Hollywoodi ​mocsok 537 csillagozás

Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!

Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.

Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.

Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.

Tartalmazza a Sole című novellát.

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634570721 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Cole Masten · Summer Jenkins · Bennington Payne · Brad de Luca · Groucho Marx

Helyszínek népszerűség szerint

Hollywood


Kedvencelte 47

Most olvassa 22

Várólistára tette 213

Kívánságlistára tette 187

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Mindenekelőtt: Emberek! Ha telítődtetek a romantikus törtènetekkel: olvassatok mást. De iszonyatosan lehangoló, hogy szívem szerint már egyáltalán nem olvasnèk èrtèkelèseket. Ez egy igazi rubin pöttyös èlmènyt adó könyv, ami szórakoztat. De hogy itt már az utóbbi időben mindent divat lehúzni. (Pl: Alapos kètely) A kiadó meg próbáljon megfelelni úgy, hogy igazából lassan a jó is kevès nèmelyikőtöknek :)
Ami a könyvet illeti: zseniális. A karakterek! Mennyire szeretnèk èn is mosolyogva helyre tenni embereket, Summer az egyik legjobb női karakter akiről molyságom alatt olvashattam. Tulajdonkèppen így visszagondolva nem is annyira a törtènet, hanem a stílus tette különlegessè. Ott van benne az a várakozással teljes feszültsèg, hogy na! Essetek már egymásnak vègre :) A humor, a helyszín, a szereplők egyènisège mind-mind üde színfoltot jelentett az amúgy nem túlbonyolított törtènetben. Szerettem.

21 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Első olvasásom a szerzőtől, és eléggé bejött a stílusa. Szeretem a déli humort, ahogy az ottani nők olyan finoman tudnak elküldeni a búsba. Summer pont egy ilyen vagány csaj, bár legbelül kétségek gyötrik. Cole Masten egojának pedig kell az a kis orrakoppintás tőle. Kedvenc szereplőim egyike Cocky, a kiskakas, akit az írónő saját gyerekkori kedvencéről mintázott.
Szóval tetszett a történet és szívesen elolvasnám deLuca ügyvédúr sztoriját is a Könyvmolyképző gondozásában.

10 hozzászólás
Klodette>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Egyszerűen imádtam a Sötét hazugságok című könyvet, így hát természetesen nem is volt kérdés, hogy elolvasom-e majd Alessandra Torre második, magyarul megjelenő regényét?!
Az most már hivatalos és tökéletesen biztos, hogy nálam nem ütötte meg a Sötét hazugságok mércéjét, nem vált rögtön kedvenccé, mint anno az a kötet, de még így is imádtam és bátran ajánlom, mert Alessandra Torre igazán tehetséges író.
A sztori egyébként kicsit lassan indult, ami először kimondottan zavart, de aztán rájöttem, hogy ez pontosan így volt jó. Egészen újszerű volt belelátni a főszereplők életébe mielőtt még megismerték volna egymást. Tanúi lehettünk, hogy milyen okok és történések vezettek el ahhoz a ponthoz, ahol Cole és Summer először találkozott a másikkal.
Summer belevaló, szimpatikus hősnő volt, aki mindig kiállt magáért és próbálta a végsőkig megőrizni a függetlenségét.
Cole eleinte egy igazi bunkónak bizonyult, de aztán kiderült, hogy neki is van szíve és persze nagyon sajnáltam amiatt, amit Nadia – az a számító dög – művelt vele. Az az igazság, hogy külön-külön voltak velük gondjaim, a hozzáállásuk nem mindig győzött meg, de együtt igazán karizmatikus és csábító párost alkottak.
A levegő mindvégig izzott közöttük és néha a falat kapartam, amiért ennyire nem illenek össze, ám ők újra és újra bebizonyították, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást.
Imádtam azokat a részeket, amik a forgatásokról szóltak és az ő rögtönöző, rendezőt tönkretevő szócsatáikról. A 68. fejezet teljes egészében a kedvencem lett, mert ott szinte szó szerint felforrt a könyv a kezeim között. :)
A történet egyébként pörgős, veszettül pimasz, de vannak benne vicces, könnyed, megható és szívmelengető részek is.
Nagyon jó lenne olvasni magyarul még több Alessandra Torre regényt, mert szeretem a stílusát. Nagyszerűen csavarja a szálakat, jól egyensúlyoz az erotika és a romantika mezsgyéjén, a karakterei életrevalóak és szimpatikusak, ő maga pedig tényleg jól ír.
Szerintem ha esélyt akartok adni az írónőnek, akkor mindenképpen a Sötét hazugságok című regényével kezdjétek, mert az sokkolóan fantasztikus, de akik nem annyira szeretik a meglepő, csavaros, erotikus regényeket, akkor azok bátran olvassák a Hollywoodi mocsok című könyvét, ami kitűnő, könnyed, tele csillogással és annak minden nyűgével, árnyoldalával.
Most már csak a filmet kell megnézni és teljes lesz az élmény…

Bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2018/06/konyvkritik…

Tóth_Orsolya_3 P>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

„…a szerelem nem más, mint megtalálni a lelked párját valakiben.”

Hollywoodi tündérmese a javából. Ami megnevettet, megrészegít és amitől őrülten szerelmes leszel. Naná, hogy Cockyról beszélek. ;))
Alessandra Torre a Sötét hazugságokkal már megnyert magának. Ezzel könyvével pedig megmutatta zseniális humorát. Nem csoda, hogy felkerült a kedvenc írónőim listájára. ;)

1 hozzászólás
Naiva P>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Én annyira szeretem Alessandra írásmódját, a hollywoodi tündérmeséket és az Államok déli részének hangulatát. Szórakoztató és vicces történetre vártam és ezt újra meg is kaptam. A borító tetszik, de az eredeti körökkel jobban tetszik. A szereplők közötti szexuális feszültség nagyon jól meg van írva. Láttam, hogy film is készült a könyvből, de nem tervezem megnézni, mert teljesen máshogy képzel(t)em el a szereplőket.
Cockyt annyira szerettem, és a legjobb, önálló kötet, nincs cliffy. Azért is 5 csillag.

5 hozzászólás
Sippancs P>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Az első gondolatom, amikor letettem a könyvet, az volt, hogy mégis hogyan gondolhatta azt valaki, hogy ez Rubin Pöttyös kategória? Bárki, aki elolvassa ezt a történetet, de akár már az első pár fejezetet is, egyből rájön, hogy ez egy felnőtt olvasmány, felnőtt (30-35 év körüli) szereplőkkel! Nem is értem…
A második gondolat pedig az volt, hogy ki az az őrült, aki megszeret úgy egy kiskakast, hogy abból igazi, benti háziállat váljon? Cocky, te mázlista! ;)

Más volt ez a könyv, mint a Sötét hazugságok, sokkal kiszámíthatóbb (kivéve a Pokolbéli Próbavacsorát – na, ott még én is ledöbbentem) és sokkal egyenesebb, mégis elképesztően szerethető. Talán a kisvárosi hangulat, talán a filmforgatás tette azzá, mindenesetre volt benne valami plusz, amitől az én sokat látott romantikus lelkem is szárnyra kapott.
Cole és Summer nemcsak a filmvásznon, hanem a lapokon is remekeltek. Cole magabiztosságát és nagyképűségét remekül kiegészítette Summer nagyszájúsága és lazasága, olykor pedig pont fordítva. Nagyon szeretettem a szócsatáikat, Summer humorát és azt, hogy Cole volt az első, aki spoiler.
Nadia ezzel szemben cseppet sem volt szimpi, ahogy a kisváros pletykaáradata sem, de DeLuca, Ben, Justin és Cocky kárpótoltak a rossz pillanatokért.
A végén – főleg a hátralevő oldalak miatt – vártam még valami drámát, nagyobb konfliktust, de ha azt nézem, hogy Summer és Cole kapcsolata már az elejétől kezdve egy kész hullámvasút volt…

Mivel – az első pontot leszámítva – magába szippantott a történet, nincs kifogásom az 5 csillag ellen.

