A ​perui papnő (Aranyasszony-trilógia 3.) 16 csillagozás

Agnes Golenya Purisaca: A perui papnő

„Mindenki ​Szent, aki Istennel éli életét. Mindenki pap és papnő, aki Istenhez mutatja az utat.” Történetünk Peru csodálatos tájain folytatódik… A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az „örök élet titkát”: egy szívbe ültethető implantátumot, mely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire. Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák. Küzdelme mélypontján, teljes ráhagyatkozásban látja meg, hogy Isten egészen más, mint amit a vallások és egyházak tanítanak. Milyen kozmikus erőket zárnak el az emberektő? Kik és miért vetítenek elénk hazug világképet? Aranyasszonyi útja végén Éva rálel az eredendő isteni Emberre. Fellibben előtte a fátyol a Valóságról, és felismeri az egyetlen – igencsak meglepő – megoldást kibillent világunk helyreállítására. Hogyan változtatható meg az élet a Föld nevű bolygón? Ezt fedi fel nekünk a régmúlt civilizációk Papnője.… (tovább)

>!
264 oldal · ISBN: 9789631254167
>!
332 oldal · ISBN: 9789630819411

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Mariann_ P>!
Agnes Golenya Purisaca: A perui papnő

Döcögősen folytatódik, nem köti le a figyelmemet.
Olvasom, olvasom, de kevesebb lelkesedéssel.
Néhol ismét figyelemfelkeltőbb lesz.
A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az „örök élet titkát”: egy szívbe ültethető implantátumot, mely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire. Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák.
Milyen kozmikus erőket zárnak el az emberektől ?
Kik és miért vetítenek elénk hazug világképet ?
A végén valamennyire a helyére kerül minden, de a nagy katarzis elmarad.

Chris_Land I>!
Agnes Golenya Purisaca: A perui papnő

Pótolva az elmaradást: kissé elhanyagoltam a harmadik rész olvasását. Talán nem véletlenül, így azt gondoltam, nem árt beiktatni némi szünetet. És… érdemes volt, még az „energetikám” is alkalmazkodott a trilógia végéhez, melynek hátterében igen sok kutatómunka állhatott. Osztom az írónő legtöbb nézetét, no de nem mindet. A Belső Föld, a Nibiru, Dobogókő és a földi DNS-ünk után az ayahuasca egy csöppet jót tett a befejező résznek, amit feldobott Imhotep, Móricz: Táltosok Barlangja, az egyiptomi, a maya, és a számos kultúrában felbukkanó párhuzam. Ugye-ugye… Hála az égnek, hogy egyre többen vesszük ezt észre! Emellett ott van még a legfőbb érzelem… Véleményem szerint mindketten ugyanarra próbáljuk felhívni az emberiség, s az olvasók figyelmét, csak ebben a könyvben akadtak döcögős holtpontok, ettől függetlenül benne van a lényeg.


Népszerű idézetek

Chris_Land I>!

Az ember így vagy úgy, de eljut oda, ahol lennie kell!

Chris_Land I>!

Ráadásul, a magyarok a mai napig egy különleges nyelvet beszélnek, amely még mai, modern formájában is a legnagyobb százalékban tartalmazza a Mag-nyelvet, a kozmikus eredeti nyelvet, melyet az első földlakók használtak. Nevezhetnénk kódnyelvnek is, hisz ősi szavaink csodálatosan leírják a legrégebbi kozmikus tudást. Pusztán az egyes szavak, mint mantrák, tudás-kapukat nyitnak ki.

Éva_Tarr>!

Az örökkévalóság és a szempillantás metszéspontjában megszűnik az időérzékelés. Ez az a pont, szerintem, ahol az ember vagy megadja magát, és őszinte alázattal fejet hajt a Univerzum előtt, vagy…
[…]
Az időnélküliségben a szavak is semmitmondóvá válnak.

Éva_Tarr>!

