Wallbanger (Cocktail 1.) 32 csillagozás

Alice Clayton: Wallbanger

Caroline ​Reynolds has a fantastic new apartment in San Francisco, a KitchenAid mixer, and no O (and we’re not talking Oprah here, folks). She has a flourishing design career, an office overlooking the bay, a killer zucchini bread recipe, and no O. She has Clive (the best cat ever), great friends, a great rack, and no O.
Adding insult to O-less, since her move, she has an oversexed neighbor with the loudest late-night wallbanging she’s ever heard. Each moan, spank, and--was that a meow?--punctuates the fact that not only is she losing sleep, she still has, yep, you guessed it, no O.
Enter Simon Parker. (No, really, Simon, please enter.) When the wallbanging threatens to literally bounce her out of bed, Caroline, clad in sexual frustration and a pink baby-doll nightie, confronts her heard-but-never-seen neighbor. Their late-night hallway encounter has, well, mixed results. Ahem. With walls this thin, the tension’s gonna be thick…
In her third novel, Alice Clayton… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Gallery Books, New York, 2013
384 oldal · ISBN: 9781476741185
>!
Omnific Publishing, Los Angeles, 2012
320 oldal · ISBN: 1623420032
>!
Omnific Publishing, Los Angeles, 2012
314 oldal · ASIN: B00ADRU4A6

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Caroline Reynolds


Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Alice Clayton: Wallbanger

Igen gondoltam, hogy ebben a formában jobban fog tetszeni, mint a magyar kiadás.
Nem egy nagy durranás, de valahogy a humor része sokkal jobban átjött és tényleg sokat nevettem a történeten.
A karakterek még mindig felszínesek, de mégis szerethetőek.
Az esemény a szokásos sablon sztori némi extra energiákat igénylő erotikával.
Egy könnyed nyári délutánra tökéletes.

Brigi__>!
Alice Clayton: Wallbanger

nem volt rossz könyv. számomra az egyszer elolvasom kategóriába tartozik.
humorban nem volt hiány, ugyanakkor nagyon kiszámítható volt.
kikapcsolódásra tökéletes olvasmány.

Nusejka_Sentellion>!
Alice Clayton: Wallbanger

Ez a könyv valami iszonyat jó, halálra röhögtem magam. Legalábbis az első felén. Nagyon jól indított, alig bírtam letenni, de a közepén jött egy mélypont, ahol elkezdett unalmas lenni, és ez sajnos a végéig nem lett jobb.
Caroline új lakásába költözve azzal szembesül, hogy a szomszédja meglehetősen zajosan éli a szexuális életét, ráadásul nem is egy partnerrel. Néhány álmatlan éjszaka után Caroline átkopog és végre megismeri a titokzatos és szexis Simont. Az elején természetesen nincsenek nagyon jó viszonyban, a sok vicces helyzet és szöveg is ebből adódik. A könyv második felében viszont már leginkább csak azt láthatjuk, ahogy a gerlepár szép lassan komótosan összemelegszik, ami borzasztóan aranyos, de végtelenül unalmas a könyv első feléhez képest.
A vége felé én még reménykedtem egy fordulatban, még akár egy ex felbukkanása is megfelelt volna, de semmi, a szereplők csak a saját kis belső problémáikkal vannak elfoglalva. Az utolsó pár oldalon már nagyon nehezen rágtam át magam, volt egy olyan érzésem, hogy az utolsó néhány fejezetet már igazán ki lehetett volna hagyni.
Na de miután jól lehúztam, azért azt mondanám, hogy ajánlom mindenkinek és nem szabad kihagyni, mert nagyon szórakoztató kis könyvecske ez és nagyon kíváncsi vagyok az írónő többi művére is :)
Engem a borító a Nagy Szürkés vonalra emlékeztet, ne hagyjátok, hogy becsapjon, mert semmi köze nincs a történethez, max. ha a pasi farmerban lenne :)

7 hozzászólás
PappDóra IP>!
Alice Clayton: Wallbanger

Csak annyit tudok mondani, és akkor most tényleg nagyon őszinte vagyok, hogy rég kapcsolt már ki könyv ennyire. Nagyon jó volt. :)

lilice>!
Alice Clayton: Wallbanger

Remekül szórakoztam rajta, vicces kis sztori volt, különösen az sms-ek tetszettek, meg a különböző szereplők gondolatainak párhuzamos bemutatása, hogy mit gondolnak ugyanarról a szituációról, meg mit látnak egy-egy gesztus mögé. Tanulságos abból a szempontból, hogy mennyire eltérően látják a dolgokat a nők és a férfiak :)
Nem kell komolyan venni, szerintem simán elmenne a mostani hasonló témájú könyvek jól megírt paródiájának is.

