Moonshot 4 csillagozás

Alessandra Torre: Moonshot Alessandra Torre: Moonshot Alessandra Torre: Moonshot

From New York Times Bestseller Alessandra Torre….

Baseball Gods. There have been a handful of them, men whose bats and gloves are gold. Men who are blessed in unfair ways. My father is one of those men. I’ve been right by his side through Dallas, then Detroit, and now, New York. We’ve worn blue and white for seven years. For over a thousand games I’ve been the lone girl on their buses, their jet, their dugout.

Then Chase Stern was traded in. A new god, one I’d worshipped from afar since the day he was drafted. Already a legend, as much for his off-field behavior as his batting average.

I should have stayed away. I should have known better.

Gods crush the hearts of mortals like me.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
250 oldal · ISBN: 9781940941783

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Chase Stern · Tyler "Ty" Rollins


Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
pveronika P
Alessandra Torre: Moonshot

Nem is tudom, kicsit kusza volt ez a történet, és egyáltalán nem az volt, amire számítottam, de mégsem mondanám rossznak. Valahogy kicsit fura a kapcsolatom ezzel az írónővel, mert a stílusában van valami, ami egyszerűen nem tud megfogni, és a karakterei sem annyira szerethetőek, viszont az nagyon tetszik, hogy egyediek a könyvei, ezért mindig adok neki egy esélyt.
Ebben a könyvében is volt minden, amit csak el lehet képzelni: tiltott szerelem, krimi, fordulatok, spoiler és persze baseball. És bár emiatt talán egy kicsit néhol túl soknak érződött ez a zűrzavar, nekem mégis tetszett.

Ty csupán 7 éves, amikor elveszíti az édesanyját. Ezt követően az apja veszi magához, aki a Yankees csapat egyik tagja. Innentől kezdve pedig Ty életét is a baseball jelenti, és egy idő után ő lesz a csapat egyik labdasegédje. A lány élete akkor vesz ismét fordulatot, mikor 17 éves korában a híres-hírhedt baseballjátékos Chase Stern a Yankees-hez igazol. Ty ezer éve plátói érzéseket táplál a rosszfiú-baseballsztár iránt, és bár csupán 5 év van közöttük, mégis tudja, hogy érzéseinek plátóinak is kell maradnia. Azonban a lány 17 éves szíve megállíthatatlanul dübörög a fiú iránt, és miután Chase is szemet vet a lányra, a kettejük közötti kémia megfékezhetetlennek bizonyul. Titokban kapcsolatba kezdenek, és Ty kedvéért még Chase is képes maga mögött hagyni régi énjét. Azonban történik valami, ami hirtelen mindent megváltoztat, majd a történet 4 év múlva folytatódik….

Bár nekem Chase kivételével nem sikerült annyira megkedvelnem a szereplőket, azt imádtam, hogy Ty mennyire elhivatott és szenvedélyes a baseball iránt, és tetszett, hogy a játék minden pillanatban ott volt a könyvben. Azonban a szereplők döntései gyakran frusztráltak, és úgy érzem, hogy szimpla kommunikációval sok minden egyszerűen megoldódhatott volna. A történetben szereplő krimi szál érdekes volt, de nagyon sokáig nem láttam át, hogy ez miként fog kapcsolódni a történethez. Őszintén szólva meglepett a könyv vége, úgyhogy ez egy plusz pont az írónőnek, mert nekem teljesen más elméletem volt a végkimenetellel kapcsolatban.

Összességében volt a történetben valami furcsa, de egyedi volt, és tetszett. Én mindenképpen ajánlom, különösképpen azoknak, akik szeretik az írónő stílusát, de azoknak is, akik mint én, csak barátkozni szeretnének vele. :)

>!
Szinna
Alessandra Torre: Moonshot

Ez a történet nem sikerült igazán kerekre. Eleinte a hős volt hiteltelen. Megdönti a csapattársa feleségét, csak mert ott volt. Néha előkerül némi drog is, mert ezek a srácok nem küzdenek gyerekkoruk óta, hogy bekerüljenek a Nemzeti Ligába, persze ezt majd kockáztatják drogozással és a nagy nihillel. A hősnő régóta oda van a pasiért, az meg csak úgy hirtelen beleesik a lányba… ö miért is? Mert nem szabad? Aztán a hősnő átmegy hülyébe féltékenységből.
Van valami krimi szál is, de, hogy minek? Hogy a végén a probléma némi ragtapasszal megoldódjon?

>!
Ágnes_Kovács_5
Alessandra Torre: Moonshot

Izgalmas volt, vitt magával a történet, tetszett hogy voltak benne mélyebb részek, nem az a cukormázas történet, amiben minden happy, szóval tetszett. Van azonban egy valami, amit nagyon nem szeretek, de ezt csak spoilergomb mögé rejtve tudom elmondani, és itt most mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy a gomb mögött tényleg lényeg van, úgyhogy ha nem vagy rá felkészülve, akkor ne olvasd el.
spoiler
Szóval nekem ezért nem volt tökéletes az egész.

>!
genevieve
Alessandra Torre: Moonshot

Alessandra Torre hihetetlenül fantasztikus történetet alkotott.
Teljesen magával ragadott, átéreztem az elejétől a végéig.
Sztori baseballról, szerelemről, mérhetetlen vágyról, árulásról, gyilkosságról.
Olvasd tovább: http://inbookeden.blogspot.hu/2016/07/alessandra-torre-…


Népszerű idézetek

>!
genevieve

God, the cut of that hip , a hard line of definition that pulled my eyes down to the thing that hung between his legs, big and proud. His penis. I was staring at Chase Stern’s penis . I couldn’t breathe, couldn’t move; I just stared. It was darker than his legs, thicker than I had imagined that organ would be, and it swung slightly when he chuckled.

1 hozzászólás
>!
genevieve

He was beautiful.
He was perfection.
And he had, according to the news report title, been a very bad boy.

Kapcsolódó szócikkek: Tyler "Ty" Rollins
>!
genevieve

It might have been the most beautiful thing he had ever seen.

>!
genevieve

I love you because your smile does something to my heart. I love you because when I see you, I can’t stop staring at you. And when you’re away from me, I can’t stop thinking about you. I love you because right now, there’s nothing more tempting in life than to pull you on top of me and push inside of you. And I love you because you’re the first woman on Earth who I’ve wanted to wait for. Who I’ve treasured enough to be patient. I could wait a hundred years for you because the thought of doing anything that brings you pain makes my heart break. You are the most complex woman I have ever met.

Kapcsolódó szócikkek: Chase Stern

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Losing Hope
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Tarryn Fisher: The Opportunist
Gayle Forman: Just One Year
Jamie McGuire: Beautiful Redemption
K. A. Tucker: Surviving Ice
Colleen Hoover: This Girl
Kresley Cole: Dead of Winter
Suanne Laqueur: The Man I Love