Hollywoodi ​mocsok 26 csillagozás

Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!

Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.

Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.

Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.

Eredeti mű: Alessandra Torre: Hollywood Dirt

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634570721 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Kedvencelte 1

Most olvassa 13

Várólistára tette 158

Kívánságlistára tette 218

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Klodette 
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Egyszerűen imádtam a Sötét hazugságok című könyvet, így hát természetesen nem is volt kérdés, hogy elolvasom-e majd Alessandra Torre második, magyarul megjelenő regényét?!
Az most már hivatalos és tökéletesen biztos, hogy nálam nem ütötte meg a Sötét hazugságok mércéjét, nem vált rögtön kedvenccé, mint anno az a kötet, de még így is imádtam és bátran ajánlom, mert Alessandra Torre igazán tehetséges író.
A sztori egyébként kicsit lassan indult, ami először kimondottan zavart, de aztán rájöttem, hogy ez pontosan így volt jó. Egészen újszerű volt belelátni a főszereplők életébe mielőtt még megismerték volna egymást. Tanúi lehettünk, hogy milyen okok és történések vezettek el ahhoz a ponthoz, ahol Cole és Summer először találkozott a másikkal.
Summer belevaló, szimpatikus hősnő volt, aki mindig kiállt magáért és próbálta a végsőkig megőrizni a függetlenségét.
Cole eleinte egy igazi bunkónak bizonyult, de aztán kiderült, hogy neki is van szíve és persze nagyon sajnáltam amiatt, amit Nadia – az a számító dög – művelt vele. Az az igazság, hogy külön-külön voltak velük gondjaim, a hozzáállásuk nem mindig győzött meg, de együtt igazán karizmatikus és csábító párost alkottak.
A levegő mindvégig izzott közöttük és néha a falat kapartam, amiért ennyire nem illenek össze, ám ők újra és újra bebizonyították, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást.
Imádtam azokat a részeket, amik a forgatásokról szóltak és az ő rögtönöző, rendezőt tönkretevő szócsatáikról. A 68. fejezet teljes egészében a kedvencem lett, mert ott szinte szó szerint felforrt a könyv a kezeim között. :)
A történet egyébként pörgős, veszettül pimasz, de vannak benne vicces, könnyed, megható és szívmelengető részek is.
Nagyon jó lenne olvasni magyarul még több Alessandra Torre regényt, mert szeretem a stílusát. Nagyszerűen csavarja a szálakat, jól egyensúlyoz az erotika és a romantika mezsgyéjén, a karakterei életrevalóak és szimpatikusak, ő maga pedig tényleg jól ír.
Szerintem ha esélyt akartok adni az írónőnek, akkor mindenképpen a Sötét hazugságok című regényével kezdjétek, mert az sokkolóan fantasztikus, de akik nem annyira szeretik a meglepő, csavaros, erotikus regényeket, akkor azok bátran olvassák a Hollywoodi mocsok című könyvét, ami kitűnő, könnyed, tele csillogással és annak minden nyűgével, árnyoldalával.
Most már csak a filmet kell megnézni és teljes lesz az élmény…

Bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2018/06/konyvkritik…

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

„…a szerelem nem más, mint megtalálni a lelked párját valakiben.”

Hollywoodi tündérmese a javából. Ami megnevettet, megrészegít és amitől őrülten szerelmes leszel. Naná, hogy Cockyról beszélek. ;))
Alessandra Torre a Sötét hazugságokkal már megnyert magának. Ezzel könyvével pedig megmutatta zseniális humorát. Nem csoda, hogy felkerült a kedvenc írónőim listájára. ;)

1 hozzászólás
>!
dacecc P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

csak kapkodom a fejem jobbra-balra! kétkedve vettem kezembe ezt a könyvet, hiszen nem az én stílusom. fenntartásaim voltak nyilván, ennyi krasznahorkai és nádas után. miért halogattam eddig?! hiszen szórakozni is kell!
fergeteges karakterek, elképesztő események, lenyűgöző sztorivezetés! ÍGY KELL ÍRNI!
véleményem szerint már most kijelenthetjük, hogy az év könyve!

