Harry 19 csillagozás

Alice Montgomery: Harry

Tudj meg mindent Harry Stylesról, a földkerekség legdögösebb fiúcsapatának legszexisebb tagjáról Alice Montgomery vadonatúj életrajzi könyvében. Amikor Harry Styles meghallgatásra jelentkezett az X-Faktorba, még nem sejthette, hogy hamarosan otthagyja az iskolát, szombati munkáját a pékségben, az ismeretlenséget és az átlagos életet. A One Direction bejutott a döntőbe, lemezszerződést nyert, és nem telt sok időbe, hogy Harry arcával legyenek tele a hálószobák országszerte. De hogy birkózott meg Harry új keletű hírnevével? Mi történik, amikor a brit vihar végigsöpör Amerikán? Harry a lányvadító csábos zöld szemével és göndör fürtjeivel gyönyörű nők gyűrűjében találta magát. De mi igaz a pletykákból? Íme, a teljes igazság Harry kapcsolatairól Carolin Flackkel, Taylor Swifttel és a férjezett Lucy Horobinnel. Mik Harry és az 1D tervei? Alice Montgomery könyvéből minden kiderül arról, miként akarja Harry Style és az 1D többi tagja meghódítani a világot.

Eredeti cím: Harry Styles – The Unauthorized Biography

>!
Ciceró, Budapest, 2013
242 oldal · ISBN: 9789635398218 · Fordította: Kövesdi Miklós
>!
Ciceró, Budapest, 2013
186 oldal · ISBN: 9789635398706 · Fordította: Kövesdi Miklós

Kedvencelte 1

Most olvassa 6

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 8

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Timi970120>!
Alice Montgomery: Harry

Természetesen az egész erősen attól függ, mennyire érdekel minket Harry Styles.
Aki most vetette nemrég bele magát a „One Direction világba”, annak remek kis olvasmány; itt elég sok mindent megtud arról, amit azok, akik már régóta benne vannak, tudnak.
És nekik nem hiszem, hogy sok újdonságot tartogathat ez a könyv. Engem legalábbis nem ért sokszor meglepetés.

itssara>!
Alice Montgomery: Harry

Nekem összességében tetszett a könyv, sok minden új dolgot tudtam meg Harryről és a One Directionről is. Azt sajnálom egyedül, hogy a könyv 2013ban jelent meg, szóval ami azután történt (pl.: 1D felbomlása, Zayn kilépese) nem volt benne, pedig az előbbiek oka nagyon érdekel. Minden Harry rajongónak ajánlom.<33

2 hozzászólás
KTamara>!
Alice Montgomery: Harry

Ha kritikus akarok lenni, akkor nem kap ennyi csillagot, de nem akarok. Elfogult vagyok. És különben is. Harry „az” Harry és kész. :)

fejesadel>!
Alice Montgomery: Harry

Én elég nagy One Direction fan vagyok, de nem olyan régóta, ezért a fiúk múltjáról nem tudtam sokat. Ebből a könyvből sok újdonság kiderült számomra. Az elején a X faktoros szerepléseikről volt szó, aztán később a karrierükről. Egyszer olvasandó könyv de végülis nekem tetszett.

Nórcsy08>!
Alice Montgomery: Harry

Na jó. Hatalmas 1D fan vagyok, de úgy érzem ez a könyv nem nekem való. Alapból irtózom az életrajzoktól, mert megkeserítették az életemet és még párszor fogják is. Persze, rengeteg dolog volt benne amiről már tudtam, de nyilván sok új dolgot is megtudhattam. Bármennyire is imádom a srácokat, az életrajzuk nem igazán köt le. Bocsi Harry és Alice, de nekem ez most nem jött be…


Hasonló könyvek címkék alapján

Presser Gábor: Presser könyve
Jávor Bence – Csapody Kinga – Gelencsér Milán: Na még mit nem?!
Måns Mosesson: Tim
Adrian Grant: Michael Jackson
Matt Richards – Mark Langthorne: Bohém rapszódia
Justin Bieber: Az első lépés az öröklét felé: az én történetem
Britney Spears: A bennem lévő nő
Hanna Faber: Always Love You – Whitney Houston
Mary Gabriel: Madonna
Mátyás Lara (szerk.): Queen