Faldöngető (Koktél 1.) 1125 csillagozás

Alice Clayton: Faldöngető Alice Clayton: Faldöngető

Caroline ​Reynolds magáénak tudhat egy fantasztikus, új lakást San Franciscóban, egy irigylésre méltó háztartási robotgépet… O-t viszont nélkülözni kénytelen (és itt most nem Oprah-ról van szó, kedves olvasók). Tervezői karrierje felfelé ível, irodája a kikötőre néz, egy bombasztikus cukkini kenyér receptje is az övé… de O-nak se híre, se hamva. Ott van neki Clive (a világ legaranyosabb cicája), a jó barátok, egy hatalmas ágy, csak O nem.

Azóta, hogy beköltözött új lakásába, az O nélküliség állapotát szexuálisan túlfűtött szomszédja tetőzi be, aki éjnek évadján olyan hangos faldöngetésben részesíti, amilyet még sosem hallott. Minden nyögés, náspángolás és… ez csak nem egy nyávogás volt? …hangsúlyozza a tényt, hogy nem csupán nem hagyják aludni, de még mindig meg van fosztva…, igen, helyes a tipp: O-tól is.

Majd belép a képbe Simon Parker (tényleg, Simon, kérlek, lépj be). Amikor a faldöngetés odáig fajul, hogy jóformán szó szerint kilöki a gazdáját az ágyból,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
424 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548043 · Fordította: Balázs Júlia
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
424 oldal · ISBN: 9789632549132 · Fordította: Balázs Júlia

Enciklopédia 15

Szereplők népszerűség szerint

Simon Parker · Caroline Reynolds · Clive (macska) · Jillian Sinclair

Helyszínek népszerűség szerint

Nerja - Spanyolország · San Francisco


Kedvencelte 206

Most olvassa 37

Várólistára tette 159

Kívánságlistára tette 180

Kölcsönkérné 11


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Alice Clayton: Faldöngető

Hát igen! Ez nagyon kellett már.
Másodszori olvasásra is annyira tetszett mint elsőre.
A Faldöngető és a Rózsaszín hálóinges lány ismét csak taroltak nálam.
Azon kívül, hogy ez egy erotikus könyv, engem nem ez fogott meg leginkább az olvasáskor, hanem a humora. Folyamatosan nevettem. Nem tudtam abbahagyni a mosolygást, szerintem napokig levakarhatatlan lesz az arcomról az a kis vigyor.
A munkahelyemen kezdtem, bele de ott le is kellett tennem, mert annyit vihogtam, hogy már hülyének néztek. Beszámolni meg nem akartam min nevetek annyit. Érthető is szerintem.
Régebben szerettem a mellékszereplőket, akik most nagyon idegesítőek voltak. A főszereplőkért még mindig rajongok. Nemhiába, róluk szólt a történet.
Bármennyire is tetszik, ahogyan az írónő a barátságot ábrázolja a két hármas társaságban, kicsit kiborítónak tartottam a cserebere dolgot. Mimi és Sophia idegesítő volt nagyon és persze a párcsere Neil és Ryan miatt is idegesített. Értem, hogy végül így passzoltak, de nekem ez nem fér bele. Ezt az egy dolgot tartottam bosszantónak a sztoriban.
Annak viszont örültem, hogy a végére minden a helyére került. Így kell egy jó könyvnek végződnie.

kiruu>!
Alice Clayton: Faldöngető

Elszórtan cselekményleírást tartalmaz!
Most komolyan. A macska szemszögéből írta meg az utolsó pár oldalt? :DDDDDDDDD Ez nagyon durva. Szét röhögtem magam. Bebújtam az ölelésükbe és megpihentem. Otthonunk teljesen biztonságos volt, és most, hogy Etetőt és Magasat is felügyelet alatt tartottam, én is álomra hajtottam a fejem. Róla álmodom. Róla, az én egyetlenemről, akit örökre elveszítettem… Ez haláli. :D Whiskas ;)))))))
Nagyon féltem megvenni, mert a címéből ítélve konkrétan pornókönyvnek lehet tekinteni. De nem az hála istennek.
Carolinet alias Faszlohasztót alias Rózsaszín hálóinges lányt nagyon bírtam, mert ugye van egy cicája, és hát akinek állata van az csak jó lehet. Szókimondó volt és ha nem tudott visszavágni, akkor sem futamodott meg. Azért én egy kicsit másképpen rendeztem volna a dolgokat, de attól még egy egész jó szereplő.
Simon alias Faldöngető hm.. roppant érdekes személyiség. Nem teljesen jöttünk rá, hogy miért is volt olyan hangos az a dolog, de gondolom azért, mert az ágy túl közel volt a falhoz, vagy közel csúszott. :D Mivel fotós, ami az állatokon kívül nagy szenvedélyem, ezért őt is rögtön megkedveltem. Az, hogy egyszerre három nő, volt a háremében nagyon nem tetszett, de ez kellett a faldöngetéshez. Tehát nagy részben őt is nagyon megkedveltem, de voltak benne hibák. :) Plusz pont, amiért nem kellett a lelkét ápolgatni senkinek. Ez főként Simonra igaz, akivel történt egy-két dolog, de hál istennek, nem kellet pátyolgatni.
Náspáng, Whiskas, és Kuncogó. A hárem tagjai. Ilyet kitalálni. :DDDD Erről nem mondok többet, tessék csak kíváncsiskodni. ;)
Caroline barátnői nagyon királyak. Sophia és Mimi. Sophia magas, hosszú lába, vörös hajú. Mimi alacsony, ott kerek, ahol kell. Mind a kettőnek megvannak a pasi ideáljai. Neil és Ryan, vagyis Simon két legjobb barátja. Sophia esete az okos, magas és szőke pasik, történetesen, pont olyan, mint Ryan. Mimi este a nagydarab, kicsit kigyúrtabb pasik, akik megvédik, mivel ugye olyan pici, aki nem más, mint Neil. Ez így mind szép és jó, csak hát… néha változnak a dolgok. ;)))))
Bevallom nagyon nehezen jutottam túl az első oldalon, mert annyira röhögtem. És ez az egész könyvre igaz. Hihetetlenül jó beszólások viccek és poénok vannak benne, amiért gratulálok az írónőnek. Néha komolyan muszáj volt letennem a könyvet, mert sírtam a röhögéstől. :D
Jó hosszúra sikerült az előjáték Caroline és Simon között. Aminek az elejét nagyon élveztem. Aztán jöttek a bonyodalmak. Visszautasítás, túl fűtött szexualitás, nincs O, sírás, medencés buli… És ez csak egy-két dolog. Egy kicsit idegesítő volt, de ez még elment.
Spanyolország tökéletes volt. Nem szeretem a nyálas, romantikus dolgokat, de ez még engem is magával ragadott. A könyv egyik legtökéletesebb része volt. :)
És akkor jöjjön, ami nagyon elrontotta a könyvet, és muszáj levonnom azt a fél csillagot. Szexmaraton. Én nem tudok rá más szót mondani. Amennyit 24 órában dugtak. Ez már túlzás. Ráadásul egy kicsit gusztustalan is volt, hogy egy óriási felfordulás közepén… Nem lett volna gond, hogyha ez a rész kimarad.
Jillian és Benjamin. :DDDDD Az én drágaságaim. Imádom őket. Ennyi. :)
A végére hagytam őfelségét Clive-ot, a macskát. Kétségkívül a legjobb szereplő a könyvben. Ha kellett hízelgett, ha úgy gondolta valakit meg kell leckéztetni, akkor lepisilte a pulóverét, mindenkinek azt adta, ami járt neki és mégis elhagyta a szerelmi… Mi, tragédia! Csalódtam Whiskasban.. :(
Ui.: Kedves, O! Nagyon bízom benne, hogy… ááá hagyjuk a felesleges szöveget. Csak soha ne hagyj el! ;) ezt muszáj volt:D

