Melléd ​szántak 5 csillagozás

Albert Tímea: Melléd szántak

Mit tennél akkor, ha elterveznék előre az egész életedet?
Luna Holden gyerekkora óta arról álmodozik, hogy egyszer híres költőnő lesz. Képzeletben párizsi szalonokban olvas fel és titkos alkotókörökbe jár.
Ám családja balgaságnak tartja a művészeteket, és ráadásul határozott elképzelésük van az ideális férjjelöltről is, Tucker Green személyében.
A valóságban azonban nem volt megírva számukra semmiféle közös jövő.
Szerencsére a sors egy esküvői meghívó képében elkezdi korrigálni a szálakat.
Luna a titokzatos Hunter Blake bűvkörébe kerül. Vajon rá mer-e végre lépni arra az útra, ahová valóban szánták?

>!
298 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150082776

Most olvassa 3

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 26


Kiemelt értékelések

Slezi96>!
Albert Tímea: Melléd szántak

Nagyon tetszett a történet, csak úgy vitt magával. Magával ragadott, elsodort engem is Ausztráliába, végig kísérhettem Luna történetét. Voltak részek, amelyeket megmosolyogtam, de olyan is, ahol elkomorodtam, elszomorodtam. Olvasás közben végig nagyon kíváncsi voltam, hogy alakul Luna álmának megvalósítása, hogy mi lesz Tuckerrel, illetve az érző szívű rosszfiúval. Egy valamit hiányolok, vagyis inkább negatívumként mondanék, az pedig az, hogy rövid volt, olvastam volna tovább… Emiatt 5*-gal értékeltem a moly.hu-n, és csakis ajánlani tudom, mert remek kikapcsolódást tud nyújtani, szórakoztató olvasmány.
https://ediverzum.wordpress.com/2021/02/24/albert-timea…

Tímea_Szabó_4>!
Albert Tímea: Melléd szántak

Luna majdnem egykorú velem, azonban teljesen más, ő költőnő. Az unokatestvére esküvőjére utazott Ausztráliába és megismerkedett a szűkszavú Hunterrel. Luna karaktere bohókás volt, az eszmefuttatásai viccesek. Hunter számomra egész végig titokzatos maradt, de szerintem így volt jó a karaktere. A könyv során felfedeztem Ausztrália csodáit. A legfontosabb mondanivalója pedig talán az, hogy nekünk is hinnünk kell az álmainkban, nem csak másoknak.
Köszönöm a lehetőséget @albert_timi! ♥

1 hozzászólás
hmelcsi>!
Albert Tímea: Melléd szántak

Nagyon örülök, hogy elolvastam ezt a könyvet, mert pont erre volt most szükségem.
Már hozzá szoktam a több száz oldalas fantasy monstrumokhoz, ez a könyv viszont olyan könnyed volt, hogy jól esett a szívemnek.
Luna nekem nagyon szimpatikus volt, mert egykorúak vagyunk és bele tudtam magam képzelni a helyébe. Nehéz a felnőtt életbe való beilleszkedés.
Költőnő szeretne lenni gyermekkora óta, amit a környezete nem tolerál és nem támogat. Így a szürke mindennapjait kétségek közt éli a jövőjét illetően. Azonban az élettől kap egy váratlan lehetőséget, ami mindent megváltoztatott. Luna megismeri, milyen a valódi szerelem és meg kapja azt a lelki löketet, amire szüksége volt az íráshoz. Hunter tragikus háttértörténete szerintem kellő mélységet adott a karakterének ahhoz, hogy megértsük, miért ilyen óvatos Lunával kapcsolatban. Ebből persze egy csomó vicces és kellemetlen helyzet kerekedik. Nagyon szerettem a kettejük közti vibrálás. A gyönyörű Ausztrália teljesen magával ragadott, olyan érzékletesen írta le a körülöttünk lévő világot az írónő. Csodálatos helyszíneket járunk be és szinte megelevenedett előttem a táj. Nagyon szerettem még azt a finom humort, ami jellemezte ezt a könyvet. Gyakran azon kaptam magam, hogy felnevetek vagy csak elmosolyodok a történteken.

Ha szeretnél egy jól megírt, vicces és romantikus, de nem csöpögős történetet akkor ez a te könyved és bátran ajánlom :)

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

hmelcsi>!

Mikor megláttam, hogy mind a két kezem csupa vér, először arra gondoltam, hogy talán egy amnéziás vámpír vagyok, aki elfelejtette, hogy ő tulajdonképpen egy vérszívó, és ideje volna táplálkozni.

143. oldal

hmelcsi>!

– Mi jár a fejedben?
– Mézköd.
– Mi?
– Mézköd. Néha eszembe jutnak ilyen random szavak. Érzet és szótársítások – de közben már a táskámban kotortam, a tollaim után kutatva.
– Mézköd? – nézett egyszerre értettlenül, és édesen.
– Igen – mintha ez mindent megmagyarázott volna. Közben pedig ráfirkáltam az itallap szélére.
– De ez honnan?
– Ilyen a levegő körülötted.

114. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller – Ella Steel: Üldözöttek
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Marilyn Miller: A királynő
Kollár Betti: A vonzás törvénye
Marilyn Miller: Túl a maffián
Ella Steel: Az indíték
Anne L. Green: A tűzzel játszol
Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
B. E. Belle: Árvák
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám