For ​Real (Spires Universe 3.) 18 csillagozás

Alexis Hall: For Real Alexis Hall: For Real

Laurence Dalziel is worn down and washed up, and for him, the BDSM scene is all played out. Six years on from his last relationship, he’s pushing forty and tired of going through the motions of submission.

Then he meets Toby Finch. Nineteen years old. Fearless, fierce, and vulnerable. Everything Laurie can’t remember being.

Toby doesn’t know who he wants to be or what he wants to do. But he knows, with all the certainty of youth, that he wants Laurie. He wants him on his knees. He wants to make him hurt, he wants to make him beg, he wants to make him fall in love.

The problem is, while Laurie will surrender his body, he won’t surrender his heart. Because Toby is too young, too intense, too easy to hurt. And what they have—no matter how right it feels—can’t last. It can’t mean anything.

It can’t be real.

>!
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781912688944
>!
442 oldal · ASIN: B07BRD69LV

2 további kiadás


Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Laurence Dalziel · Toby Finch · Grace · Jasper · Sam

Helyszínek népszerűség szerint

Oxford


Kedvencelte 6

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

loveQhuay>!
Alexis Hall: For Real

Sírva mosolygok és annyira boldog vagyok!

Ez a könyv maga a gyönyörűséges csoda. Nincs jobb szavam, mert gyönyörű volt és annyira de annyira imádtam! Így kell jó szerelmi történetet írni bdsm témában.

Imádtam az írásmódot, hogy a komolyság ellenére ott volt a humor is mindig, és hogy valósághű volt az egész könyv . Imádtam Toby karakterét, hogy 19 éves, és hogy dom akar lenni, de fél tőle hogy mit gondolnak az emberek róla, nem fogják őt komolyan venni a kora és a tapasztalatlansága miatt, de ő annyira de annyira akarja az egészet! Hú, olyan jól jött át az egész, és igazi volt.

Tetszett az egyensúly is, hogy a romantika, szerelem, és a bdsm is remek arányban volt jelen, és a bdsm jelenetek is igazán, de igazán tüzesek voltak. Tetszett a korkülönbség és hogy az egész erre volt kiélezve, és tetszett, hogy egyik szereplő se volt Adonisz, de egymás számára mégis azok voltak.

Annyira hülye vagyok hogy eddig vártam ezzel a könyvvel! Bevallom a borító tartott vissza, de tényleg jó nagy idióta vagyok hogy nem olvastam hamarabb. Abszolút hatalmas kedvenc lett!

És a kedvencem a Lemon Meringue Pie jelenet volt. És úgy voltam vele, a könyv után muszáj keresnem receptet és megcsinálnom (bár nálam sajnos bizonyos jelenetek kimaradnának. ..:( ), ezért annyira örültem amikor a könyv végén a receptet is megtaláltam :D

Jajj nem tudom elmondani mennyire jó és aranyos volt. Olvassátok, megéri! És kérem magyarul is kiadni!!!!!!! + próbáltam lassan olvasni hogy tovább tartson, és kb minden mondatot vagy 6x elolvastam hogy az agyamba véssem, de csak vége lett :(((

6 hozzászólás
CsepAdri >!
Alexis Hall: For Real

Tegnap délután kezdtem, hajnalban kikényszerítettem a kezemből: most már aludni is kellene, reggel még teáztam velük kicsit indulás előtt. Az irodában se tudtam el szakadni tőlük van aki cigi szünetet tart, én olvasási szünetet ;) . Hol mosollyal az arcomon, hol kis gombóccal a gyomromban olvastam, közben csak azt vettem észre, h egyre fogynak a lapok és én nem akarom, h vége legyen. A karakterek nem tökéletesek és mégis így tökéletesek. A 19 éves Toby a bizonytalanságával a külsejével kapcsolatban, ahogy keresi a helyét a világban, ellenben tudja mit vár el a partnerétől, a másik oldalon pedig ott van a 37 éves és tapasztalt Laurie. Két ennyire különböző és még se annyira különböző ember és mégis megtalálják egymást. Olyan jó volt bele látni a fejükbe, hogyan élik meg az egyes jelenteket és ami nagyon tetszett az a fejezetek hossza.

2 hozzászólás
Mónika_T P>!
Alexis Hall: For Real

Mennyire élvezetes lett volna ezt magyarul olvasni!

Hihetetlenül aranyos történet volt. És szenvedős, mármint nekem, ahogy a gyötrelmes angol tudásommal végig küzdöttem magam rajta. Bár a végére már nem is volt ez olyan nehéz. :)
És mennyire megérte!
Soha ennyit nem mosolyogtam még olvasás közben.
Toby egy tünemény, és Laurie is annyira szeretni való.
Hogy mennyi mindent megtettek (és nem tettek meg) egymásért, a kapcsolatukért, a szerelemért.
Az egész történet meg hatalmas szerelem.
A BDSM ábrázolása is annyira… hát, igen, ilyennek kell(ene) lennie.
Alapból nem rajongok a romantikáért, de néha kell egy kicsi. Eléggé kiakadtam azon, hogy magyarul nem találok semmi olyant, amit igazán szereti tudnék.
Alexis Halltól most megkaptam mindent, amire szükségem volt, sőt még azt is, amiről nem is tudtam, hogy szükségem van rá. Igazán jól ír!
Hatalmas nagy kedvenc lett ez a könyv! ♥

Szimirza>!
Alexis Hall: For Real

Sok hasonlót olvastam, de ez egyik kedvencem a műfajban. Voltak hiányosságai,jobban mondva olyan pontok, amit én fölöslegesnek találtam, de ettől függetlenül jól szórakoztam :)

FSzK P>!
Alexis Hall: For Real

Tyűha, ez a könyv valami egészen más volt!
Én alapvetően nem szeretem a BDSM műfajt, de ezt a könyvet sok figyeltem szerette és azt kell mondjam okkal! Se Laurie, se Toby nem átlagos szereplők, minden pont fordítva van, mint ahogy feltételeznénk. Nem tökéletesek és mégis azok.
Egy fél csillagot mégsem adok meg, mert a végén lévő nagy konfliktus számomra nem volt teljesen lezárva, így a végkifejletet is kicsit befejezetlennek éreztem.
Ami tetszett, hogy jól foglalta össze a BDSM lényegét, ami felett általában mindenki átsiklik: „It’s not what you do, it’s what it means.