15 hozzászólás
MissFortune>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Kellemesen csalódtam.
Valamiért nem hittem, hogy ennyire jó lesz. A történet egyedi, ilyesmit még nem olvastam. A szereplők imádnivalóak. A város története és a filmforgatás is nagyon tetszett.
Summer kedves főszereplő. Szerettem a csipkelődéseiket, vitáikat, azt, hogy Summer nem adta magát egykönnyen, pedig hát Cole elég híres. Ez tetszett a legjobban Summerban – ő mindvégig hű maradt önmagához. Nem változott meg, nem lett hollywoodi p*csa. Ő igazi vidéki, házias lány. Aztán amikor a vége felé kiderült, hogy miért utálják a városban, számomra csak még szimpatikusabb lett.
Cole-t sajnáltam a sztori elején. Nadia egy kígyó. Szerencsére Cole ügyvédje kicsinálta. Az ügyvéd, Brad de Luca egyik legkedvesebb szereplő lett számomra. Mindenhol ott volt, elintézett mindent, néha lelkizett Coleval.
Na, meg hát Cole és a kakas.. Az haláli volt. Rengeteget nevettem rajta.
Az utószót minden könyv végén imádom. Ennél sincs másképp. Főleg, hogy a Walmartos volt az egyik kedvencem.:)
A város története érdekes. Alig vártam, hogy még több dolog derüljön ki róla. Aztán pedig a könyv végén meglátom, hogy tényleg létezik ilyen hely???! Hát nagyon durva :D 77 Coca Cola milliomos meg egy kisváros. :D

Illatos_Hópehely P>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

De jól esett ez most a Papírpillangók után.
Nem olvastam az írónő ez előtti könyvét, de hamarosan sort kerítek rá, mert tetszik a stílusa.
Nagyon jól volt megírva mind Cole macsó szerepe és Summer déli lány stílusa.
Jókat mosolyogtam Summer gondolatain.
Annyira sokat kellett várni, hogy kiderüljön mi is történt a próbavacsorán, azt hittem, hogy legalábbis kinyírt valakit, mondjuk nem lettem volna Summer koszorúslánya ;)
A kakas fergeteges volt :)

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Bár szigorúra vettem a figurát és levontam fél csillagot, nem vagyok hajlandó leírni, milyen apróság nem tetszett a könyvben. Szinte szóra sem érdemes/ A teljes képet nézve, remekül szórakoztam! A tetszetős borítóval kezdve, a remek sztorin és szuper karaktereken át, egészen az utolsó Boldogan éltek… részig élveztem az olvasást. Sokszor úgy éreztem, hogy szikrázik körülöttem a levegő. Summer és Cole sziporkázó jeleneteit nagyon szerettem. Alig vártam, hogy megtudjam, mit művel Summer azon a végzetes vacsorán. Pacsi, Te déli lány! Megérdemelték! :)
Cole szintén megvett magának. Olyan aranyos volt, amikor a kiskakast nevelgette. Egy hihetetlen mese az egész sztori, de hát pont ezért volt élvezetes!
Szóval csupa pozitív élménnyel gazdagodtam. Csak azért nem kap maximális csillagot, mert túl sok kiemelkedő könyvhöz volt szerencsém mostanában, muszáj rangsorolni.

Magdi1017>!
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Azon a véleményen vagyok, hogy az írónő a Black Lies c. könyvével nagyon magasra tette a lécet. Nagyon kíváncsi voltam, hogy a Hollywoodi mocsok megüti-e a mércét, hogy ugyanolyan meghökkentő lesz-e, de egy icipicit többre számítottam. Tetszeni tetszett azért,de picit tündérmesébe illőnek találtam. Jó volt, csak más!
Summer igazi belevaló, karakán csaj, amikor a gondolatait olvastam, sokszor vigyorogtam rajta. Nem esett hasra a nagy hollywoodi sztártól, Cole-tól,a sok fricska, beszólás kellőképp vicces volt. A kakas, mint meglepi… :D
Cole pedig a mesterkélt macsó híresség, akinek ez csak egy álca volt, egy PR-fogás…
Jó volt izgulni, hogy na vajon meddig tudják húzni egymást, mikor jön el az a pont, amikor már nem tudják kordában tartani a vágyaikat…
Bízom benne, hogy lesz még magyarul kiadva Alessandra Torre könyv.