2 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Alice Clayton: Faldöngető

Ez egy kimerítő „kapcsolat” volt a könyvel.
Nagyon vártam ezt a történetet, sok jó értékelést olvastam róla.
Az eleje nagyon tetszett, de a közepétől kezdtem unni.
A vége viszont szintén jó volt.
A humor egyedi ebbe a történetben, ha kicsit igényesebben lett volna kidolgozva biztos kedvencemmé avattam volna.
Lányok köszönöm a biztatást, hogy olvassam el. Nem bántam meg.

4 hozzászólás
Csakegyolvasólány P>!
Alice Clayton: Faldöngető

Nem is tudom, hogy mit mondjak a könyvről. Érdekes is volt, meg nem is. Az elejét nagyon szerettem, de a vége felé az egész történet kezdett átmenni unalmasba. Aztán volt egy nagyszerű zárás, amiért oda voltam. Akkor most hogy is van ez?
Caroline nem egy félénk lány. Inkáb mondanám céltudatos, szókimondó és bátornak. Szenvedélye a sütés és elég jó munkahelye is van. Azonban egyetlen hibája, hogy még soha sem találkozott még az a bizonyos O – val. Nos, ez volt az a rész, ahol kicsit elbizonytalanodtam. Már megint egy olyan történet, ahol a főszereplő lánynak muszáj megkeresni a saját orgazmusát (ez a fajta esemény/cselekményszál már A Klub című könyvben sem tetszett). Viszont ennek ellenére mégsem tettem le a könyvet. És, azt hiszem, hogy jól tettem.
Bővebben: http://konyvekmindenhol.blogspot.sk/2017/02/alice-clayt…

4 hozzászólás
Pandalány P>!
Alice Clayton: Faldöngető

Másodszori olvasásra is nagyon eredeti humorú regénynek tartom ezt a romantikus-szenvedélyes kötetet, amiben a férfi és nő mellett egy macska is gyakorlatilag főszerepet játszik. Igen, egy macska. :D Zseniális ötlet!
A könyv erősségét a humor adja, amihez Caroline és a Faldöngető közötti folyamatos szexuális feszültség csak hozzáad. A többi karakter szerepe mellékes, nincs szükség igazán rájuk. Leszámítva a macskát, Clive-ot. A történet kissé elrugaszkodott a valóságtól, hiszen mennyi az esélye annak, hogy a szomszédod egy igazi macsó, és aki Rózsaszín Hálóinges lánynak fog szólítani nyilvánosan. :D Mindenesetre rendkívül szórakoztató párbeszédekkel, élcelődésekkel van teli a könyv, imádtam olvasni őket ismét és van esély rá, hogy valamikor megint újraolvasom a történetet.
Nem tudok rá maximális csillagot adni, de szerintem egyáltalán nem olyan langyi könyv,mint ahogy azt több értékelésben is olvastam, vannak sokkal rémesebbek is ebben a témában (számomra például az Elemésztve ezerszer rosszabb történet).
Amikor ezt a könyvet vettem anno az Ulpiusban, a kiadó a fénykorát élte és nagyon sajnálom, hogy már nem tudnak minket megörvedeztetni hasonló remek könyvekkel.

janka0416>!
Alice Clayton: Faldöngető

Borító: 5/5 – itt már készen voltam. :D
Cselekmény: 5/5*** – Hát ez…faldöngetően jó volt. :D
Simon&Caroline&Nadja&Kathie bevezetett engem a nagybetűs O-hoz. :DD
Simon: Miért vagy te Simon??? Annyira imádtalak, te faldöngető. Én is szeretnék egy ilyen szomszédot. :D
Caroline: Több O-t neked! :D
Clive: Te drága!!! Ha valaha egyszer lesz egy Simonom, tuti,hogy elijesztgetem vele a lányokat XD

