Kis ​karácsony, skót karácsony / Az ajándék te vagy / Csókolj még! 5 csillagozás

Alison Roberts – Sarah Morgan – RaeAnne Thayne: Kis karácsony, skót karácsony / Az ajándék te vagy / Csókolj még!

Alison ​Roberts: Kis karácsony, skót karácsony Amióta a felesége három éve, épp karácsony előtt meghalt, Adam egyedül neveli ikreit, és egyáltalán nem kedveli a decembert meg a szeretet ünnepét. Ráadásul az édesanyjának el kell utaznia, sőt a bébiszittere is pont most hagyta cserben, ezért felad egy hirdetést, amelyben pár hétre keres valakit a gyerekei mellé. Noha az egyetlen jelentkezőről azonnal látja, hogy alkalmatlan, tekintettel a kényszerhelyzetre, mégis felfogadja… Sarah Morgan: Az ajándék te vagy Sétára indul a behavazott erdőben dr. Daniel Buchannan egykori menyasszonyával, Stellával. Jobban kívánja a lányt, mint valaha, de nem akar többet kötetlen viszonynál, míg a csinos nővér házasságról és gyerekekről álmodozik… RaeAnne Thayne: Csókolj még! Az állatorvos Ben Caldwell mindent tud a fájdalomról, hiszen tragikus módon elveszítette a feleségét, két gyermeke édesanyját. Meggyőződése, hogy sohasem lesz újra szerelmes. Ám egy nap fiatal nő keresi fel sérült kutyájával a… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szívhang különszám

>!
HarperCollins Magyarország, Budapest, 2018
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634485445
>!
HarperCollins Magyarország, Budapest, 2018
272 oldal · ISBN: 9789634485452

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Alison Roberts – Sarah Morgan – RaeAnne Thayne: Kis karácsony, skót karácsony / Az ajándék te vagy / Csókolj még!

Egy hajszálon múlt csak, hogy 5 csillagos legyen a füzet. Mind a három történet eszméletlenül szerethető. Szívesen olvasnám a folytatásaikat. Mert a mellékszereplők is kedvelhetőek. A másodiknál hiányoltam egy utószót, a harmadiknál meg egy kicsit több törődést. Lehetett volna egy kicsivel nagyobb hangsúly a csemetéken is.
De egyébként komolyan mondom, hogy még így is átlagon felüli mindegyik sztori.Csak ajánlani tudom a füzit, ha tehetitek vessétek rá magatokat.

Paulina_Sándorné P>!
Alison Roberts – Sarah Morgan – RaeAnne Thayne: Kis karácsony, skót karácsony / Az ajándék te vagy / Csókolj még!

Mind a három történet a karácsonyi csodáról szól, ahhoz kapcsolódik. A karácsony elhozta az újrakezdés, a szerelem és a boldogság lehetőségét. Számomra szívhez szólóak voltak a történetek, megérintettek. Az első történetben Adam és Emma története. Gyönyörű helyen játszódik a történet, Adam gyermekei csodásak. Emma egy mosolygós teremtés, ahhoz képest spoiler. A második történetben az öccse gyermekei rádöbbentik Danielt arra, hogy belőle is lehet jó apa, ezért spoiler. Hiába ment el Stella, az érzései nem múltak el. A harmadik történetben Ben segít Caidy-nek, hogy spoiler. Csodás lehet olyan helyen élni, ahol Caidy él az állatokkal.

Kasztana>!
Alison Roberts – Sarah Morgan – RaeAnne Thayne: Kis karácsony, skót karácsony / Az ajándék te vagy / Csókolj még!

A romantikus regényfüzetekben van mindíg van egy ütőssebb történet és kevésbé jó. Ennél is ez a helyzet. Ez egy karácsonyi történet füzér, melyben valamelyik főszereplő orvos. Magam részéről a kiadó más kiadványait jobban szeretem, de egy kihívás miatt esett a választásom erre a kötetre. Összességében elmondható, hogy a könnyed kikapcsolódás megvolt. A második történet elég gyenge volt, ezért a 4 csillag.


Népszerű idézetek

zuna19 >!