21 hozzászólás
>!
Ács_Milán 
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

„Amikor felhagytam a harccal, az érzelmek áradása riasztó volt, részegítő, boldogító. Egyszerre megértettem, mit jelent szerelembe esni.”

Ha te is egy vidéki lány vagy és azt szeretnéd, hogy fenekestül felforduljon az életed, akkor neked is egy Cole Masten típusú pasira van szükséged!

A Hollywoodi mocsok egy nagyon szerethető történet, még szerethetőbb szereplőkkel és ismét bebizonyosodott, hogy minden és mindenki elérhető/megszerezhető, ha az ember igazán akarja. Ez egy igazi hollywoodi mese volt, ahol az álmok valóra váltak.

Summert egy nagyon belevaló csajnak tartom. Nagyot nőtt a szemembe, amikor elmesélte a Pokolbéli Próbavacsora történetét. Scott és a kis hölgykoszorú megérdemelte, amit kapott.
Cole és Summer találkozása szinte sorsszerű volt. Két ember, akivel ugyanúgy bánt el az élet. Ez a szerelem elkerülhetetlen volt, Summer bármennyire is akart tiltakozni ellene.

Vicces, szórakoztató és kikapcsolódásra teljesen tökéletes romantikus regény volt, melyből az erotika sem hiányozhatott.

A történet olyan befejezést kapott, amit ebben az esetben el is vártam.
A záró rész, a Lélektársak három fejezete igazán tetszett. Ennek köszönhetően a csillagos értékelésemet sikerült megdobni plusz fél csillaggal.

>!
Nickola
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Ittenem, hát ez valami baromira édes történet volt. Imádtam a hangulatát, az írónő stílusát. Néhol nem értettem Summer lelkivilágát, de aztán kiigazodtam rajta és minden happy volt.
Vicces, szellemes, megával ragadó könyv. :) Remélem az írónő több könyvét is olvashatom majd magyarul.

>!
Kathreen
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Kicsit féltem a könyvtől, hogy kapok egy filmes hisztit, féltékenységet, botrány. Igazán, ha belegondolok ez is volt benne, de nagyon jól megírva. Örülök, hogy mégis nekifogtam.
Tetszett, ahogy Summer és Cole húzza egymást, és több soron hangosan nevettem. Cocky egyértelműen a legjobb “háziállat” és külön jók voltak a végén a plusz fejezetek, amiből kiderült, hogy mi történt velük pár év múlva.

>!
Cat8
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Imádnivaló volt a humor és a szócsaták a két teljesen más világból érkezők között. A jó külső, hírnév és szakmai sikerek nem járnak együtt a magánéletivel. A csalfa feleség összetörte a magánéleti megelégedettségét és egóját. A csillogás városából a vidék békéjében saját magával is megbékél. A kakassal való viselkedését nagyon szerettem.
Az előző kapcsolat romjain az új szerelemre találás már nem hozott semmi izgalmat.

Az előző könyve sokkal fordulatosabb és érdekfeszítőbb volt.

>!
Ancsibogyó
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Csillagos ötös, baromi jó volt, nagyon nagyon tetszett.
1 nap alatt kivégeztem, vitt magával a történet. Cole és Summer között szinte szikrázik a levegő, egyikük se akarja megadni magát, főleg Summer és mi erre Cole reakciója? Hát persze hogy az, hogy törjünk borsot a másik orra alá és kicsit húzzuk a másik agyát, de hogy én ezt mennyire imádtam. Cocky is nagyon cuki volt benne, feldobta a sztorit.
Biztos, hogy még el fogom olvasni és ez a könyv megint ráébresztett, hogy imádom ezt a stílust. Alessandra Torre nevét pedig azt hiszem érdemes lesz megjegyeznem és a korábban kiadott könyvét is lehet, hogy el kellene majd olvasnom ;)
U.i.: megnéztem a filmet is, nézzétek meg szerintem, elég jól sikerült, nagyon jól visszaadták a könyvet ;)