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Az ember a nem hozzá illő házastárs mellett elpocsékolja az életét.

90. oldal

1 hozzászólás
ap358 P>!

A mondás szerint a szerelem nem más, mint megtalálni a lelked párját valakiben. Én megtaláltam. Megtaláltam, hagytam, hogy a földre nyomjon, aztán felálltam, megfordultam, és viszonoztam a dolgot.

446. oldal

Tóth_Orsolya_3 P>!

Elvesztette a feleségét, de lett egy kakasa. Igen. Ez így pont jó.

305. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cocky · Cole Masten
ap358 P>!

– Most kaptam egy kiskakast – kezdte Cole.
– Aztat látom – felelte a másik elnyújtva, aztán előrehajolt recsegő székén, és belesett a ládába. – Minek hozta magával?
– Nem tudom. Gondoltam, hátha meg kell nézni, vagy kérdezni akar valamit, vagy nem lehet egyedül hagyni… – Cole elhallgatott, mert rájött, hogy mennyire hülyén hangzik, amit mond.
– Ez. Egy. Baromfi. – A férfi szájából még a fogpiszkáló is kiesett, ahogy kiköpte a szavakat. – Nem házi kedvenc. Nem adnak neki nevet, és nem tesznek rá csicsás nyakörvet.
– Mit eszik? – kérdezte Cole, most már dühösen. Levette Cocky ládáját a pultról, és a földre rakta, aztán a lábával kicsit odébb tolta, biztonságos távolságba.
– Kukoricát.
Cole várta a folytatást. És csak várta.
– Csak kukoricát? Semmi mást?
Az eladó felvonta a szemöldökét.
– Ez egy csirke. Csirkékenek nincs előrecsomagolt Pedigree kilenc ízben. Ha fel akar vágni, vigye az FRM tápot. Kétszer annyiba kerül, és fikarcnyit sem jobb.
(…) – Másra nem lesz szükségem? Gyógyszerekre, vitaminokra, oltásra?
– Ez. Egy…
– Csirke – fejezte be Cole. – Értem.

177-178. oldal

Tóth_Orsolya_3 P>!

Mindent elveszített, és bennem mindent megtalált…

397. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Masten · Summer Jenkins
Masni>!

Igen, huszonkilenc éves nő létemre az anyámmal éltem. Nem drogoztam, nem partiztam, nem szexeltem. Könyveket olvastam, néha söröztem a forró délutánokon, és vasárnaponta megfejtettem a Times keresztrejtvényét. Nem jártam főiskolára. Nem voltam különösebben vonzó, és időnként elfeledkeztem a lábam borotválásáról.

Kapcsolódó szócikkek: keresztrejtvény · Summer Jenkins
ap358 P>!

Különös, hogy a szerelem miként tudja teljesen más irányba terelni az életedet már azelőtt, hogy észrevennéd, hogy ez történik. Amikor pedig észreveszed, nem érdekel, mert a szerelem túlnő rajtad és a saját vágyaidon.

40. oldal

Nórcsy08>!

Az ajtó felé fordultam, és elhatároztam, hogy nem rágódok többet a döntésemen. Megtettem, és ahogy errefelé mondják, ha a tojás kint van, azt a tyúkba visszadugni már nem lehet.

139. oldal

krisztin1 >!

Aminek a létezéséről nem tudsz, azt nem hiányolhatod.

ap358 P>!

– Szénsavas vizet, legyen szíves.
(…)
– Attól tartok, nincs a háznál szénsavas víz.
Te nem vagy férfi, gondoltam. Egy férfi nem iszik szénsavas vizet; olajcsere után csak ráhajol a csapra.

112. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Rick Riordan: A villámtolvaj
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
Kendall Ryan: Szeress és hazudj