Hollywoodi ​mocsok 164 csillagozás

Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!

Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.

Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.

Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.

Eredeti mű: Alessandra Torre: Hollywood Dirt

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634570721 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Cole Masten · Summer Jenkins


Kedvencelte 18

Most olvassa 37

Várólistára tette 197

Kívánságlistára tette 214

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Mindenekelőtt: Emberek! Ha telítődtetek a romantikus törtènetekkel: olvassatok mást. De iszonyatosan lehangoló, hogy szívem szerint már egyáltalán nem olvasnèk èrtèkelèseket. Ez egy igazi rubin pöttyös èlmènyt adó könyv, ami szórakoztat. De hogy itt már az utóbbi időben mindent divat lehúzni. (Pl: Alapos kètely) A kiadó meg próbáljon megfelelni úgy, hogy igazából lassan a jó is kevès nèmelyikőtöknek :)
Ami a könyvet illeti: zseniális. A karakterek! Mennyire szeretnèk èn is mosolyogva helyre tenni embereket, Summer az egyik legjobb női karakter akiről molyságom alatt olvashattam. Tulajdonkèppen így visszagondolva nem is annyira a törtènet, hanem a stílus tette különlegessè. Ott van benne az a várakozással teljes feszültsèg, hogy na! Essetek már egymásnak vègre :) A humor, a helyszín, a szereplők egyènisège mind-mind üde színfoltot jelentett az amúgy nem túlbonyolított törtènetben. Szerettem.

18 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Első olvasásom a szerzőtől, és eléggé bejött a stílusa. Szeretem a déli humort, ahogy az ottani nők olyan finoman tudnak elküldeni a búsba. Summer pont egy ilyen vagány csaj, bár legbelül kétségek gyötrik. Cole Masten egojának pedig kell az a kis orrakoppintás tőle. Kedvenc szereplőim egyike Cocky, a kiskakas, akit az írónő saját gyerekkori kedvencéről mintázott.
Szóval tetszett a történet és szívesen elolvasnám deLuca ügyvédúr sztoriját is a Könyvmolyképző gondozásában.

3 hozzászólás
>!
Klodette
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Egyszerűen imádtam a Sötét hazugságok című könyvet, így hát természetesen nem is volt kérdés, hogy elolvasom-e majd Alessandra Torre második, magyarul megjelenő regényét?!
Az most már hivatalos és tökéletesen biztos, hogy nálam nem ütötte meg a Sötét hazugságok mércéjét, nem vált rögtön kedvenccé, mint anno az a kötet, de még így is imádtam és bátran ajánlom, mert Alessandra Torre igazán tehetséges író.
A sztori egyébként kicsit lassan indult, ami először kimondottan zavart, de aztán rájöttem, hogy ez pontosan így volt jó. Egészen újszerű volt belelátni a főszereplők életébe mielőtt még megismerték volna egymást. Tanúi lehettünk, hogy milyen okok és történések vezettek el ahhoz a ponthoz, ahol Cole és Summer először találkozott a másikkal.
Summer belevaló, szimpatikus hősnő volt, aki mindig kiállt magáért és próbálta a végsőkig megőrizni a függetlenségét.
Cole eleinte egy igazi bunkónak bizonyult, de aztán kiderült, hogy neki is van szíve és persze nagyon sajnáltam amiatt, amit Nadia – az a számító dög – művelt vele. Az az igazság, hogy külön-külön voltak velük gondjaim, a hozzáállásuk nem mindig győzött meg, de együtt igazán karizmatikus és csábító párost alkottak.
A levegő mindvégig izzott közöttük és néha a falat kapartam, amiért ennyire nem illenek össze, ám ők újra és újra bebizonyították, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást.
Imádtam azokat a részeket, amik a forgatásokról szóltak és az ő rögtönöző, rendezőt tönkretevő szócsatáikról. A 68. fejezet teljes egészében a kedvencem lett, mert ott szinte szó szerint felforrt a könyv a kezeim között. :)
A történet egyébként pörgős, veszettül pimasz, de vannak benne vicces, könnyed, megható és szívmelengető részek is.
Nagyon jó lenne olvasni magyarul még több Alessandra Torre regényt, mert szeretem a stílusát. Nagyszerűen csavarja a szálakat, jól egyensúlyoz az erotika és a romantika mezsgyéjén, a karakterei életrevalóak és szimpatikusak, ő maga pedig tényleg jól ír.
Szerintem ha esélyt akartok adni az írónőnek, akkor mindenképpen a Sötét hazugságok című regényével kezdjétek, mert az sokkolóan fantasztikus, de akik nem annyira szeretik a meglepő, csavaros, erotikus regényeket, akkor azok bátran olvassák a Hollywoodi mocsok című könyvét, ami kitűnő, könnyed, tele csillogással és annak minden nyűgével, árnyoldalával.
Most már csak a filmet kell megnézni és teljes lesz az élmény…

Bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2018/06/konyvkritik…

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

„…a szerelem nem más, mint megtalálni a lelked párját valakiben.”

