Érzelmek ​ingoványa 1 csillagozás

Alice Miller: Érzelmek ingoványa

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

…Miután Attila kinyitotta az ajtót, beléptek a szobájukba.
– Na, akkor öltözzünk át gyorsan és irány a fürdő.
Andrea eleget tett az utasításnak és vetkőzni kezdett. Néhány pillanat múlva már meztelenül volt. Elővette bikinijét. Attila megkövülten figyelte. Andrea zavartan nézett a férfira.
– Mi a baj?
– Semmi, – mosolygott, – csak gyönyörködöm.
A nő arcán halvány pír futott végig. Bikinije felső részét maga elé fogta.
– Hadd segítsek. – mondta Attila elrekedt hangon és Andrea mögé lépett. Hátul összekapcsolta a pántot, majd kezét előrecsúsztatta és megmarkolta a lágy halmokat. Ajkaival gyengéd csókokat lehelt Andrea nyakára.
– Nem azt mondtad, hogy segítesz? – suttogta a nő, miközben térdei rogyadozni kezdtek.
– De igen. – felelte Attila a csókok közepette.
– Akkor? – pihegte Andrea.
– Kívánlak.
– A fürdő… – nyöszörögte a nő.
– Lesz arra is idő. – felelte a férfi és gyengéden ráborította az izgalomba hozott Andreát az ágyra…

>!
Magánkiadás, Mezőtúr, 2014
110 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630886550

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Kuchera>!
Alice Miller: Érzelmek ingoványa

Hát hogy is mondjam… Nem voltak mélyen szántó mondatok benne, az tuti, No persze nem is azért vettem meg, mert valami olyasmire számítottam.
A könyvben vázolt életek, élethelyzetek, családok, és mindent összevetve a felrajzolt kép azokról az emberekről, akik szerves részét képezik a történetnek elég szomorú. Viszont sajnos meglehetősen életszerű. Sajnos túlságosan is az.
Megcsalás ámítás, átverés, egymás életének megkeserítése, és egymás érzéseinek, érzelmeinek semmibe vétele, s valahol a másik ember sárba tiprása. Valahol ezek a dolgok mind – mind előjönnek, egy jól, konzekvensen, és logikusan felépített erotikus történetben.
A végkifejlettel egyben egy romantikus mese. Kár, hogy az előzményeket figyelembe véve szinte eltörpül ez a mese, és az általános érvényű örök igazság, ami minden romantikus mese velejáró tanúsága, a rossz megkapja büntetését, a jó pedig elnyeri méltó jutalmát. A Herceg végül megkapta itt is a királylányt (Nem is csak egyszer) A gonosz banyát pedig épp úgy lapátra tették, ahogy korábban ő felszarvazta a daliás hercegét.
Mint mondtam, kár, hogy az előzmények fényében mindennek egész más mellékzöngéje, és „fénytörése” lesz így a történetet összességében tekintve.
Elég szomorú, hogy a felfestett sorsok sajnos eléggé jellemzőek társadalmunkra, generációnkra.


Hasonló könyvek címkék alapján

Nicholas Shear: Megcsalt hűség
William Whitestone: A tét
Nagy Zoltán (szerk.): Téboly