Homeopátia ​a mindennapi gyakorlatban 5 csillagozás

Alain Payre-Ficot – Michèle Boiron: Homeopátia a mindennapi gyakorlatban

E ​könyv hitelesen és a mindennapokban jól használható módon mutatja be a klinikai szemléletű homeopátiás terápiás módszert. Írói olyan gyógyszerészek, akik elkötelezettek a homeopátia iránt és nap mint nap használják gyógyításra és gyógyulásra a homeopátiás gyógyszereket.
Homeopátiás gyógyszerészi diplomájukat 1976-ban a Lyon-i Orvosi Egyetem Gyógyszerész Karán szerezték meg, mely az első homeopátiás diploma volt világszerte, Jean Raynaud professzor és Georges Netien professzor aláírásával és ajánlásával.
Ajánljuk e könyvet mindazoknak, akik még nem ismerik a homeopátiát, de szeretnének természetes gyógymóddal, mellékhatás mentes terápia segítségével gyógyulni betegségeikből. A gyógyszerjellemzők és a betegségek gyakorlatias leírása alapján könnyen alkalmazhatóvá válik a homeopátiás gyógymód használata a mindennapokban.
Ajánljuk e könyvet azoknak is, akik már ismerik a homeopátiát, mert a homeopátiás szerek kulcstünetek szerinti megközelítése hatékony és gyors… (tovább)

>!
SpringMed, Budapest, 2006
304 oldal · ISBN: 9639695068

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

eeszter>!
Alain Payre-Ficot – Michèle Boiron: Homeopátia a mindennapi gyakorlatban

Mostanában minden érdekel, ami homeopátia, így ez a kötet is a látóterembe került. Itt inkább a gyors megoldások megtalálásához ad segítséget a könyv, főként akut problémákkal kapcsolatban. Először betegségek szerint halad az írás, a második részben pedig felsorolja a szereket, s azok jellemzőit.


Hasonló könyvek címkék alapján

Victor Sierpina (szerk.): Haj- és bőrbetegségek
Josef Rau: A homeopátia alapjai
Zarándi Ildikó: Légúti gyulladások kezelése homeopátiával
Szadovszky Márton István: Homeopátia – az mi?
Jan Scholten: Homeopátia és az ásványok
Richard Bartlett: Mátrixenergetika
Lilian Verner-Bonds: Színgyógyászat
Robin Hayfield: Homeopátia
Jean-Paul Nowak – Joliot Nguyen Tan Hon: Homeopraktikák
Gyógyítás gyógyszer nélkül