Hollywoodi tündérmese a javából. Ami megnevettet, megrészegít és amitől őrülten szerelmes leszel. Naná, hogy Cockyról beszélek. ;))
Alessandra Torre a Sötét hazugságokkal már megnyert magának. Ezzel könyvével pedig megmutatta zseniális humorát. Nem csoda, hogy felkerült a kedvenc írónőim listájára. ;)

1 hozzászólás
>!
V_Ili P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

De jól esett ez most a Papírhattyúk után.
Nem olvastam az írónő ez előtti könyvét, de hamarosan sort kerítek rá, mert tetszik a stílusa.
Nagyon jól volt megírva mind Cole macsó szerepe és Summer déli lány stílusa.
Jókat mosolyogtam Summer gondolatain.
Annyira sokat kellett várni, hogy kiderüljön mi is történt a próbavacsorán, azt hittem, hogy legalábbis kinyírt valakit, mondjuk nem lettem volna Summer koszorúslánya ;)
A kakas fergeteges volt :)

2 hozzászólás
>!
dacecc P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

csak kapkodom a fejem jobbra-balra! kétkedve vettem kezembe ezt a könyvet, hiszen nem az én stílusom. fenntartásaim voltak nyilván, ennyi krasznahorkai és nádas után. miért halogattam eddig?! hiszen szórakozni is kell!
fergeteges karakterek, elképesztő események, lenyűgöző sztorivezetés! ÍGY KELL ÍRNI!
véleményem szerint már most kijelenthetjük, hogy az év könyve!

21 hozzászólás
>!
Trice29 P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

A lassú olvasásom a nyaralásnak köszönhető és nem a könyv színvonalának, mert az nagyon jó! Ez tipikusan az a könyv, amit öröm olvasni. Annyi apró fricska, megmosolyogtató apróság van a könyvben, hogy csak azt vettem észre, hogy éjjel 3 óra van és még mindig olvasok.
Megszerettem a főszereplőket, nagyon tetszett Ben és Justin.
Most örülök, hogy sorozat, mert nem volt elég belőle :o)))))

3 hozzászólás
>!
Ács_Milán
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

„Amikor felhagytam a harccal, az érzelmek áradása riasztó volt, részegítő, boldogító. Egyszerre megértettem, mit jelent szerelembe esni.”

Ha te is egy vidéki lány vagy és azt szeretnéd, hogy fenekestül felforduljon az életed, akkor neked is egy Cole Masten típusú pasira van szükséged!

A Hollywoodi mocsok egy nagyon szerethető történet, még szerethetőbb szereplőkkel és ismét bebizonyosodott, hogy minden és mindenki elérhető/megszerezhető, ha az ember igazán akarja. Ez egy igazi hollywoodi mese volt, ahol az álmok valóra váltak.

Summert egy nagyon belevaló csajnak tartom. Nagyot nőtt a szemembe, amikor elmesélte a Pokolbéli Próbavacsora történetét. Scott és a kis hölgykoszorú megérdemelte, amit kapott.
Cole és Summer találkozása szinte sorsszerű volt. Két ember, akivel ugyanúgy bánt el az élet. Ez a szerelem elkerülhetetlen volt, Summer bármennyire is akart tiltakozni ellene.

Vicces, szórakoztató és kikapcsolódásra teljesen tökéletes romantikus regény volt, melyből az erotika sem hiányozhatott.

A történet olyan befejezést kapott, amit ebben az esetben el is vártam.
A záró rész, a Lélektársak három fejezete igazán tetszett. Ennek köszönhetően a csillagos értékelésemet sikerült megdobni plusz fél csillaggal.

>!
Evika82 P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Szerettem, de nem lett kedvenc. A könyv elejéből nekem hiányzott valami…
Akkor kezdtem el igazán élvezni az olvasást, amikor a könyvben elkezdődött Cole filmjének a forgatása. Na azután viszont nagyon jól szórakoztam. Summer egy karakán, talpraesett csaj. Bírtam ahogy Cole-al állandóan kóstolgatták egymást, és állandóan vitatkozott a férfival. Persze az elejétől kezdve egyértelmű volt, hogy az elfojtott szexuális vágyaik miatt marják egymást. ;)
Cole annak ellenére, hogy egy igazi Hollywoodi sztár, nem egy beképzelt ficsúr persze azért van ám önbizalma, hanem egy érzelmes, szerethető férfi.
A könyv végén a kis novella übercuki lett. :)

>!
kratas P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Tádámm! Végre egy rubin pöttyös, ami tetszett :D
Méghozzá az elejétől a végéig. Volt benne szerelem, báj és érzelmek, a szereplők éltek, osztották egymást, hibáztak, bolondoztak, megkedveltem őket.
Örültem ennek a könyvnek :)


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán

Az ember a nem hozzá illő házastárs mellett elpocsékolja az életét.

