Just ​a Bit Ruthless (Straight Guys 6.) 21 csillagozás

Alessandra Hazard: Just a Bit Ruthless

Stockholm syndrome or Love?
When you want someone completely wrong for you…

Luke Whitford has always dreamed of meeting Mr. Right. A hopeless romantic at heart, he dreams of falling in love with a nice man, getting married, and having a bunch of adorable babies. The problem is, Luke has the propensity for being attracted to men who are anything but nice.

Roman Demidov, a homophobic, cynical billionaire who has a grudge against Luke’s father, is certainly not Mr. Right. Cold, manipulative, and ruthless, he’s not a nice man and he doesn’t pretend to be.

Luke is fully aware that Roman is all wrong for him. His attraction to the guy is just some sort of Stockholm syndrome; it must be. If life were a fairy tale, Roman would be the main villain, not the hero.

But even villains can fall in love. Or can they?

The story of a boy who dreamed of Prince Charming and ended up falling for the Beast.

>!
232 oldal · ASIN: B01GILL7NI

Kedvencelte 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Rini P>!
Alessandra Hazard: Just a Bit Ruthless

Mikor rátaláltam erre a sorozatra ERRE a könyvre találtam rá. De ugye csak sorban olvasok így VÉGRE eljött ez a rész.
Bezombultam off. Most nem is értem miért…

Mi a legnagyobb bajom? Az egész könyv alapja Roman átfordulása. Ami számomra teljesen hiteltelen. Képtelen vagyok elhinni, hogy némi curl, dimple és baby face pikk-pakk átfordít valakit. Ilyen gyorsan nem! Ilyen háttérrel, ilyen neveltetéssel, ilyen gyökerekkel, egyszerűen ennyi idő alatt nem!

Amíg az előző könyvnél a racionalitás hiányáért kárpótolt a gyönyörű nyelvezet, addig ez innen hiányzott. Nem éreztem, hogy forgatják bennem a kést a mondatok. Nem volt pokoljárás. Nem tudott megfogni!

Persze szerettem a szereplőket, vártam az újra találkozást és kíváncsi voltam mi fog történni velük. volt feszültség, bár nem fojtott meg.
De ez így nekem most kevés volt és az alapoknál bukott el.

Most nem várom a következő könyvet. Nem érdekel Vlad…

12/6

1 hozzászólás
Marianngabriella P>!
Alessandra Hazard: Just a Bit Ruthless

Szóval, közel három hét eltiltás után ez az egy romantikus lett nekem engedélyezve off, és hát okkal lett pont ez választva. Mert hát @Rini ismer, és tudja, hogy élek halok a dark romanceokért, kivéve, hogy ez nem volt azt.

Szóval ebben a könyvben benne van minden ami egy jó maffiózós sztoriba kell, az eleje anyám úgy vitt, hogy még idézeteket is elfelejtettem hozni, pedig a figyelőim szegények tudják, én általában a fél könyvet kiidézetezem. De olyan 60-70% körül elkezdett elmenni a kedvem. Nem lett rossz, csak kicsit out of character lett itt mindenki… Ella Frank – Brooke Blaine: Forbidden Mafia Prince után nagyon várta egy ütős, tényleg dark történetet, tele mindenféle erőszakos jelenettel, de ez valahogy túl cukros lett…

Az alaptörténet, hogy Lukeot elrabolja Roman, egy orosz maffiózó(?) és amíg élik boldog életüket együtt szerelembe esnek, vagy valami olyasmi. Mert nyilván nem megy ez ennyire könnyen, és nyilván rengeteg dolog és kérdés felmerül. És ezek az elején annyira szépen ki voltak fejtve, a történet nem kapkodott, szépen haladt előre a maga kis tempójában, de a történet második felében ez szétesett, úgy éreztem csak próbálta az író lezárni valahogy, de nem nagyon sikerült megtalálnia, hogy mi is történik. Roman a végére teljesen más karakter lett, én megértem, hogy nem akar mindenféle illegális bizniszben lenni így, de banyek, ha én vagyok egy random shady orosz maffiózó, és a kis pasimat fenyegetik nincs az az isten, hogy ne csapjak oda, és vártam volna néhány agresszív jelenetet. Ugyanezt gondolom Vladról is, ott befért volt egy komolyabb konfliktus, ahol Roman megmutathatta volna, hogy igen ő képes bármire…

Mindezek ellenére a legvége aranyos volt és cukros, és tök jó, de a történet eleje nem ezt ígérte. Csalódott nem vagyok, mert Lukeot is megkedveltem, és örülök a happy endnek is, de nekem valahogy ez nem volt tökéletes.

Plusz egy apró megjegyzés, a végére komolyan irritáló volt a villain-hero hasonlatok, meg a vernyogás, hogy ki jó ember és ki nem. Kicsit több cselekvés és kevesebb hisztit elbírt volna.

12 hozzászólás
anemona P>!
Alessandra Hazard: Just a Bit Ruthless

És igen! Már-már tökéletes volt! Még mindig a Just a bit twisted a kedvencem, de ez rögtön utána következik a rangsorban.
Általában egy történet témájától függetlenül is mindig nagyon vonzónak találtam azt a felállást, hogy adott egy „rossz fiú”, aki különböző megpróbáltatások után „jó fiú”-vá avanzsál. Úgyhogy engem már a fülszöveggel megvettek kilóra :)
Roman a kedvenc karakterem az egész sorozatból: hideg és számító, de közben szenvedélyes, férfias, kemény, de egyben gondoskodó, rossz, de mégis jó is. Persze, hogy az ember elolvad, amikor (káromkodások közepette) előbújik az emberi oldala, és végre megmutatja, hogy neki is vannak érzései.
Luke is nagyon szerethető, de lássuk be, tőle nem is várunk mást, hiszen itt ő a jófiú, még a kinézete is angyali, és szó nélküli tűri az igazságtalan helyzetet, amibe belekényszerül. Először úgy tűnik, hogy egy naiv „kisgyerek”, akinek nem sok fogalma van a való életről, de azért fokozatosan rájövünk, hogy azért nem ilyen egyszerű a helyzet.
Nem igazán egyedi vagy eredeti az alaphelyzet spoiler, az is lehet, hogy emiatt le kellett volna vonnom egy csillagot, de nem visz rá a lélek, mert nekem még is nagyon tetszett, és végig izgultam, bár a végkifejlet nem lesz meglepő senkinek. :)
Voltak részek spoiler ahol úgy szorítottam az e-book olvasót, hogy attól féltem eltöröm, még levegőt is elfelejtettem venni, egyszerűen sütött belőle a feszültség. Szerintem nagyon jó volt!

eSsZ P>!
Alessandra Hazard: Just a Bit Ruthless

ohhh hogy azta megveszekedett toporodott torpordogot!! iiimadtam!! ettol cukkerebbet,edesebbet… mert van vege..?!
vigyor vigyor.. mint valami tejbetok :D
nem gondoltam volna, hogy pont ez vesz le teljesen a labamrol.. :D
ahhh, Szilvi!! hogy te milyen mafla vagy , hogy nem ezzel kezdted!!
a hirhedt maffiozot megfogja egy fiucska..
ugyan cica… mindenki t*ke elkaphato egyszer :D

2 hozzászólás
Mes>!
Alessandra Hazard: Just a Bit Ruthless

"Hú, de szerelemes vagyok!
Nagyon szerelmes vagyok!
Tebeléd, tebeléd!
Szerelmes vagyok én!"
Lopom a Belgától, de ezt másképp nem tudom elmondani, a sorozat legjobb darabja eddig. Roman és Luke közötti kémia fantasztikus, annyira betalált ez a regény, hogy szinte faltam az elektronikus lapokat. Szuper lenne, ha nem csak e-könyvben lehetne megvásárolni. Alessandra nem találta fel a spanyolviaszt, hiszen hasonló történetet mindenki olvasott, de olyan karaktereket teremt, aki szerintem szinte lélegeznek az elektronikus tintán keresztül. Egyszerűen elvarázsolódtam, ez van a szerelem szép, még ha fiktív is.
Írhatnám, hogy mára befejezem, de nem fogom, Vlad történetét nem hagyhatom ki. Jelenleg veregetem a vállam, hogy az összes eddig megjelent részt megvettem. Valamint ennél a könyvnél érzetem azt, hogy meg kell köszönnöm Anyukámnak az összes angolórát, amit szponzorált gimis koromban. :) Ilyen csodákat hagynék ki, mert ezt szerintem magyarul soha nem fogjuk olvasni. :(


Népszerű idézetek

Marianngabriella P>!

Sex without a condom was the deepest form of intimacy, something that required complete trust in your partner.

12. fejezet

2 hozzászólás
Marianngabriella P>!

He had no problem attracting men when he wanted to get laid. But he was also a walking magnet for all sorts of perverted creeps.

1. fejezet

Marianngabriella P>!

“Aren’t all people in relationships in danger of that happening? If we live in constant fear of having our hearts broken, we’ll never take the chance to be happy.”

29. fejezet

Marianngabriella P>!

No one will take you away from me. No one. Let them try.

30. fejezet

Marianngabriella P>!

A multi-billionaire by the age of thirty-two. That kind of thing didn’t seem to be all that strange in Russia. Luke had noticed that many Russian tycoons were rather young.

1. fejezet

Marianngabriella P>!

There was nothing attractive about those eyes. If anything, the cruelty lurking in them was downright ugly. The guy was handsome enough, Luke supposed, if one liked cold, assertive men who looked like they could snap your neck and be bored while doing it.

1. fejezet

3 hozzászólás
Marianngabriella P>!

Luke was kind of embarrassed to admit it, but he couldn’t help but stare at the photographs of the guy. Roman Demidov was a tall, dark-haired man with broad shoulders and the kind of muscle definition that most men could only dream of. He looked like a professional boxer rather than a successful businessman.

1. fejezet

Cintia_ >!

Every man, no matter how hardened and clever, was susceptible to a bit of manipulation and persuasion.


A sorozat következő kötete

Straight Guys sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

John Wiltshire: The Bridge of Silver Wings
Ella Frank: Priest (angol)
Abigail Roux – Madeleine Urban: Fish & Chips
Ella Frank: True
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue
Lynn Van Dorn: Reunion
Avon Gale: Breakaway
C. S. Pacat: Prince's Gambit
Elizabeth Hoyt: Duke of Sin