Black ​Lies – Sötét hazugságok 737 csillagozás

Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Létezhet szerelem, ha minden csak hazugság?

Brant:
Huszadik születésnapján már milliárdokat érő cég tulajdonosa. Három éve vagyunk együtt. Négyszer kérte meg a kezem. Négyszer kosaraztam ki.

Lee:
Füvet nyír, ha éppen nem háziasszonyokat döntöget. Nemcsak a keze és a szája ügyes, hanem a szerszáma is. Majdnem két éve futok utána. Azt nem tudom, hogy vajon tud-e róla, hogy ez így van.

Két férfit szeretek. Két férfival szeretkezem.

Csak tessék, ítélj el! Fogalmad sincs, hogy mivel jár a szerelmem.

Ha azt hiszed, hogy már hallottál ilyen történetet, akkor tévedsz.

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
372 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639708822 · Fordította: Hetesy Szilvia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2015
372 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639708822 · Fordította: Hetesy Szilvia

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Brant Sharp · Layana Fairmont · Jillian Sharp · Lee


Kedvencelte 100

Most olvassa 16

Várólistára tette 291

Kívánságlistára tette 211

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

„Létezhet szerelem, ha minden csak hazugság?”

Azt a csavaros mindenségit!
Hatalmas meglepetés volt ez a könyv!
Imádtam! ♥ Annak ellenére, hogy a 125. oldalig abszolút sablon volt a történet, na de utána perzseltek a lapok az erotikától, és olyan csavar jött, hogy csak pupilláztam, pedig sejtettem, hogy a nagy titkok mögött ez állhat.
Összegezve:
Tökéletes borító
Remek történet
Remek karakterek
Hatalmas csavar
Izgalom, érzelem és erotika 3 in 1
Most jól megjegyeztem Alessandra Torres nevét, mert ezzel a történettel megvett magának, biztos hogy olvasok még tőle :)
Erotika rajongóknak jó szívvel ajánlom, nálam kedvenc lett :)

10 hozzászólás
Sippancs P>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Gyűlölöm az olyan történetet, amelyben szerelmi háromszög van, még akkor is, ha a spoiler.
Gyűlölöm az olyan történetet, ahol a váltott szemszög mellett olyan szintű az időbeli ide-oda ugrálás, hogy ha nem figyelsz, akkor kezdheted az elejéről az egészet.
Gyűlölöm az olyan történetet, amelyben a főszereplő egy elkényeztetett, gazdag liba, aki azt gondolja magáról, hogy pénzért mindent megkaphat.
Nos, ebben a könyvben mindhárom feltétel adott volt, én mégis azt mondom, hogy imádtam.

Alessandra Torre egy oltári nő. Aki ilyen szinten ki tud borítani egy olvasót, mint ő engem, annak megjár minden tisztelet. Egyszerűen annyira jól fűzte a szálakat és annyira tökéletesen elhitette velem, hogy azt kell látnom, ami a lapokra van írva, hogy magasan megemelem a kalapomat előtte. Persze a vége felé, a nagy bejelentés előtt már én is kezdtem sejteni, hogy mi a titok, mi a spoiler, de az azt megelőző kb. 200 oldal… ennyire én még könyvet nem akartam a falhoz csapni vagy elégetni!

Egyedi, szenvedélyes és kissé beteg történet volt ez, de engem maximálisan meggyőzött arról, hogy Alessandra Torre tud írni, méghozzá nem is akárhogyan.
4,5 csillag.

25 hozzászólás
ZitussKa>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Az igaz szerelem az embert meggondolatlanná teszi, kockázatokat ès áldozatokat vállalunk miatta.

Azt a mindenségit. Mivel is kezdjem? Talán azzal, hogy elmondom már most március végén kedvencet avattam és akármilyen megjelenés is várható még – ezt űberelni LEHETETLEN.
Ez a történet lebilincsel és nem enged, amíg nem nem tudod, hogy mégis mi a fene történik a könyv lapjain? Egy dolog biztos. A szereplők kiismerhetetlenek, szeretnivalóak, kedvesek, de a céljuk érdekében megtesznek bármit. Nagyon szenvedélyesek, így a jelenetek enyhén szólva perzselőek. A történet fordulatos, izgalmas, kiszámíthatatlan és megdöbbentő. Az írónő elképesztő módon oldotta meg a részletek adagolását, mindig kapsz egy ici-picit, de sosem eleget ahhoz hogy képes legyél összepakolni a kis darabkákat. Kétségek közt tart, fokozza a feszültséget, és késlelteti a „robbanás” pillanatát. Mindig ott lebeg a fejed felett, vajon mikor jön el az igazság pillanata? Kora reggeltől olvastam, és az igazság az, hogy arra a pár percre, míg képes voltam elszakadni a történettől akkor is a folytatáson kattogott az agyam, és ezerféleképpen játszottam végig a történet kimenetelét, és hittem azt hogy tudom mi folyik körülöttem. Ezt el kell olvasni!♥ Én is újra fogom, ebben biztos vagyok.
Tényleg egy élmény volt, és ajánlom MINDENKINEK :)

Az érzelmek gyakran rejtve maradnak mások elől. Elfojthatjuk őket, de végül úgyis megtalálják a felszínre vezető utat.

Naiva>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Alessandre szerintem jól ír. Ezt már a Hollywod Dirt-tel bizonyította, ahogy most ezzel is. Alaposan össze tudja kuszálni a történet szálait, végül ügyesen ki tudja őket bontani. Így volt ez ennél a történetnél is, de óriási szemétség lenne bármit is elspoilerezni.
Figyelembe véve a könyv műfaját, Layana tökéletes hősnő. Árnyalt jellem és mindent okkal tett. Nekem kifejezetten tetszett az ő karaktere. Látszatra önző és felszínes, pedig sokkal inkább mindenre elszánt, okos és nagyon megfontolt. A felső tízezer világában, ahová ő beleszületett, ahol felnőtt és ahol mozgott, feltétlen szükségesek ezek az erélyek. A legnagyobb hibája talán az volt, hogy egyszerre két férfit szeretett, spoiler Az egyik férfi egy jóképű, nyugis, milliárdos zseni, Brant. Vele ismerkedik meg először, aki 9 hónappal később még a kezét is megkéri. A másik férfi nem csak nem tartozik bele a gazdagok világába, de meg is veti őket. Lee, egy pornószínész képességeivel rendelkező kertgondozó, Mindkét férfit lehetett valamiért kedvelni, de Lee stílusa volt az a pont, ami egyértelművé tette azt, hogy egy férfi legyen inkább intelligens, mint spoiler ha ahhoz ilyen pokróc stílus társul.
A csattanót végig sejtettem, de ahogy a cím is utal rá amikor minden hazugság napvilágra kerül, akkor válik világossá a sok miért és az, hogy Layana mindent az igaz szerelemért tett. Bravó. Még akkor is, ha a sok hazugságban ő is asszisztált és nem egyszer az önös érdekét tartotta szem előtt. Ennek ellenére nem tudtam rá haragudni.
Szerintem teljesen magával ragadó, letehetetlen könyv, akkor is, ha a cselekmény annyira valószínűtlen/lehetetlen. Amit egy kicsit hiányoltam a történetből, az a humor volt.

4 hozzászólás
_Eriii>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Kövezzetek meg, de nekem ez nem tetszett annyira. Először is, nem nagyon jött be az írásstílus, másodszor, a szereplők sehogy sem tudtak közel kerülni hozzam. Layanát nem igazan tudtam megkedvelni, szegény kis gazdag. A nagy titok sem lepet meg nagyon. A szereplők közt egyáltalán nem szikrázott a levegő. Nem volt semmi plusz bennük, egyből egymásnak ugrottak, amit nem igazan csíptem. Aki igazan bejött, az Bran-t volt. Az erotikus részek meg, semmi extrát nem mondtak nekem. Kivetél talán egy egy pillanat Brant-ból. Nem mondom, hogy nem volt benne potenciál, mert a történet egyedi, de sajnos engem nem győzött meg. Sajnálom……

29 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Imádtam. Már a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésem, de féltem is tőle, hogy csalódni fogok. Csalódtam is, de pozitívan. Az első résznél, még nem sejtettem mi lehet az a titok, amit annyian mondtak, hogy lesz. De az utolsó résznél minden kiderült. Alig várom, hogy újraolvassam, eredetiben vagy magyarul, teljesen mindegy. Biztosan fogok még olvasni Alessandra Torre-tól. :)
Borító: 5/5
Történet: 5/5

11 hozzászólás
perpetua P>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Nagyon szeretem az ilyen rendhagyó történeteket, főszereplőket. A legutóbbi ehhez hasonló kedvencem a Kihasznált alkalom is borzasztó megosztó. Én imádtam, de rengeteg rossz kritikát láttam róla. Ez a könyv is ilyen szerintem, lehet tényleg nagyon szeretni, de sok részlete kritizálható.
Layana érdekes főszereplő. Nem titkolja, hogy a céljai érdekében minden eszközt bevet, ha kell bájolog, ha kell megtéveszt, ha kell hazudik. Brant meglátja benne az igazi kapcsolat lehetőségét. Remekül egymásra találnak, igazán szép párost alkotnak. Brant odaadó, gondoskodó, mindig Layana kívánságai lebegnek a szeme előtt, nem lehet tökéletesebb pasit kívánni. Egy nap mégis találkozik Lee-vel, aki ellentéte a férfinek. Míg Brant mindig összeszedett, kordában tartja az érzéseit, Lee igazi ösztönember. Ami a szívén, az a száján. Layana mellette ismeri meg az igazi szenvedélyt, ami kicsit hiányzott a kapcsolatából. Két ilyen remek férfi között nagyon nehéz választani. Már többször mondtam, hogy én el tudom képzelni, hogy két férfit is ugyanúgy lehet szeretni, és Layana-n is érződik, hogy tényleg szereti Brant-et. A Lee-vel való kapcsolatba talán bölcsebb lett volna nem belebonyolodni, de ha már így alakult látható, hogy az is igazi kapcsolat. Én minden részletét szerettem.
És én minden könyvben ilyen ütős fordulatra vágyok. Tényleg leesett az állam és én nem vártam ilyen magyarázatra. Szerintem nagyon eredeti az ötlet, ez döntötte el, hogy tényleg nekem való ez a könyv. Olvasás közben sokat agyaltam, hogy vajon 4,5 vagy 5 csillagot tudok adni rá, de ez a csavar eldöntötte a dolgot. Én nagyon szeretnék még ilyen érdekes könyveket olvasni. :)

14 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Nagyon meglepett ez a könyv, mert nem erre számítottam.
Nem mindennapi, megdöbbentő, álleesős, izgalmas, erotikus, romantikus és még sorolhatnám.
Most, minden sötét hazugság ismeretében, annyi minden került más megvilágításba, hogy valamikor muszáj lesz újraolvasnom a könyvet. ;)
Míg el nem felejtem, nagyon tetszett! ;)

6 hozzászólás
FeketeAlex I>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Előre leszögezem, aki nem olvasta még ezt a könyvet, de szeretné, saját érdekében semmiképp ne nyissa meg a spoilereket.

Sajnos az első benyomásomat nem tudom leírni a könyvről, amikor először olvastam, nem értékeltem. Most (így a harmadik után) megpróbálom megfogalmazni azt, az elsőnél mi járt a fejemben.
Annak idején azért vettem meg a könyvet, amiért off, aztán kaptam egy olyan történetet, ami teljesen más volt, mint amire számítottam. Azaz helyesen fogalmazva számítottam volna, mert természetesen itt is sikerült a legvégébe belenéznem, és kiszúrni az egyetlen szót, ami teljesen más megvilágításba helyezi a történetet (spoiler). Egyébként magát a sztorit nézve ez nagyon jól ki volt dolgozva, ha nem tudom előre, akkor a spoiler oldalig biztosan nem jövök rá. Volt közben is egy pár erre utaló jel, ami abszolút fel sem tűnik, ha elsőre olvasod. spoiler
Rengeteg kérdést, dilemmát felvet ez a könyv, mi hogyan cselekednénk a szereplők helyében. spoiler
Arra emlékszem még, hogy mikor először olvastam, az első pár oldalnál nem nyerte el a tetszésem, hogy gazdag emberekről van szó. De pozitívan csalódtam Layanában, aki nem egy tipikus elkényeztetett gazdag liba, annak ellenére, hogy tényleg sok a pénze. Brant pedig – ahogy Layana többször is kifejti – szintén nem olyan, mint a legtöbb milliárdos férfi. spoiler Szóval ettől sikerült elvonatkoztatni, és már nem is zavart. Annak pedig örültem, hogy harmincegynéhány évesek a szereplők (most hirtelen nem emlékszem, hány ilyet olvastam eddig, de az biztos, hogy négy éve még egyet sem).
Tényleg különleges történet, tényleg nem hallottam még ilyet, szóval nem túlzás a fülszöveg. Csak a szerző megjegyzését ne olvassátok el előre. Még véletlenül se.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
372 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639708822 · Fordította: Hetesy Szilvia
33 hozzászólás
Evelena P>!
Alessandra Torre: Black Lies – Sötét hazugságok

Először is szeretném megköszönni @Chrissie-nek, hogy értékelést írt ehhez a könyvhöz, mert így találtam rá és kaptam kedvet hozzá.

Engem még soha egyetlen könyv se lepett meg ennyire, mint ez.

Az első mondatától kezdve az utolsóig alig bírtam letenni. Lebilincselt és egyre kíváncsibbá tett. Voltak közben persze vegyes érzéseim, mert Lee-nek finoman szólva vannak érdekes megszólalásai…
Brant és Lee, Lee és Brant két annyira különböző pasi és mégis mindkettő vonzó.
A történet magával ragadó és izgalmas, a szereplők különlegesek, erősek és leírhatatlan módon tudnak szeretni, az erotika vonal pedig szinte perzsel át a lapokon.
Minden megvan benne, ami csak kell. Csillagos ötös, több ilyen különleges könyvre lenne szükség.

Még egy apró történet a könyvről:
Anyunak írtam egy kívánságlistát a szülinapomra és ez a könyv is szerepelt a listán. Mikor a boltban anyu kérte az eladót (férfi eladót egyébként), hogy keresse meg neki ezt a könyvet és mondta neki, hogy a lányának lesz, az eladó csak pislogott és mondta, hogy de hát ez egy olyan felnőtteknek szóló könyv, mire anya közölte vele, hogy a lánya most lesz 21 éves. :D

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

– A szerelem nem a boldogságról szól. Egyedül is lehetsz boldog. A szerelem azt jelenti, hogy számodra ő, csakis az ő egészsége és boldogsága a legfontosabb. Ha ez nem így van, akkor nem szereted igazán.

213. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jillian Sharp · szerelem
Cicu>!

Szerelem. Micsoda őrültségekre tudja rávenni az embert!

226. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brant Sharp · szerelem
Cicu>!

Az igaz szerelem az embert meggondolatlanná teszi, kockázatokat és áldozatokat vállalunk miatta. Az igaz szerelem próbára teszi személyiségünk határait, arra késztet bennünket, hogy jobbá akarjunk válni és harcoljunk az életünk biztos alapjaiért.

98. oldal, 16.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Brant Sharp
Cicu>!

Az új mantrám az volt, hogy azt teszem, amire vágyom, és nem azt, amit a társadalom elvár vagy akar.

45-46. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Layana Fairmont
Cicu>!

Az érzelmek gyakran rejtve maradnak mások elől. Elfojthatjuk őket, de végül úgyis megtalálják a felszínre vezető utat.

218. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Layana Fairmont
Cicu>!

Nem igazságos egy embert kétféleképpen szeretni, hiszen egyféleképpen is nehéz.

277. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Layana Fairmont
Cicu>!

– Ne gondolkodj! Az agyadnak pihenésre van szüksége.

29. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brant Sharp · Layana Fairmont
1 hozzászólás
Cicu>!

Talán. Ez a rövidke szó milyen súlyos jelentést hordoz. Mennyi más lehetőséget sejtet…

352. oldal, 73 .fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Layana Fairmont
Cicu>!

– A szerelemben és a háborúban nincsenek törvények.

48. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Layana Fairmont
Black_widow>!

Egy emberről annyi mindent elárul a mosolya.

71. oldal, 11. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Layana Fairmont

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Csak szex
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs
Jaci Burton: A tökéletes játék
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Colleen Hoover: Verity
L. J. Shen: Scandalous – A Néma
L. J. Shen: A szélhámos
Lucy Score: Amin sosem leszünk túl
Vi Keeland: Kockázatos kaland