Dilaida P>!
Alexis Hall: For Real

Swoony sigh.
Ez a könyv egy szerelmeslevél; annyi érzelem, szépség, természetesség és tisztaság van benne, mint egy szerelmi vallomásban. Ha pedig ez nem lenne elég, az egyik legnagyobb erénye, hogy valósághű. Igazi. Természetes.
Kezdjük ott, hogy sztereotípia szétzúzást végez, és nagyon ügyesen, nagyon simán teszi ezt. Egy pillanatig sem zavart, sőt, nagyon örültem neki, hogy semmi megszokott vagy unalmas dolgot nem kaptam olvasás közben. Egyrészt maguk a szereplők a lehető legéletszerűbbek. Egyszerűen imádom, hogy egyikük sem tipikus romantikus regény főszereplő. Nem jóképű, nem gyönyörű, nem tökéletes testű. És lám, igenis észreveszik egymást, van egy jelentőségteljes, de nem túlzó pillanatuk, amiben kifejezésre jut a "van benned valami”. Nem azért vonzódnak egymáshoz (a szó legszorosabb értelmében), mert annyira megfogja őket a külső, hanem mert érzik, hogy „ő nekem kell”, még ha csak egy alkalomra is, egy ennyire jól elkapott pillanatra. És ez egyszerűen üdítő. Másrészt egy nagyon komoly tabutémát dolgoz fel, ami abszolút központi helyen áll a történetben. Bemutatja, milyen lehet a BDSM világa a valóságban, hogy mit jelent azoknak, akik benne vannak, milyen, amikor természetes, amikor ezer dolog rejlik mögötte, amikor tulajdonképpen ösztönösen jön. Többektől, több helyen is olvastam, hogy a For Real tökéletes példája a BDSM illő és reális bemutatásának, és biztos vagyok benne, hogy igazuk van.
Ahogy a könyv hozzányúl két ilyen különböző emberhez, és amit kihoz belőlük, az minden elismerést megérdemel. Mindkettő annyira jól van felépítve, megírva, annyira igaziak, nem beszélve arról, hogy mennyire szeretnivalóak külön-külön is, hát még együtt. Nem egyszer eszembe jutott, mennyire zseniális, hogy egy 19 és egy 37 éves férfi szemszögét is elképesztően élénken és ügyesen írta meg a szerző; nulla erőfeszítésembe került, hogy beleképzeljem magamat a helyükbe, pedig egész más élethelyzetben és felfogásban vagyok, mint akármelyikük. Ahogy beszélnek, viselkednek, éreznek és gondolkodnak… Ez a lelépnek a lapokról szint. Talán még sosem olvastam olyan váltott szemszöggel írt könyvet, amiben ennyire könnyen át tudtam libbenni egyik szereplő fejéből a másikba. Ebben talán az is benne lehetett, hogy olyan különbözőek, de az biztos, hogy zseniálisan vannak megírva, minden egyes mondatuk annyira odaillő, annyira valóságos!
Ha már a szereplőknél tartunk, ez a könyv nagyon egyértelműen character-driven, és rendkívül érzelemgazdag is, de mivel ezekből a tulajdonságokból a létező legjobbat hozta ki az író, ez nem is baj. Ha nagyon el is megy egy irányba valami, én nem bánom, amíg megéri, mert azt az irányt annyira jól csinálja. Közben persze kapunk szuper mellékszereplőket, és érdekes kis kapukba is bepillantást nyerünk, pl. szex klubba és buliba, vagy az oxfordi egyetemisták miliőébe. Viszont a cselekménye nem hosszú, nem tekervényes, és nem kifejezetten lényeges, mert a jelentőségét beárnyékolják az érzések és gondolatok off. Nekem személy szerint ez rettentően betalált, csodálatos volt belelátni a fejükbe, és végigmenni velük az útjaikon off. Természetesen mindkettejüknek megvannak a maguk kétségei, gátjai stb., mégis vannak bennük közös vonások. Elképesztő, mennyire szépen érezteti a szerző, hogy egymásra vágytak, hogy egymásra volt szükségük, és hogy tényleg tökéletesen összeillenek. Sorsszerűséget éreztem, mégis valahogy meg tudott maradni a valóság talaján. Ahogy ők sodródnak azzal a csodálatos árral, ami összehozta őket az első éjszakán, úgy sodródtam én is velük, és akármi legyek, ha nem volt borzasztó nehéz minden alkalommal kilépni ebből a folyamból. Because the feels! Oh, all those feeeels! Találkoztam már igényes romantikus történetekkel, láttam már szerelmet gyönyörűen megírva, de amíg ezt olvastam, istenem, annyiszor volt az a mélyen melengető, fuzzy pillangós érzésem, ahány oldalas a könyv! Nem is értem, hogyan nem lett szívritmuszavarom vagy valami.
A már említettek mellett egyéb írói megoldásokon is elámultam. Például, hogy az apróságok, a részletek, illetve a nagy jelentőségű szavak, cselekedetek mind-mind hozzátettek ahhoz, hogy érezzem a szerelmük kialakulását, aztán a meglétét is. Anélkül, hogy narrálnia kellett volna a szerzőnek, egyszerűen ott volt végig, ez az elképesztő-bizsergető-szépséges érzés, amikor két ember élete összefonódik, ahogy egymásba szeretnek, ráadásul annyira önkéntelenül és természetesen történik… off Aztán egy másik érdekes megoldás az eleje volt, mintha egyetlen nagyon hosszú jelenet lett volna, pedig több volt az. Ez a kezdeti rész spoiler önmagában is egy élmény volt, és ha annyi lett volna az egész könyv, akkor is a kedvencemmé vált volna. Micsoda kezdés! Ez volt az első olvasásom Alexis Hall-tól, de tőlem akármilyen lehet a többi könyve, én már zseninek tartom. off
A szerző a Goodreads-en írt egy hozzászólást a könyvhöz, ott találkoztam először azzal, hogy HFN (happy for now), ami a HEA (happily ever after) egy alternatívája. Csak egy kicsit kellett utánaolvasnom ennek, hogy rájöjjek: ez a kifejezés valóban illik a For Real lezárására, és ez a megoldás is tökéletesen beleilleszkedik a könyv egészébe. Mert természetes, valósághű, életszerű, mint az egész történet, és mint a szereplői.
Mindeközben azzal is tisztában vagyok, hogy ez a leghosszabb és legszövevényesebb értékelés, amit eddig írtam (valószínűleg bármiről). Meg azzal is, hogy kb. négyszázötvenhatezer idézetet jelöltem meg benne, hogy majd kiírjam, de nem sajnálom. Sőt, még büszke is vagyok egy kicsit, mert valójában vissza fogom fogni magam, és nem fogom mindet felvinni a Molyra. Mert igazság szerint ez tipikusan olyan könyv, amit teljes egészében ki lehetne írni. Tehát egyszerűen el kell olvasni. Szóval, öhm, hajrá mindenkinek. :D *meaningful glances*
Persze, az a jó hír, hogy különbözőek vagyunk, és nem ugyanúgy tapasztalunk vagy fogunk fel dolgokat, én pedig látom ám, hogy ennek a könyvnek mik azok a részei, amik másokból inkább negatív érzéseket válthatnak ki, míg nálam pozitívak voltak. Valakinek talán maga a nem tipikusság, a szokásostól eltérő karakterek, az említett sztereotípia szétzúzás inkább egy kerülendő, semmint egy dicséretes dolog. Vannak benne esetlegesen nehéz ügyek (öhm, kinky szex, aztán persze a BDSM és sok erotikus jelenet), vagyis tabuk felvonultatása, amik között az, hogy két meleg férfi kapcsolatáról van szó, konkrétan eltörpül off. Aztán ott van az érzelmessége, a befelé forduló jellege, különösen a cselekménnyel szembeállítva. Szóval, én ezeket mind imádtam…
Amikor befejeztem, annyira fájt, hogy vége van! Kell még az életembe több Tobyból, Laurie-ból, a gondolataikból, dinamikájukból, a szerelmükből. Hangoskönyv kell off, újraolvasás kell, és rengeteg mély sóhajra is szükségem van, hogy ezt a könyvet fel tudjam dolgozni. Rengeteget viszek magammal belőle, és többet adott, mint amit itt be merek ismerni. Sokkal többet, mint amit el tudtam képzelni. Élmény volt, izgatottság volt, csoda volt, szerelem volt. A legigazibb volt.

4 hozzászólás
Natsuki>!
Alexis Hall: For Real

Valaki legyen kedves E. L. James (meg a többi tucatíró) orra alá dugni ezt a könyvet, és közölni vele(/velük), hogy ÍGY kell BDSM történetet írni, kérem alássan! Erről van szó, ez a valódi BDSM, ez a lényege, ahol VAN választásuk, nem csak aláíratnak velük egy szerződést, amit aztán kifogásként és eszközként használnak mindenféle érzelmi zsaroláshoz, meg a legkülönfélébb mocsokságok kikényszerítéséhez.

Imádom, ahogy jószerével az összes létező sztereotípiát darabokra zúzta a történet. A fiatalabb, alacsonyabb srác a dom, aki néha azt sem tudja, mit csinál, és a majdnem dupla annyi idős sub azért hódol be neki, mert akar, nem azért, mert kényszerítik. És egyikük sem tökéletes, végre valahára, a tökéletesen szép és izmos és gyönyörű szereplők már a csapból is folynak, nagyon kellett már néhány valós, néhány igenis tökéletlen karakter.

És vannak problémáik, és összevesznek, és haragszanak, és néha fogalmuk sincs, mihez kezdjenek önmagukkal, egymással, az élettel, és nem mindig hoznak jó döntést, és nem, nem minden fenékig tejfel, ahogy mondani szokás. De megpróbálják, örülnek a kis dolgoknak, és belátják, hogy ha túlbonyolítják a dolgokat, azzal csak maguknak okoznak fejfájást, és a saját boldogságukat lehetetlenítik el.

Vannak olyan számok, amiknek egy kapcsolatban nem szabadna számítania, már amennyiben a két (vagy több) partnert nem zavarja; ilyen a kor, a súly, a magasság, az IQ, a fizetés, a ruha- vagy cipőméret, a kilométerekben mért távolság stb. Ha a kapcsolat résztvevőinek nincs gondja vele, akkor a kívülállók véleményét magasról le kell tojni. És szeretem az olyan könyveket, ahol ez érvényesül, az olyan karaktereket, akik ezt belátják.

Ragozhatnám, de nem fogom, mert úgyis csak azt tudnám ismételgetni, hogy imádom. Így kell BDSM regényt írni, így kell LGBT regényt írni, és mindenek előtt így kell élvezhető regényt írni! Fantasztikus volt, köszönöm!

8 hozzászólás
zwecki>!
Alexis Hall: For Real

WOW!
Hát ez nagyon jó volt.

Laurence hat éve gyászolja a volt barátjával lévő kapcsolatát. Majd 40 évesen belefáradt már a BDSM világba. Ekkor találkozik Tobyval, aki 19 éves, sebezhető, elveszett, ugyanakkor szenvedélyes, félelmet nem ismerő és egy gyengéd szadista.
Toby már régen elveszett a saját világában, sok mindent nem tud. De egyet igen: be akar kerülni Laurie életébe.

Ami tetszett:
– Gyönyörűen megírt történet, ami nem a BDSM kapcsolatok fizikai, hanem a lelki oldalát foglalja össze inkább. Nem annyira a láncokról, korbácsokról ír, mint inkább a döntésről, hogy Laurie letérdel Toby előtt sutba dobva a világ összes elvárását. Hiszen nem kell, hogy egy Dom mindig magas legyen, vagy erős, vagy idősebb. Lehet fiatal, pattanásos, alacsony, az élet összes többi területén bizonytalan és igenis szeretheti, ha nem ő az aktív fél az együttlét során.
– A karakterek fantasztikusak. Szerencsére mindkettejük fejébe beleláthattam. Toby és Laurie is sokat fejlődik a történet során, de nem csak individuálisaa történik meg a változás, hanem az egymáshoz való viszonyukban, a kapcsolatukban is.
– Toby tipikusan a húsz év körüli fiatalok mentalitásával rendelkezik. Lelkesedése ragadós, ugyanakkor bizonyos helyzetekben totálisan elveszett. Nem tudja, mit akar a jövőtől, nem tud semmit. Ettől nagyon reális lett a karaktere.
– Tetszett, hogy egyik szereplő sem volt szép. Unom már azokat a könyveket, ahol minden szereplő gyönyörű, fitt, kigyúrt, selymes bőrű, … Itt a szépséghibáikkal, pattanásaikkal, hiányosságaikkal együtt voltak valóságosak és szerethetők a szereplők.
– Majdnem megfeledkeztem a humorról, pedig poénos jelenetekben sem volt hiány. Néha alig bírtam visszafogni a nevetést, nehogy felébresszem a családot.

Ami nem tetszett:
– Teljesen reális volt ugyan a történet szempontjából, hogy Laurie fennakadt a korkülönbségen, de néha azért már zavart. Amikor azt hittem ezen már túl vagyunk, akkor újra előjött. Persze megértettem, mert belegondolva, ha most kikezdenék egy 19 évessel, pedig még nem is vagyok 35 sem, az nekem is fejtörést okozna.
– A másik, ami zavaró volt egy kicsit, de megint csak nagyon elfogadható a történet szempontjából, hogy Laurie állandóan előhozta Robert-et az exet. Aztán egy idő után persze világos lett, hogy inkább csak a kettejük közötti kapcsolatot hiányolja, mintsem magát a személyt, hasonlítgatja a Toby-val való kapcsolatához.

Tipikusan olyan történet, amit nem bírtam letenni, legszívesebben minden harmadik mondatát idézném és napokig gondolkodom még a szereplőkről. Rég volt már ilyen.

https://www.youtube.com/watch…

6 hozzászólás
Zurelily>!
Alexis Hall: For Real

Nagyon élveztem Alexis Halltól a Boyfriend Materialt, ezért is csaptam le azonnal erre a könyvre egy ajánlás alapján.

Leszögezném, hogy ezt az olvasmányt nem adnám bárki kezébe. Egy szó ugrott be róla: niche. Nem hiszem, hogy tudnék hirtelen olyan fikciót mondani, ami ennyire szűk rétegnek szólna.

Nem mondhatnám, hogy megbotránkoztatott: szó sincs róla. Azonban nekem a “lelkizős” részek sokkal jobban tetszettek, mint a könyv legnagyobb részét kitevő erotikus jelenetek.