– Tulajdonképpen honnan származik az a szokás, hogy ha egy nő és egy férfi találkozik egy felfüggesztett fagyöngycsokor alatt, meg kell csókolniuk egymást? – szólalt meg Emma.
Adam, aki a háta mögött állt, annyira elmerült a lány kezének és hajának látványában, hogy beletelt néhány másodpercbe, mire a kényes kérdésre válaszolni tudott.
– Ó, ez egy nagyon régi északi mítosz – kezdte nagy nehezen. – Az az értelme, hogy akik a fagyöngy alatt találkoznak, kötelesek szeretettel fordulni egymás felé. Eredetileg az is része volt a szokásnak, hogy minden csók után le kellett szedni egy bogyót, és amikor mind elfogyott, többet nem lehetett ott csókolózni.
Emma felemelte a félig kész koszorút, és a férfira mosolygott.
– Hát ezen még elég sok van.
Adam erre kinyújtotta a kezét, és letépett egy viaszfehér szemet.
– Jaj, ezt nem szabad! – tiltakozott a lány. – Hiszen még senkit sem csókolt meg.
Természetesen kézenfekvő válasz lett volna, hogy márpedig a hagyományokat tényleg tisztelni kell, de Adam mégsem mondott semmit, csak előrehajolt, s mivel Emma nem húzta el a fejét, lassan és bensőségesen megcsókolta. Ahogy a tűzhányóból kiáradó láva is lassan hömpölyögve emészt fel mindent, ami az útjába kerül, úgy kezdett benne is elhatalmasodni az emésztő vágy. Tudta, hogy azonnal le kell állnia, csak azt nem tudta, mi lesz ezek után.

zuna19 >!

– Hogyan érhet meg az ember harminc-egynéhány évet anélkül, hogy megtanulna ajándékot csomagolni? – tette fel a kérdést félig nevetve, félig komolyan Caidy.
– Két nagyon hasznos találmány segítségével. Az egyiknek a neve színes ajándéktasak, ami mindenütt kapható. A másiké ajándékcsomagoló szolgáltatás, ehhez szintén hozzáférhetsz a legtöbb nagyáruházban.
Caidy nevetett.
– Tudod mit? Te megkapod az egyszerű, négyszögletű csomagokat, mint a könyvek, a dvd-k meg ilyesmi. Az enyémek lesznek a bonyolultabb formák.

zuna19 >!

– Aha… És azzal tisztában vannak, hogy nem tudsz varrni?
– Nincsenek – kuncogott Emma. – Ahogy azt sem árultam el, hogy nem tudok főzni. A nagymamájuk ugyanis sok mindent előre elkészített, és úgy megtömte a mélyhűtőt, hogy én mindeddig titokban tarthattam a konyhaművészeti tehetségemet. Akarom mondani: annak teljes hiányát.
– El sem merem képzelni, mi lesz, ha a falu egyetlen orvosa ételmérgezést kap miattad. Azt biztos nem fogja viccesnek találni.
– Hé, azért annyira pocsék szakácsnő nem vagyok! A doki meg amúgy se talál semmit viccesnek. Mióta itt vagyok, még mosolyogni se láttam.
– Nyilván egy igazi skót. Azok többnyire mogorvák.

zuna19 >!

Daniel az unokaöccséhez fordult.
– Tényleg mindennap Stellánál vagy?
– Persze. Szuper laptopja van, és engedi, hogy játsszak vele. Most interneten keres barátot. Ezt te is megpróbálhatnád, apa. – Alfie nyomott egy jókora adag ketchupöt a tányérjára. – Képzeld el, már háromszázötven levelet kapott! Ha neked is ennyien írnának, mindennap más nő jöhetne hozzánk, és főzhetne nekünk. Neked pedig egy egész évig nyugtod lenne.
Daniel harsogó kacagásban tört ki, és közben majdnem félrenyelt egy darab tésztát.
Alfie tényleg mókás kis kölyök!
Ám Patrick nem találta olyan viccesnek ezt a felvetést


Hasonló könyvek címkék alapján

Carole Mortimer – Miranda Lee – Michelle Reid: A karácsonyi látogató / Felmelegített szerelem / Békából királyfi
Louisa Heaton – Annie Claydon: Magányos szívek karácsonya / A kétezer éves lány
Debbie Macomber – Merline Lovelace – Anne Mather – Linda Turner: Ha eljő a karácsony / Fenyőillatú éj / Fehér karácsony / A karácsonyi gyermek
Anne Mather – Sara Craven – Emma Darcy: Feltámadt szerelem / A gyerekért mindent / Karácsonyi csoda
Cathy Williams – Carole Mortimer – Rosemary Gibson: Apa karácsonyra / Hamvas liliom / Nem csak kötelesség
Liz Fielding: Hamupipőke tűsarkúban
Carole Mortimer – Caitlin Crews – Cara Colter: Házhoz szállított karácsony / Sorsfordító éjszaka / Behavazott karácsony
Sharon Kendrick: Érzéki angyal
Kandy Shepherd: Menyasszony karácsonyra
Karen Swan: Karácsony Tiffanynál