>!
Rie_Grey
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Letehetetlen volt. Teganp délután vettem meg mondván, hogy egy hét alatt úgyis elolvasom. Na persze! Addig olvastam, amíg már szinte elaludtam a könyv fölött.
Az írónő az én ízlésemnek egy kicsit sokáig húzta a szereplők románcának kiteljesedését, de emiatt nem vonok le csillagot.
Summer karakterét én csak imádni tudtam. A könyv alatt végig felnéztem rá, mert én is ilyen határozott szeretnék lenni.
Cole-t néha egy picit nyálasnak tartottam, de hát az embernek ezzel ne is legyen baja, ha egy romantikis könyvet vesz a kezébe.
A cselekmény állandóan pörgött, nem nagyon volt olyan része a könyvnek, amin csak átszenvedtem magam.
Aliog várom, hogy a sorozat többi részét is lefordítsák.

>!
Henczy005 P
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Ez annyira szép, hogy ilyen meg sem történik az életben. :-D
A spoiler alapsztori nagyon tetszett. A két szereplő kliséi néhol kimerítettek, és volt egy pont, ahol untam. De a Déli világ jellemzése, stílus ábrázolása tetszett. Érződött, hogy az írónőnek volt honnan merítenie. Kedves aranyos történet volt, néhol vicces, de nem szálltam el tőle. Kedvenc szereplőm Justin volt. :-D


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán

Az ember a nem hozzá illő házastárs mellett elpocsékolja az életét.

90. oldal

1 hozzászólás
>!
ap358 P

A mondás szerint a szerelem nem más, mint megtalálni a lelked párját valakiben. Én megtaláltam. Megtaláltam, hagytam, hogy a földre nyomjon, aztán felálltam, megfordultam, és viszonoztam a dolgot.

446. oldal

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Elvesztette a feleségét, de lett egy kakasa. Igen. Ez így pont jó.

305. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cocky · Cole Masten
>!
Tóth_Orsolya_3 P

Mindent elveszített, és bennem mindent megtalált…

397. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Masten · Summer Jenkins
>!
ap358 P

Különös, hogy a szerelem miként tudja teljesen más irányba terelni az életedet már azelőtt, hogy észrevennéd, hogy ez történik. Amikor pedig észreveszed, nem érdekel, mert a szerelem túlnő rajtad és a saját vágyaidon.

40. oldal

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Az illata. Ha potpurrit tudnék csinálni belőle, milliomos lehetnék.

312. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Summer Jenkins
>!
ap358 P

– Szénsavas vizet, legyen szíves.
(…)
– Attól tartok, nincs a háznál szénsavas víz.
Te nem vagy férfi, gondoltam. Egy férfi nem iszik szénsavas vizet; olajcsere után csak ráhajol a csapra.

112. oldal

>!
ap358 P

A vasárnap nem való felfordulásra.

10. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Summer Jenkins
>!
ap358 P

– Isten áldja, Mr. Masten! – szólt utána a lány. Cole visszafordult; Summer nekivetette a vállát a veranda egyik oszlopának, a karját még mindig a teste előtt összefonva tartotta. – Itt, Délen ezt szoktuk mondani, ha valaki elmegy. Úgy hívják, búcsúzás.
– És azt hogy hívják, ha valaki hatalmas hibát követ el? – kiáltott vissza Cole, kinyitva a Taurus ajtaját.
– Az egyszerű. – Summer ellökte magát az oszloptól, és az ajtóhoz lépett. – Úgy hívják, élet.

136. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Masten · Summer Jenkins
>!
ap358 P

A kisvárosokban kétféle titok él meg: az, amit miniállamként együtt őrzünk, és a szaftos. A szaftos titkok sosem maradnak elzárva. Senki nem is akarja igazán.

10-11. oldal


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Cole Masten · Summer Jenkins


Hasonló könyvek címkék alapján

Becky Albertalli: Simon és a Homo sapiens-lobbi
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Colson Whitehead: A föld alatti vasút
Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
Leiner Laura: Illúzió
Kristen Callihan: Idol
J. L. Armentrout: Origin
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
LaVyrle Spencer: Kisvárosi lány