The ​Wife 1 csillagozás

Alafair Burke: The Wife Alafair Burke: The Wife

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

"This ​year's Gone Girl."—Harlan Coben

His Scandal
Her Secret

From New York Times bestselling author Alafair Burke, a stunning domestic thriller in the vein of Behind Closed Doors and The Woman in Cabin 10—in which a woman must make the impossible choice between defending her husband and saving herself.

When Angela met Jason Powell while catering a dinner party in East Hampton, she assumed their romance would be a short-lived fling, like so many relationships between locals and summer visitors. To her surprise, Jason, a brilliant economics professor at NYU, had other plans, and they married the following summer. For Angela, the marriage turned out to be a chance to reboot her life. She and her son were finally able to move out of her mother’s home to Manhattan, where no one knew about her tragic past.

Six years later, thanks to a bestselling book and a growing media career, Jason has become a cultural lightning rod,… (tovább)

>!
HarperCollins, London, 2018
352 oldal · ASIN: B072NY8QFP
>!
HarperLuxe, 2018
496 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780062792037

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

gabiica P>!
Alafair Burke: The Wife

Bár valahogy elég kiszámíthatónak éreztem, hiszen a közepétől sejtettem, hogy valami hasonló lesz a végkimenetel, mégis azt kell mondjam, hogy ez tényleg jó volt.
Csavaros, az egyik pillanatban még egy lehetséges megoldás felé húz az olvasó, de két oldallal később teljesen átértékeli a dolgokat, teljesen máshogy lát mindent.
Elég lassan indult be a történet, de megéri kivárni azt a pontot, amikor átvált az egész egy „most akkor mi van?” történetbe.
Az írói stílus egyszerű, lényegre törő, de számomra pont ezzel érte el azt a borzongató hatást, ami miatt azt éreztem, ez jó thriller lesz. Igazából azt érzem, hogy semmi extrát nem nyújtott, mégis megnyert magának. A csavaros, ide-oda cikázó történet elérte, hogy minél hamarabb tudni akarjam, a sejtéseim beigazolódnak-e. Nem volt rossz.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dot Hutchison: The Butterfly Garden
M. J. Arlidge: Eeny Meeny
Tasmina Perry: The Pool House
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Jodi Picoult: Nineteen Minutes
Alice Feeney: Sometimes I Lie
Sherry Gammon: Unbearable
Beth Flynn: Nine Minutes
Angela Marsons: Silent Scream
Paula Hawkins: The Girl on the Train