90. oldal

1 hozzászólás
>!
ap358 P

A mondás szerint a szerelem nem más, mint megtalálni a lelked párját valakiben. Én megtaláltam. Megtaláltam, hagytam, hogy a földre nyomjon, aztán felálltam, megfordultam, és viszonoztam a dolgot.

446. oldal

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Elvesztette a feleségét, de lett egy kakasa. Igen. Ez így pont jó.

305. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cocky · Cole Masten
>!
Tóth_Orsolya_3 P

Mindent elveszített, és bennem mindent megtalált…

397. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Masten · Summer Jenkins
>!
Masni3 P

Igen, huszonkilenc éves nő létemre az anyámmal éltem. Nem drogoztam, nem partiztam, nem szexeltem. Könyveket olvastam, néha söröztem a forró délutánokon, és vasárnaponta megfejtettem a Times keresztrejtvényét. Nem jártam főiskolára. Nem voltam különösebben vonzó, és időnként elfeledkeztem a lábam borotválásáról.

Kapcsolódó szócikkek: Summer Jenkins
>!
ap358 P

– Szénsavas vizet, legyen szíves.
(…)
– Attól tartok, nincs a háznál szénsavas víz.
Te nem vagy férfi, gondoltam. Egy férfi nem iszik szénsavas vizet; olajcsere után csak ráhajol a csapra.

112. oldal

>!
ap358 P

– Most kaptam egy kiskakast – kezdte Cole.
– Aztat látom – felelte a másik elnyújtva, aztán előrehajolt recsegő székén, és belesett a ládába. – Minek hozta magával?
– Nem tudom. Gondoltam, hátha meg kell nézni, vagy kérdezni akar valamit, vagy nem lehet egyedül hagyni… – Cole elhallgatott, mert rájött, hogy mennyire hülyén hangzik, amit mond.
– Ez. Egy. Baromfi. – A férfi szájából még a fogpiszkáló is kiesett, ahogy kiköpte a szavakat. – Nem házi kedvenc. Nem adnak neki nevet, és nem tesznek rá csicsás nyakörvet.
– Mit eszik? – kérdezte Cole, most már dühösen. Levette Cocky ládáját a pultról, és a földre rakta, aztán a lábával kicsit odébb tolta, biztonságos távolságba.
– Kukoricát.
Cole várta a folytatást. És csak várta.
– Csak kukoricát? Semmi mást?
Az eladó felvonta a szemöldökét.
– Ez egy csirke. Csirkékenek nincs előrecsomagolt Pedigree kilenc ízben. Ha fel akar vágni, vigye az FRM tápot. Kétszer annyiba kerül, és fikarcnyit sem jobb.
(…) – Másra nem lesz szükségem? Gyógyszerekre, vitaminokra, oltásra?
– Ez. Egy…
– Csikre – fejezte be Cole. – Értem.

177-178. oldal

>!
ap358 P

Különös, hogy a szerelem miként tudja teljesen más irányba terelni az életedet már azelőtt, hogy észrevennéd, hogy ez történik. Amikor pedig észreveszed, nem érdekel, mert a szerelem túlnő rajtad és a saját vágyaidon.

40. oldal

>!
Gaby33

Félmillió dollárért egy varangyról is lebűbájolom a szemölcseit.

>!
ap358 P

– Isten áldja, Mr. Masten! – szólt utána a lány. Cole visszafordult; Summer nekivetette a vállát a veranda egyik oszlopának, a karját még mindig a teste előtt összefonva tartotta. – Itt, Délen ezt szoktuk mondani, ha valaki elmegy. Úgy hívják, búcsúzás.
– És azt hogy hívják, ha valaki hatalmas hibát követ el? – kiáltott vissza Cole, kinyitva a Taurus ajtaját.
– Az egyszerű. – Summer ellökte magát az oszloptól, és az ajtóhoz lépett. – Úgy hívják, élet.

136. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Masten · Summer Jenkins

Hasonló könyvek címkék alapján

Becky Albertalli: Simon és a Homo sapiens-lobbi
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Colson Whitehead: A föld alatti vasút
Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
Leiner Laura: Illúzió
Kristen Callihan: Idol
J. L. Armentrout: Origin
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
LaVyrle Spencer: Kisvárosi lány