Amikor kiderült, hogy kétéves kisfia dió- és mogyorófélékre allergiás, a szerző saját bevallása szerint úgy érezte, hogy lehetetlen feladat elé állította a sors: van egy nem ételallergiás fia, családja, ráadásul fogalma sincs, mi mindenre kel még odafigyelnie, hogy a legkisebbet megóvja a súlyos allergiás rohamtól. Mivel a felkutatott ételrecepteket kiábrándítónak találta, nekiveselkedett, hogy megalkossa saját, ízletes receptjeit. Ebben a könyvben több mint száz ételt mutat be családja kedvencei közül, a ropogós, ízletes kenyértől és a sajátkészítésű jégkrémektől kezdve a (nota bene!) tojás nélküli piskótákig. Ráadásul káprázatos vendégváró ételötletekkel is szolgál.
Mindegyik ételreceptet elkészíthetjük a „Négy Nagy” allergén valamelyikének (tojás, tejtermék, dió- és mogyorófélék, valamint glutén) elhagyásával.
Mit főzzünk allergia esetén? 2 csillagozás
Tojás, tejtermék, glutén, dió- és mogyorófélék nélkül

Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 2
Hasonló könyvek címkék alapján
- Kollár Anita: Gluténmentes és finom! ·
Összehasonlítás - Kiss Mona: A nagyvilág mentes ételei ·
Összehasonlítás - Tanács Attila: Főzzünk együtt allergénmentesen!
·
Összehasonlítás - Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód ·
Összehasonlítás - Csigó Zita: Diéták nagykönyve – lemondások nélkül ·
Összehasonlítás - T. Fodor Zsuzsanna – Tokodi István: Tej- és tojásallergia, tejcukor-érzékenység ·
Összehasonlítás - Olivia Dupin: Egészségesen, gluténmentesen ·
Összehasonlítás - Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek ·
Összehasonlítás - Kiss Móni: 4x15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak ·
Összehasonlítás - Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak ·
Összehasonlítás