Mit ​főzzünk allergia esetén? 2 csillagozás

Tojás, tejtermék, glutén, dió- és mogyorófélék nélkül
Alice Sherwood: Mit főzzünk allergia esetén?

Amikor kiderült, hogy kétéves kisfia dió- és mogyorófélékre allergiás, a szerző saját bevallása szerint úgy érezte, hogy lehetetlen feladat elé állította a sors: van egy nem ételallergiás fia, családja, ráadásul fogalma sincs, mi mindenre kel még odafigyelnie, hogy a legkisebbet megóvja a súlyos allergiás rohamtól. Mivel a felkutatott ételrecepteket kiábrándítónak találta, nekiveselkedett, hogy megalkossa saját, ízletes receptjeit. Ebben a könyvben több mint száz ételt mutat be családja kedvencei közül, a ropogós, ízletes kenyértől és a sajátkészítésű jégkrémektől kezdve a (nota bene!) tojás nélküli piskótákig. Ráadásul káprázatos vendégváró ételötletekkel is szolgál.
Mindegyik ételreceptet elkészíthetjük a „Négy Nagy” allergén valamelyikének (tojás, tejtermék, dió- és mogyorófélék, valamint glutén) elhagyásával.

>!
M-érték, 2009
224 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639889477 · Fordította: Okos Ella

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Kiss Mona: A nagyvilág mentes ételei
Tanács Attila: Főzzünk együtt allergénmentesen!
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Csigó Zita: Diéták nagykönyve – lemondások nélkül
T. Fodor Zsuzsanna – Tokodi István: Tej- és tojásallergia, tejcukor-érzékenység
Olivia Dupin: Egészségesen, gluténmentesen
Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek
Kiss Móni: 4x15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak