Never ​Fade (The Darkest Minds 2.) 13 csillagozás

Alexandra Bracken: Never Fade Alexandra Bracken: Never Fade Alexandra Bracken: Never Fade Alexandra Bracken: Never Fade Alexandra Bracken: Never Fade

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ruby ​never asked for the abilities that almost cost her her life. Now she must call upon them on a daily basis, leading dangerous missions to bring down a corrupt government and breaking into the minds of her enemies. Other kids in the Children’s League call Ruby “Leader”, but she knows what she really is: a monster.

When Ruby is entrusted with an explosive secret, she must embark on her most dangerous mission yet: leaving the Children’s League behind. Crucial information about the disease that killed most of America’s children—and turned Ruby and the others who lived into feared and hated outcasts—has survived every attempt to destroy it. But the truth is only saved in one place: a flashdrive in the hands of Liam Stewart, the boy Ruby once believed was her future—and who now wouldn’t recognize her.

As Ruby sets out across a desperate, lawless country to find Liam—and answers about the catastrophe that has ripped both her life and America apart—she is torn between… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Quercus, London, 2016
554 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781786540225
>!
Hyperion, 2013
512 oldal · ISBN: 9781423157519
>!
512 oldal · ASIN: B00CJ05EUK

2 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

obietero>!
Alexandra Bracken: Never Fade

Az első rész után nem rohantam a másodikért, talán mert úgy éreztem, megcsömörlöttem az ifjúsági disztópiáktól, egyformának tűnt az összes. Nem tudom, hogy a pár hónap pihenő tett jót a történetnek, vagy tényleg ennyivel jobb, mint az első rész, de már nem szenvedtem vele annyit, sőt érdekelni kezdett a világa. Mivel az első is 4 pontot kapott, ez többet érdemelt volna, de azért ne essünk túlzásokba, kellemes kikapcsolódásnál többet nem nyújtott.
A történet pörgős, talán túlságosan is, a szereplők életrevalóbbak lettek, mint az első részben. A következő résszel pedig már nem fogok hónapokat várni.

Szofi96>!
Alexandra Bracken: Never Fade

Nagyon nagyon élveztem! Mindig izgalmas és akció dús jelenetekkel foglalt le az írónő, nem tudtam letenni. Nevettem, sírtam, izgultam a szereplőkkel együtt és ezt csak a nagyon jó könyvek tudják kihozni belőlem. A vége természetesen függővég úgyhogy alig várom hogy olvashassam a következő, egyben befejező részét is a sorozatnak!! Mondanom sem kell hogy Alexandra Bracken hivatalosan is a kedvenc íróim közé került.:)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Treacle>!

I don't want to just see someone's face; I want to know their shadow, too.

Szofi96>!

Liam: Give 'em hell, darlin'.
Vida: And for the love of God, bitch, don't get stabbed this time!


A sorozat következő kötete

The Darkest Minds sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kathy Reichs: Seizure
Kendare Blake: Girl of Nightmares
Lissa Price: Enders
Ransom Riggs: Library of Souls
David Levithan: Someday
Philip Pullman: La Belle Sauvage (angol)
V. E. Schwab: Vicious
Marisha Pessl: Neverworld Wake
Tara Altebrando: The Leaving
Francesca Haig: The Fire Sermon