Toffy_Sentellion>!
Alice Clayton: Wallbanger

Aranyos történet, jót nevettem rajta.
Az első 1/4-ben irritált mind a két főszereplő, gondoltam föl is adom, de végül meggondoltam magamat. Semmi különös, semmi magaslat. Vicces, aranyos, ennyi.

miriel>!
Alice Clayton: Wallbanger

Nem volt rossz. Az elején kifejezetten vitt magával a könyv, aztán a kétharmadánál egy kicsit ellaposodott. Jókat nevettem rajta, úgyhogy ilyen szempontból mindenképp megérte elolvasni: sok a vicces szituáció. Viszont a végét nagyon elhúzta az írónő. Értem én, hogy be kell pótolni az elmaradt erotikát, de ez kicsit sok volt.
De könnyed olvasmányra vágytam és meg is kaptam.

hungi_moncsi>!
Alice Clayton: Wallbanger

Nagyon tetszett a könyv. A címválasztást nagyon jónak tartom. A vicces helyzeteknek, elnevezéseknek (pl. Wallbanger, Pink Nightie Girl, Purina, Spanx, Lower Caroline, Simon Woodoo, O stb.) és párbeszédeknek köszönhetően olvasás közben többször felnevettem. Mindig történt valami olyan, ami megmosolyogtatott.
Caroline és Simon tökéletes párt alkotnak, mindenben összeillenek. Már a találkozásuk első pillanatától kezdve forr közöttük a levegő. Tetszett Clive, a macska, aki egy külön egyéniség. Különösen tetszettek az SMS-ek a szereplők között és az, amikor a nyaralóból hazafelé menet megismerhettük a férfiak és nők gondolatait. Ezek nagyon valósak, kihangsúlyozzák a gondolkodásbeli különbségeket.
Megtetszett az írónő stílusa, nagyon kíváncsi vagyok a többi regényére is.

S_E_Tünde>!
Alice Clayton: Wallbanger

Nagyon aranyos történet, de semmi több, még az erotikus jelenetek is aranyosan vannak leírni, ami inkább mosolyt csal az arcunkra mintsem másra hasson. Egyértelmű, hogy mi következik és ettől egy kicsit unalmas is. Nincs benne karakterfejlődés és hiányoznak a jellemek a mellékszereplőkből is. Kevés a háttérinformáció.


Népszerű idézetek

Nusejka_Sentellion>!

He was wooing me. And I was letting him woo. I wanted the woo. I deserved the woo. I needed the wow that would surely follow the woo, but for now, the woo? It was whoa.

2 hozzászólás
SzAngelika>!

Now, up until this point in my life, I'd shared that old theory that sex was like pizza. Even when it's bad, it's still pretty good. I now hated pizza.

Chapter 2

Brigi__>!

No way, buddy. I'm not machuuing your pichu now. Huh-uh.

Brigi__>!

Get your ass over here right now, you motherfucking scary movie pusher.

Javíthatatlan>!

I don’t care how old you are, or what background you come from, there are two universal truths. We will always laugh at… gas if it happens at the wrong time, and we are always curious about what goes on in other people’s bedrooms.

1 hozzászólás
Brigi__>!

[…] I'd shared that old theory that sex was like pizza. Even when it's bad, it's still pretty good. I now hated pizza. For several reasons.

Brigi__>!

No woman has ever done breakfast bread foreplay the way you do.

Brigi__>!

[…] I switched my class from yoga to kickboxing.


A sorozat következő kötete

Cocktail sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana
Vi Keeland: The Naked Truth
Elle Kennedy: The Chase
Tara Sivec: Futures and Frosting
Emma Chase: Royally Screwed
Jay Crownover: Better When He's Bad
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Vi Keeland: Inappropriate