A ​válasz 8 csillagozás

A teljes élet titka
Allan Pease – Barbara Pease: A válasz

Hogyan ​érhetsz el mindent, amit az élet tartogat számodra? Győzd le azt a mindig kételkedő belső hangot, ami azt mondja lehetetlen! Vedd kezedbe életed irányítását, és valósítsd meg önmagad!
A testbeszéd tudományának világhírű szakértői, Allan és Barbara Pease A válasz című könyvükben olyan gyakorlati tanácsokat osztanak meg, amelyek őket is elvezették a sikerhez.
Elárulják sikerük legfontosabb állomásait: hogyan határozd meg a pontos céljaidat; hogyan küzdd le az elsőre megoldhatatlannak tűnő akadályokat, és hogyan függetlenítsd magad attól, hogy mások mit gondolnak rólad. Tudatosítsd, hogy felelős vagy a sorsodért! Tanuld meg kezelni a félelmet, és megszüntetni az örök aggodalmaskodást! A szerzők általuk is kipróbált és bevált tippeket adnak ahhoz, miként erősítheted meg magad, és megtanítanak az eredményes vizualizációra is. A mindenki számára érthető, élvezetes stílusban megírt fejezeteket valós esetek bemutatásával teszik még hitelesebbé.
Mire a könyv végére… (tovább)

>!
Libri, Budapest, 2017
294 oldal · ISBN: 9789634332664 · Fordította: Kovács Viktória
>!
Libri, Budapest, 2017
294 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633108239 · Fordította: Kovács Viktória

Kedvencelte 1

Most olvassa 5

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

>!
Málnika 
Allan Pease – Barbara Pease: A válasz

Sajnos nekem ez a könyv, a címe ellenére, semmire sem adott választ. Tele van olyan közhelyekkel, mint a megerősítések ereje, az élet a komfortzónán túl kezdődik, vagy épp saját gondolataink programozása. Az a baj ezekkel az önfejlesztő könyvekkel, hogy pár elolvasása után az ember úgy érzi, szinte mindegyik pontosan ugyanazt ismételgeti.
A válasz abban próbál újat mutatni, hogy a RAR-ra, azaz az agy vezérlőközpontjára helyezi a hangsúlyt, amelyet saját magunk programozunk, pontos üzenet küldésével az elme felé. Attól függ, hogy mellettünk vagy ellenünk dolgozik, hogy mire gondolunk. Tehát az elmélet nem más, mint a gondolatok teremtő erejének túlmisztifikálásának újabb lenyomata.

>!
kávésbögre P
Allan Pease – Barbara Pease: A válasz

Alapvetően érdekes volt, de – ami a legtöbb ilyesfajta könyv hibája – folyamatosan ismétli önmagát. Kicsit a Pease házaspár sztorizgatásából is sok volt, főleg a vége fele. Nem mondom, hogy egy csapásra megváltozott az életem, miután elolvastam, de azért pozitív gondolatokkal feltöltött :)

>!
Rekacska24
Allan Pease – Barbara Pease: A válasz

Alapjában véve tetszett. Az a bajom, hogy nagyon sok ilyen témájú könyvet olvastam már, és nem igazán tudnak újat nyújtani … Van amelyikben Isten a mozgató erő, néhol a Tudatalatti míg máshol az Univerzum. Ebben a könyvén pl a RAR. A megnevezés más, de mind ugyanúgy működik. Nagyon jól összefoglalja ez a könyv azt, amit sok más könyvben olvashatsz. Tetszettek az idézetek, és a szerző páros életébe betekintést nyújtó részek is.


Népszerű idézetek

>!
spring

Csak a saját magad által épített falak állnak az utadba.

140. oldal

>!
spring

Mi értelme a siker létráján felmászni, ha felérve rájössz, hogy a létrát rossz falnak támasztottad.

28. oldal

>!
spring

Ha nemleges választ kaptál, akkor sem vagy rosszabb helyzetben, mint mielőtt kértél. Pontosan ugyanott maradtál.

212. oldal

>!
spring

A faágon ülő madár nem fél attól, hogy eltörik az ág, mert nem az ágra bízza magát, hanem a saját szárnyaira.

149. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Charles Duhigg: A szokás hatalma
Lois P. Frankel: A rendes lányokból miért nem lesz főnök?
Frank Bruno: Békülj ki önmagaddal
Susan Forward: Mérgező szülők
Halász Emese: A boldogság benned van
Verena Kast: Búcsú az áldozatszereptől
Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!
Lukács Liza: Az éhes lélek gyógyítása
Rhonda Byrne: A hős
Boldizsár Ildikó: Életválságok meséi