Mi a könyv tanulsága?
– ez a könyv nálam lepipálta a szürke ötven árnyaltot 100%-ig, aki még nem olvasott túl sok erotikus könyvet, mindenképpen a Faldöngetővel kezdje :D
– amikor valaki a falat döngeti, ne gondolj egyből a rosszra. :D
– ha a szomszédban macska van, soha ne mond,hogy Miaúú :D
– soha ne olvasd matek, töri, magyar órán.. metrón, buszon se! :D
És végül…
@dinnyemano : Miaúúú már csak azért is XDDD
@Marcsi8909 : Egy jó kezdet! :)))
@letty01 : Legjobb gyógyszer a náthára! :DD
*Britney Spears -Work bitch* – http://www.youtube.com/watch…

61 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Alice Clayton: Faldöngető

Az ilyen jellegű könyvekhez, mindig szükségem van egyfajta hangulathoz. Olyankor veszem kézbe őket, amikor nyugis időszakomat élem, nem nyomaszt semmi, így élvezni tudom humorát és nem akadok ki még azon az abszurd dolgon sem, hogy a főhősnő belső párbeszédet folytat saját alteste, agya és szíve részvételével. Akik rám néztek olvasás közben, biztosan idiótának gondoltak, úgy vigyorogtam Caroline és Simon szócsatáin, baráti társaságán és persze az édes cicán!
A könyv adatlapján feltüntetett erotikus címke teljesen helytálló jelző, de közel sem volt benne annyi szex, mint amennyit nekem a borító és cím sugallt. Inkább egy jópofa, humoros és pikáns történet volt, kedvelhető karakterekkel. Pár jelenet kissé klisésnek tűnt (mint például a horrorfilmes rész), de a Faldöngető és Rózsaszín hálóinges lány még ezeket is feldobták. Azért bevallom, a nyaralásos részt hangyányit untam és sejtettem, mi fog kisülni belőle…Az utolsó fejezeten aztán percekig röhögtem. :D :D

2 hozzászólás
Evelena>!
Alice Clayton: Faldöngető

A címe kicsit félrevezető volt, de amint elolvastam a leírását itt molyon, rögtön tudtam, hogy el kell olvasnom, mert folyamatosan nevettem ezen a rövid leíráson is már.
Az a sok „O” :D
Rég olvastam már ilyen szókimondó és egyszerre folyamatosan viccelődő könyvet.
Az alapszituáció, hogy a lány új helyre költözik, hosszú „O”-mentes időszakot él át és a szomszédban lakó srác nem más, mint egy igazi „faldöngető” már alapból szórakoztató, de csak ezután jön a java!
A sok közös ismerős, a kialakuló helyzetek, a félreértések a várakozások.
Egyetlen egy problémám volt a történettel: sokkal erotikusabbnak gondoltam és csak vártam és vártam, hogy legyen már valami…
Kicsit sok volt az időhúzás (de lehet, hogy csak nekem).
Viszont ezen kívül nagyon tetszett, Simon nagyon jó pasi, könnyen bele lehet zúgni.
Clive pedig :D Ilyen macskáról még sosem olvastam, micsoda személyisége van. Valószínű, hogy még mindig Whiskasról álmodik. :D Ha már itt tartunk, a kreatív „hárem” nevek is nagyon találóak.
Összegezve az egész egy jó kis kikapcsolódós-nevetős, erotikus-romantikus könyv. Nem kell tőle hatalmas mélységeket várni, a célja a szórakoztatás inkább és ezt teljes mértékben meg is valósítja. :)

Cicu>!
Alice Clayton: Faldöngető

Hát ennyit már rég szenvedtem könyvvel.
Ha összegezni akarnám akkor a legjobb szó rá a bugyuta.
1 csillag jár Simonnak, 1 csillag a macseknak, nekik voltak jó pillanataik :)
De Caroline az O nélküliségével vérszánalom.
Sajnos ebből már kinőttem, 14 éves koromban talán még szórakoztatott volna, így viszont csak halálosan untam.

17 hozzászólás
Illatos_Hópehely P>!
Alice Clayton: Faldöngető

Ez nem az az újraolvasós.
Egynek jó volt, de nem lesz a kedvencem.
Idegesített Caroline kínlódása, vágyakozása O után. Folyamatosan vártam hogy történjen már valami, valami izé, amiért lehet izgulni. De nem történt semmi.
A végét szinte átlapoztam.
Kihívás ✔

15 hozzászólás

Népszerű idézetek

sziromkiállítás>!

– Da! Da! Da!
Aha. Ezek szerint orosz. Hogy fordulna föl egész Szentpétervár!

kiruu>!

– Caroline? – szólt le nekem.
(…)
– Igen, Simon? – kiabáltam föl.
– Későn értél haza.
– Mi az, netán figyeled az ajtómat? – (…)
– Aha. Kenyérért jöttem. Ide a cukkinivel, asszony!

138-139. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caroline Reynolds · Simon Parker
kiruu>!

– Óóóó, igen, pontosan így. Simon… Mmmm… miaú, miaú, miauú.
Édes Istenem, a fal mindkét oldalát elszabadult cicák ostromolták ma éjjel. A nőnek valamilyen akcentusa lehetett, de nem igazán tudtam megállapítani, hogy milyen. Az biztos, hogy kelet-európai. Cseh? Netán lengyel? És én nagyon is ébren vagyok, lássuk csak, éjjel 1 óra 16 perc van, és én azon töprengek, hogy milyen nemzetiségű lehet a nő, akit a szomszédban éppen döngetnek?
(…) 3 bekezdés következik
– Da! Da! Da!
Aha. Ezek szerint orosz. Hogy fordulna föl egész Szentpétervár!

18. oldal

1 hozzászólás
kiruu>!

– Először is töröld meg a kezed valamivel, majd nekiállhatunk. Lehetsz a kuktám.
Körülnézett, konyharuhát keresett, én pedig megfordultam, hogy megtaláljam azt a bizonyosat, amit az előbb elől hagytam. A pultasztalon nézelődtem, amikor két erős és jól megfontolt szándékkal elhelyezett kéz markolását éreztem a fenekemen.
– Na de kérem! – mondtam megrökönyödve.
– Kérem bizony – vágta rá vidáman, és nem engedett a szorításból.
– Várom a magyarázatot – (…).
– Te mondtad, hogy először keressek valamit, amibe megtörölhetem a kezemet – hebegte, én pedig próbáltam nem elnevetni magam, miközben a hátsómat finoman megszorította.
– És te azt gondoltad, hogy én ezt a fenekemre értettem? – (…).
– Mit is mondhatnék? A szomszédaimmal spontánul szoktam viselkedni – (…).

Cicu>!

– Könnyű úgy ítélkezni valaki fölött, hogy nem ismered, nem igaz?

132. oldal

1 hozzászólás
Pandaaaa P>!

(…) a szex csaknem olyan, mint a pizza. Akkor is nyújt némi élvezetet, amikor tulajdonképpen rossz.

15. oldal

Kapcsolódó szócikkek: szex
3 hozzászólás
kis_macko>!

Mindegy, milyen korosztályhoz tartozol, honnan jöttél, két egyetemes igazság létezik. Az egyik, hogy mindig nevetni fogunk azon, ha valaki rosszkor szellent, a másik pedig az, hogy mindig kíváncsiak leszünk arra, mi zajlik mások hálószobájában.

24. oldal

kis_macko>!

De bármilyen közel áll hozzánk egy barát, vagy éppen egy szerető, szükségünk van arra, hogy ténylegesen tartozzunk valakihez, meglegyenek a gyökereink, mert ezek a gyökerek adnak tartást, amikor azt érezzük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk.

175. oldal

Faythe P>!

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor egyszerűen csak minden pont olyan, amilyennek lennie kell.

165. oldal


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Vi Keeland: A beosztott
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
Vi Keeland: A viszony
Vi Keeland: Egomániás