Szemrebbenés ​nélkül 7 csillagozás

Albert Tímea: Szemrebbenés nélkül

"Az ​életet nem lehet a nagy ő-vel leélni. Hogy miért? Mert túl veszélyes. Fájdalmas, félelmetes. Ha megtalálod a tökéletest, onnantól mindig félni fogsz, hogy elveszíted. Viszont ha csak olyan nagyjából közepeset találsz, azzal az élet még vállalható. Azt be is bukhatod. Az el is hagyhat. Na de, ha a nagy ő hagy el, akkor az világvége. Az apokalipszis, onnantól nincs tovább.
Mila végre túl volt élete legnagyobb szakításán. Elköltözött Blue Ridge-be és már teljesen tünetmentes volt Luke Fenningentől. Nem ábrándozott arról, hogy majd egyszer talán visszatér, és bocsánatot kér minden tettéért, nem emlékezett a mobilszámára, ha álmából felköltötték, sőt már a képeit sem nézegette Facebookon. Ám egy szép nyári napon erre ébredt:

Luke Fenningennek tetszik a fényképed. 1 perce
Luke Fenningennek tetszik a fényképed. 1 perce
Luke Fenningennek tetszik a fényképed. 2 perce

Mila Jhonson elhatározza, hogy megleckézteti egykori szerelmét. Nem csak azért, amit a… (tovább)

>!
214 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150079882

Enciklopédia 6


Kedvencelte 1

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 30


Kiemelt értékelések

Kicsi_Yeye>!
Albert Tímea: Szemrebbenés nélkül

Egy ujabb fantasztikus alkotas. Albert Timi az egyik kedvenc magyar irom, regota figyelemmel kiserem a munkassagat, posztjait. Ezt a megjelenest is nagyon vartam illetve , hogy be tudjam szerezni. off
Timivel stilusa megnyero, konnyed, fiatalos es humoros. Nagyon konnyu azonosulni a szereplokkel. Sokan atelhettunk mar hasonlo pillanatokat, nekem sikerult magamra ismerni. Szeretnivalo, szivhez szolo, humoros, neha bosszanto de vegig nagyon olvasmanyos az egesz tortenet. Imadtam pl azt is, hogy a kutyust spoiler hivjak. Egy negativum a konyvvel kapcsolatban, hogy tul rovid. Mindenkinek jo szivvel ajanlom! Kivancsian varom az ujabb muveket!

Detty77 P>!
Albert Tímea: Szemrebbenés nélkül

Ez volt az első könyv, amit az Írónőtől olvastam, így nem tudtam, mire számítsak. De végül azt vettem észre, hogy a könyv végére értem♥Azt hiszem, ez a történet minden szerelmes lány, szerelmi csalódást átélt története. Mindennapi, reális és hiteles cselekmény, amely bármelyikünkkel megtörtént. Akárcsak Milával. Ki ne várt volna a kezében a telefonnal egy üzenetet, egy hívást. Ki ne nézett volna utána az exének, vagy annak barátnőjének? Pláne most a SM, illetve a FB korában. Nagyon tetszett Luke&Mila története. Vince-t nagyon megkedveltem, remélem sikerült nekik a baba!

Winchester2012>!
Albert Tímea: Szemrebbenés nélkül

Elolvastam. Nem mondhatom, hogy könnyen ment. Az írónőnek egyébként jó a stílusa, de ezzel a regénnyel ki lehetett volna kergetni a világból. A tipikus buta liba kifigurázása. Szemrebbenés nélkül állítom, rettenetesen fárasztó volt…


Népszerű idézetek

Borka_V_Szabó IP>!

Komolyan, néha azt érzem, hogy a kávé egyenlő valami cseppfolyós bátorsággal és erővel.

Kapcsolódó szócikkek: bátorság · erő · kávé
Borka_V_Szabó IP>!

A bor egyébként majdnem pont olyan nagyszerű társ a hibák elkövetéséhez, mint az éjszaka leple.

Kapcsolódó szócikkek: bor · éjszaka · hiba
Borka_V_Szabó IP>!

(…) Az otthon az nem egy hely. Az nem az, ahol te vagy. Az otthon, ahol a csoda történik.

Borka_V_Szabó IP>!

Csak a nagyon kivételesek kezdenek el úszni az árral szemben. És még ennél is kevesebb azok száma, akik nem adják fel.

Borka_V_Szabó IP>!

(…) Ez a különbség a szeretetünk között. Ő engem szeret, ő miattam érzi teljesnek magát. Én meg azt szeretem, amiket csinálunk. Én azok miatt a dolgok miatt érzem teljesnek magam.

Borka_V_Szabó IP>!

Ezért inkább vártam, és mint ahogy a koszos zoknikkal teszi az ember, a fájdalmas érzéseket finoman belökdöstem a szoba legtávolabbi sarkába.

Borka_V_Szabó IP>!

Hogyan lehet az, hogy minden egyes nap új esélyt kapok az élettől, mikor felébredek, holott csak bántom az embereket?

Borka_V_Szabó IP>!

Elmondom, mit éreztem: mintha valaki kitépte volna a szívem, de nem teljesen, csak ott csüngött volna kifele a mellkasomból, erre valaki más odajött volna egy húsklopfolóval, rávágott volna egy orbitálisat, és végül szépen-lassan, komótosan egy úthengerkezelő, akit úgy a világ nem igazán érdekel, áthaladt volna a teljes testemen, és mikor végzett, érzékelve, hogy valami nem teljesen tökéletes, kidobva a szájából az eddig rágcsált fűszálat, hátratolatott volna. Végül konstatálva, hogy jól végezte dolgát, elégedetten elballagott.

Borka_V_Szabó IP>!

Neee! Mi a fene ez?
És itt most nem fogom bevallani, hogy kereken hatszáz darab pillangó vedlette ki magát a bábból a gyomromban. Bárcsak valami horrorfilmben lennénk, de nem! Ez az én elcseszett életem!


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: Ármány és kézfogó
R. Kelényi Angelika: A lánynevelde 2.
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
Jud Meyrin: A múlt bűnei
Baráth Viktória: A főnök 2.
Ruby Saw: Liv Jackson életei
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Visszatérünk
Ashley Carrigan: Az oroszlán árnyékában
Fábián Janka: Lotti öröksége
Leiner Laura: Emlékezz rám