a szereplők, meg alapvetően tetszett a kémesdi is. Nem hiszem, hogy folytatni fogom a sorozatot – legalábbis mostanában biztos nem –, mert ez nekem már egy kicsit túl tinis volt (öregszem, na :D), de ettől függetlenül jár neki az öt csillag :)


A sorozat következő kötete

Gallagher Girls sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: Vampire Academy
Marni Bates: Awkward
Joss Stirling: Storm and Stone
Kasie West: The Fill-In Boyfriend
Kerstin Gier: Ruby Red
John Green: Looking For Alaska
Sarah Dessen: Just Listen
Nicola Yoon: Everything, Everything
Sara B. Elfgren – Mats Strandberg: Fire
Beth Reekles: The Kissing Booth