Leszoknék ​a dohányzásról, de nem tudok! 8 csillagozás

Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok!

Hányszor esküdöztünk már, hogy soha többé nem gyújtunk rá! Megpróbáltuk, harcoltunk, önmagunkkal küszködtünk és mégsem sikerült. Családunk, barátaink előtt magyarázkodni, gyengének látszani nehéz és nagyon fárasztó. Hányszor halljuk nap mint nap: hát ennyit sem tudsz megtenni értem és az egészségedért? Mennyi lelkiismeret furdalás, mennyi bánat és mennyi kudarc! Most 3 CD-t tartasz a kezedben. Egy olyan ember útmutatásait hallhatod a korongokon, aki képes volt napi 100 szál cigarettáról lemondani. Allen Carr mindent tud a dohányosok kínjairól. Ismeri legbelsőbb titkodat, ismeri kétségeidet és önámító elméleteidet. Ha meghallgatod útmutatásait, minden korábbi próbálkozásodnál több esélyed lesz arra, hogy soha többet ne gyújts rá! 10 millióan szoktak le ezzel a módszerrel a dohányzásról. Legyél te a következő! A cigarettázó szörnyecskét felejtsd el, lélegezz fel – végre tele tüdővel. Allen Carr magyar hangja Szilágyi Tibor.

>!
Hangoskönyv, Budapest, 2008
ISBN: 9789639774063

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Kívánságlistára tette 1

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

cippo I>!
Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok!

Kedves Miszter!

Tájékoztatásul szóbeli felhívására, melyben figyelmeztet, miszerint fiatalkori eltévelyedésből elszívott első szál cigarettámmal – szabad értelmezésben – lenyeltem egy tamagocsit, amely azóta is folyamatos és kérlelhetetlen irritációval szomorítja mindennapjaimat, tisztelettel közlöm, hogy szándékomban áll a fent említett tamagocsi további gondozásával – elemének teljes és alapos lemerüléséig – a helyi Hospice Házat megbízni.
Karinthy szavaival búcsúzom:
Tudat alatt
egy kis házban
ül az ösztön
talpig gyászban.

Köszönettel és őszinte barátsággal – Cippó

6 hozzászólás
Melchiadesian>!
Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok!

Fogadd el, hogy drogos vagy. Fogadd el, hogy nem nehéz leszokni – még csak akaraterő sem kell hozzá. Fogadd el, hogy úgy tudsz leszokni, hogy közben még jól is érzed magad.
Amíg a hangoskönyv végére nem értél, még csak ne is próbáld meg letenni a cigit. Felesleges, ráadásul nem is használ. Ha alaposan figyelsz, és végighallgatod, nem is fogod többet kívánni a bűzrudat. Sőt. Vigyorogni fogsz, mint én, hogy megszabadultál tőle. :)
Csak próbáld ki. Én is ezt teszem, az eredményt meg majd meglátjuk.

10 hozzászólás
Gergő_80>!
Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok!

Kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 20 évig dohányoztam. Már nem is volt elég egy doboz naponta. Gondoltam, mit veszíthetek ha meghallgatom?
Örömmel jelentem: 4 napja nem gyújtottam rá.


Népszerű idézetek

cippo I>!

Ha teremtőnk, vagy a minket előállító folyamat azt akarta volna, hogy dohányozzunk, bizonyára tervezett volna valamiféle filtert, hogy ki tudjuk szűrni a mérgeket, és nem feledkezett volna meg a kéményről sem.

15. Vajon miről mondok le?

11 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jane Resnick: Nemzetközi szivarkalauz
John Green: Alaska nyomában
Dieter H. Wirtz: Szivarok kézikönyve
Martin Amerongen: Füstölgés
J. Wayne McFarland: Hogyan szoktam le 5 nap alatt a dohányzásról
Martin Baxendale: Búcsú a bagótól
Veér András – Erőss László: A dohányzás rabságában
Pákozdi Lajos (szerk.): Orvosok a dohányzásról
Tóth Tihamér: A jellemes ifjú / Dohányzol?
Boros János: A dohánykertész mester kézikönyve