Alexis Hall nagyon jól ír, és szerethető karaktereket tud alkotni, én elsősorban ezért kedvelem. Nem azt mondom, hogy nem írt szexin, egész egyszerűen ez nem az én műfajom valahogy.

Valahol igazságtalan, hogy azért pontozok le egy regényt, mert nem én vagyok a célközönség. Ugyanakkor szerintem kicsit túlírt volt a regény a sztori egyszerűségéhez képest. Kevesebb oldalon is el lehetett volna ugyanilyen erőteljesen mondani ezt a történetet.

Toby kapunyitási pánikja volt számomra a legmegkapóbb, mert ezzel tudtam valamilyen szinten azonosulni. Emiatt nagyon megkedveltem, és szurkoltam neki.

Egy biztos, nem adom fel az Alexis Hall könyvek olvasását (sőt, nagyon várom a Boyfriend Material folytatását!), de talán kicsit jobban megválogatom ezentúl, hogy mibe kezdek bele.


Népszerű idézetek

CsepAdri >!

Can’t you just see yourself as . . . I don’t know, the gay male equivalent to a cougar or something?”
He blinks at me. “What, an ageing queen?”

Bleeding_Bride IP>!

Kink crowds are the same the world over. The good ones are already taken, the hot ones only talk to each other, and everyone else is desperate.

Dilaida P>!

Very, very lightly, I touch his eyelashes. The corner of his lips. He doesn't stir. And I'm a little bit worried this is what stalkers do.

42. oldal, Toby

Kapcsolódó szócikkek: Laurence Dalziel · Toby Finch
Dilaida P>!

"Kink crowds are the same the world over. The good ones are already taken – „I gestured to them both” – the hot ones only talk to each other, and everyone else is desperate."
Grace rolled her eyes. „You do know you're one of the hot ones, right? You could have any dom in this room if you looked marginally more approachable than an underfed piranha having a bad day.”
„I've had all the doms in this room.”
„You're extra-specially hot when you're slutty.”

11. oldal, Laurie

Kapcsolódó szócikkek: Grace · Laurence Dalziel · Sam
Dilaida P>!

„How does it feel?” I asked.
He swallowed. „Perfect. It's… perfect. Can I touch you?”
Oh God. Too complicated. Don't. Yes.
„Not if you ask me.”

16. oldal, Laurie

Kapcsolódó szócikkek: Laurence Dalziel · Toby Finch
Dilaida P>!

I had no idea it would be like this. That having someone on their knees for you would make you so vulnerable.
I guess it's because there's nowhere left to hide from what you're into. And that's a pretty naked feeling, standing there with a boner and all this hot, tight need inside you, desperate for somebody to understand.

19. oldal, Toby

Kapcsolódó szócikkek: Toby Finch
Dilaida P>!

That's the other kind of beautiful thing about food: watching somebody enjoy it. Admittedly, it doesn't normally get me horny, but Laurie's a special case.

47. oldal, Toby

Kapcsolódó szócikkek: Laurence Dalziel · Toby Finch
Dilaida P>!

„There's risk inherent in most things that matter.”
„Yeah, but most people aren't tying each other up and stuff.”
„Physical risks. Emotional risks. Who's to say where the lines are?”

88. oldal, Laurie

Kapcsolódó szócikkek: Laurence Dalziel · Toby Finch
CsepAdri >!

He gets that look I’m starting to recognise, amused and exasperated at the same time. I reckon I’m in with a chance as long as amused nudges ahead of exasperated.

Dilaida P>!

I've yet to find something she isn't cool with, which should be good, right? But there's still stuff you seriously don't want to tell your mother about your sex life. Wants to shag boys, I can cope with her knowing. Wants to shag boys while they're tied up and crying, just no.

20. oldal, Toby

Kapcsolódó szócikkek: Toby Finch

A sorozat következő kötete

Spires Universe sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue
Sarah Waters: Fingersmith
Con Riley: Charles
Jay Northcote: The Law of Attraction
Alice Oseman: Heartstopper 2.
Jodi Ellen Malpas: This Man Confessed
Alessandra Hazard: Just a Bit Ruthless
Nicola Haken: Broken
John Wiltshire: The Bridge of Silver Wings
Sierra Simone: American Queen