Nem kevesebb a dolgunk, mint végre felébreszteni az emberiséget, lerántva a leplet a szemfényvesztőkről.
Hiszen hipnózisban élünk, immár több ezer éve…

Éva_Tarr>!

Soha ennyi beavatást, ennyi ezoterikus és gyógyító folyamatot nem kínálgattak, a beavatásokra reklámmal toborozzák az adeptust. A ránk zúdított tudástól vajon közelebb kerültünk Istenhez?
[…]
Lucifer ezerrel dolgozik. Gyártja a másolatokat. Ez a dolga. Hogy ne tudd megkülönböztetni a másolattól a valódit. Az illúziók világától az életet.

Bece>!

– Az életviteli fegyelem, ha az ember nem rabszolgája, hanem működtetője annak, nagy erőket szabadít fel! – mondta az öreg pap.
Theo bólintott és folytatta.
– A rendezettségben kitűnően hasznosul az energia, míg a káosz felszippantja, és önmaga rendezésére használja, így nem termel többletenergiát. Itt van tehát a mi felelősségünk! Minden téren, az életünk minden pillanatában rendezetten kell működnünk. Ennek alapja a sejtszintű tisztaság és rendezettség. Ennyi a fontossága a táplálkozásnak, ami nem kevés, de nem is útlevél a megváltáshoz. Ez az alap, erre épül rá a lelki tisztaság és rendezettség, amihez már kapcsolódhat a szellemi vagy égi energia. A rendezett leli formához rendezett szellemi energiaalakzat tud kapcsolódni. Aki tudatlan és a kaotikus az alsóbb szinteken, ugyanaz a szellemiségben is.

Éva_Tarr>!

[…] csak a legismertebb példa erre Pál apostol már sokat idézett mondata: mindent szabad nékem de nem minden használ. A félig megvilágosodottak megállnak a mondat első felénél.

Éva_Tarr>!

A meglepetéseknek, a tanulásnak soha, érted, SOHA nem szakad vége! Micsoda buta és sekélyes tanítás az, amit ma szajkóznak a világban, és azt hiszik a legtöbben, hogy tudnak valamit, mert van információjuk, és aztán már úgy magyarázzák, mintha a legvégső tudás birtokosai lennének. Mennyi mindenről még az angyalok sem tudnak! Sőt, nem csak az angyalok, hanem mennyei mesterek sem! Sokat tudnak, végtelenül sokat, de nem mindent!

Bece>!

Akkor tanultam meg, hogy hálásnak kell lenni a nehézségekért, mert csak ekkor válik „vérré” bennünk megannyi tudás. Ott, egy neurotikus pillanatomban éltem át, hogy a türelem vagy a kitartás, amiket a buddhisták „fő erényekként” tanítanak, valójában hatalmas erők! Mennyit olvastam ezekről, de sose jelentettek többet szép szavaknál! Ha nem sodródom elviselhetetlennek tűnő nehézségekbe, ezek az erők számomra pusztán szavak maradtak volna, mert nem lettem volna rákényszerítve, hogy használjam őket. Az erő egyre erősebb attól, ha használjuk; ha parlagon hever, csak elvont fogalom számunkra.

Bece>!

Most értettem meg Yuma szavait, miért tartotta magát ahhoz, hogy soha, semmilyen spirituális igazságot ne tanítson szabályként. Akit Isten tanít, az egyszer csak megérti és megkapja a belátás ajándékát. Akinek pedig ezt még oktatni kellene, az még nem tart ott és csak plusz terhet akasztunk rá.


Hasonló könyvek címkék alapján

Halász Emese: Ignis
Peller Mariann: Szerelemszövetség
Mario Vargas Llosa: Halál az Andokban
Andrea Weaver: A fényhozó
Gyurkovics Tamás: Mengele bőröndje
Sue Dylen: Kahlo
Susan Kren: Kendra életei
Lione Stanislav: Csillagom
Papp Csilla: Minden életemben szerettelek
Farkas Bíborka: Druidaösvény