My ​Life with the Walter Boys (My Life with the Walter Boys 1.) 51 csillagozás

Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Jackie Howard does not like surprises. Chaos is the enemy. The best way to get her successful, busy parents to notice her is to be perfect. The perfect look, the perfect grades—the perfect daughter. And then…

Surprise #1: Jackie’s family dies in a freak car accident.

Surprise #2: Jackie has to move cross-country to live with the Walters—her new guardians.

Surprise #3: The Walters have twelve sons. (Well, eleven, but Parker acts like a boy anyway.)

Jackie is now surrounded by the enemy. Loud, dirty, annoying boys—who have no concept of personal space. Okay, several of the oldest guys are flat-out gorgeous. But still annoying. She’s not stuck-up or boring—no matter what they say. But proving it is another matter. How can she fit in and move on when she needs to keep her parents’ memory alive by living up to the promise of perfect?

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
358 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781402297861

Kedvencelte 11

Most olvassa 4

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Vanessza_Dénes
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Kedves kis nyári olvasmány, ami meglepően összeszedett volt ahhoz képes, hogy eredetileg wattpad-en indult. (Anna Todd óta kételkedem az oldalban.)
Azt hiszem a hangulat volt a legjobb az egészben. Annyira ontotta magából a nyári életérzést, hogy néha azt is elfelejtettem, hogy se a történet szerint, se itt nincs még csak tavasz.
Kedveltem a testvéreket, és nagyon örültem, hogy ilyen sokan voltak, még ha így kevesebb szerep is jutott egyeseknek.
Az egész annyira aranyos és kedves volt, valahol egy blog és egy könyv között, és nagyon jó pillanatomban kapott el.
Egyedül talán azt tudnám kifogásolni, hogy rémes, hogy a lány képtelen volt okulni a Rómeó és Júliából. (Bár ha megtette volna, nem lett volna történet ugyebár.)

>!
Sunny_Hunter
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Csapjunk a lecsóba!
Az eleje kicsit körítéstelen volt. Mármint, a könyveknél mindig azt várom, hogy Gyerünk már, érjünk már az izgi részhez! De nem. A többi könyvnél mindig van egy unalmas bevezető, ami addig tart, amíg a csaj meg nem ismerkedik a fiúval, vagy ki nem derül, hogy súlyosan beteg, satöbbi… Nos, most megértettem, hogy miért is kell mindig az az unalmas körítés. Azért, mert így kicsit furcsa volt ez a kezdés. De végülis nem volt zavaró.
Az elején icipicit zavart, hogy ennyi fiú van, mármint a neveket illetően. De aztán belerázódtam a sztoriba. Adott egy béna csajszi, aki, bár a könyv feléig folyton sajnálkozik, hogy nincs családja, tulajdonképpen teljes joggal élvezi az életet, piál, pasizik… Nem igazán bírtam Jackiet. Viszont a fürdőszobás résznél magamra ismertem, amikor spoiler
Édesanyám előttem olvasta ezt a könyvet, és azt mondta, hogy lesz benne szerelmi háromszög. Nos, nem bírtam Colet. Azt mondtam, hogy bárki is a harmadik gyerkőc, én őra teszem a voksomat. Hát, amikor bejött a képbe a második fiú, ott hirtelen átpártoltam Colehoz, mondván Szia, cica!
A történetet imádtam, az írónő stílusa is szuper, tényleg csak a főszereplővel viaskodtam egy kicsit. Nagyon jó kezdőkötet volt, várom a folytatást!:)

U.i.: Ezért is fennmaradtam éjszaka:DD

>!
scarletta
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Egy igazi nagycsaládos történet, izgalom és sok-sok szerelmi háromszög. Aranyos kis könyv volt, kikapcsolt és jókat nevettem rajta. Kíváncsivá tett a következő rész erejéig. Egyébként… nekem is kellene egy 11 pluszminusz 1 fős fiús család – izgi lenne! :D
#TeamAlex ❤

>!
Kedves_Könyvek I
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Egészen kellemes olvasmány egy fárasztó nap után. Amolyan limonádé. Nem kell túl komolyan venni, ennyi a titka.

>!
Gigi_90
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Aranyos kis szórakoztató olvasmány. Az elején nem tudtam követni ki kicsoda annyian voltak :) A közepére már végre összetudtam rakni a szereplőket. Nem írnék ódákat ,hogy milyen nagyszerű ez a könyv viszont szórakoztató olvasmánynak pont megfelelt és várom már hogy a második könyvet is olvashassam és megtudhassam ,hogy alakul a gyerekek sorsa.

>!
Barbi0309
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Aranyos kis történet. Néha nem tudtam ki kicsoda. Ennyi fiút egy családban :) A szerelmi szál is aranyos. Egy könnyed, nyári olvasmány :)
Kíváncsi vagyok a folytatásra.

>!
haligali
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Könnyed kis olvasmány, ami megnevettet és néha elszomorít. Jackie szülei halála után, a megszokott élete megváltozik, számára idegen helyre Colorádóba költözik. Egy lány küzdelme, hogy beilleszkedjen egy családba, akiket sose látott, és nem ismer, ami nem egyszerű, mert a Walter családban, semmi sem egyszerű és nyugodt. 12 gyerek amiből 11 fiú, juj. A beilleszkedés nem egyszerű, és nem is könnyítik meg neki.
Nekem tetszett.

2 hozzászólás
>!
Melanii
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Jackie családtagjai egy szerencsétlenségben meghalnak, ezért a Walter fiukhoz költözik.
Innentől kezdődnek az események. Jackie-nek be kell illeszkednie az új környezetébe és fel kell emészteni-e mindazt ami történt.
De Jackie erős személyiség és lassacskán mindennel megbirkózik, még az életét megnehezitő 11 fiúval is.
A szerelem sem kerüli el ebben a nehéz időkben.
Cole a sármos, öccse Alex a jóképű kocka..
Ajajj mi lesz itt? o.O
Szóvaal alapjában véve tetszett a történet és jót szórakoztam rajta :)

>!
m_rekaa
Ali Novak: My Life with the Walter Boys

Nekem tetszett a könyv. Tökéletes egy könnyű, szórakoztató olvasmánynak, ami néhány gondolatot még fel is vethet az emberben. Imádtam a Walter fiúkat (meg Parkert is), és Jackie-t is kedveltem. (Borzasztóan sajnáltam szegényt azért ami vele történt. ) Egy hibát tudnék kiemelni: nekem túl gyors volt a lezárás. Sőt, nem is igazán nevezném annak. Kicsit olyan volt, mintha az író nem tudott volna mit kezdeni vele.. De ezt leszámítva, csak ajánlani tudom!


Hasonló könyvek címkék alapján

Tijan: Fallen Crest Alternative Version
Ella Bordeaux: Beautiful
Emily Adrian: Like It Never Happened
Cindy C. Bennett: Geek Girl
Nyrae Dawn: Measuring Up
Katie McGarry: Pushing the Limits
Kelly Oram: Cinder & Ella
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Kanae Hazuki: Say I Love You. 1.